fbpx

SEARCH

Utilizarea uleiurilor esențiale cu apa Kangen®

Corpul nostru este cea mai mare bogăție pe care o avem și trebuie să îl tratăm cu tot ce e mai bun și natural, când folosim uleiurile esențiale aromatic, cea mai indicată este apa Kangen usor acidă cu pH de 4-6, deoarece este pură, nu influențează efectul uleiurilor esențiale ci potenteaza aroma acestora în procesul de vaporizare. În utilizarea lor topică, apa Kangen cu care s-a curățat zonă de aplicare, facilitează penetrarea pielii de către uleiurile esențiale iar intern uleiurile esențiale sunt emulsionate de apa Kangen cu pH alcalin de 9,5, microstructura ei amplificând efectul benefic al uleiurilor esențiale datorită puterii de pătrundere prin membrana celulei de 8-10 ori mai mult decat apa obișnuită.

Când ai decis să-ti schimbi viața cu ajutorul uleiurilor esențiale, trebuie să-ți schimbi și apa !

Apa este cel mai important element al vieții

Apa este o componentă vitală a organismului uman. Apa transportă substanțe nutritive în celule, ajută la digestie, elimină toxinele, ajută la prevenirea durerii de cap și a oboselii și chiar poate ajuta la scăderea sau întreținerea în greutate. Organismul uman este în proporție de 60-70% apa; sângele conține 90% apă, muschii 75% apă, creierul 83% apă, plămânii 86% apă,rinichii 83% apă, ochii 95% apă, oasele 22% apă, iar o hidratare corespunzătoare este esențială pentru sănătatea noastră. Un consum de apă regulat și de calitate corespunzătoare, va permite corpului să intre în procesul natural de autovindecare.

Ce este apa Kangen®?

Apa Kangen® este superioară apei de la robinet şi apei purificate. Aparatele Kangen Prin procesul de electroliză care are loc în ionizatoarele produse de compania japoneza Enagic- cunoscute sub numele de ionizatoare Kangen – apa de la robinet dobândește niște calități deosebite , devenind alcalină, antioxidantă și microstructurata, adică este o apă sănătoasă cu reale beneficii pentru corpul uman.

Apa Kangen este bogată în anti-oxidanți, apă sănătoasă pentru revitalizarea celulelor și o alternativă sănătoasă a apei potabile și apei îmbuteliate. Oxidantul, prin definiție, este un factor de distrugere, în timp ce anti-oxidantul este orice substanță care încetinește sau previne oxidarea unei alte substanțe chimice. În organismul uman, oxidarea și leziunile provocate de aceasta au dus la multe dintre bolile moderne cum ar fi cancerul, bolile cardiace și diabetul. Antioxidanții, pe de altă parte, acționează pentru a neutraliza radicalii liberi ( substanțe chimice foarte reactive) din organism care au potențialul de a dăuna celulelor și de a cauza probleme de sănătate.

Kangen Water® este superioară apei de la robinet și a apei purificate.
Kangen Water® are un potențial negativ de reducere a oxidării sau ORP.
Kangen Water® nu elimină multe minerale care se pierd atunci când se filtreaza apa îmbuteliată.
Alegerea apei alcaline vă ajută organismul să revină într-o stare echilibrată.

TIPURI DE APĂ

Apă Kangen®
pH 8.5-9.5

Acest tip de apă este perfect pentru băut şi pentru prepararea sănătoasă a mâncării. Această apă ionizata şi bogată în hidrogen acţionează pentru a reda alacalinitatea organismului, o condiţie optimă pentru o sănătate bună. Uz: consum, preparea mâncării, cafelei şi ceaiurilor, supelor şi sosurilor şi udarea plantelor.

Să nu beți apa alcalină Kangen în timpul meselor, o jumătate de oră înainte și după.

Apă Clean
pH 7

Este o apa neutra – doar filtrată și curățată de impurități: clor, rugina, nitrați… și care iși păstrează minerarele: magneziu, potasiu, calciu, sodiu…

Este echivalentul unei ape pure care ar fi prelevată din izvor. În loc să gătiți cu apă de la robinet folositi apa pură pentru pregătirea mesei copiilor dumneavoastră sau pregătirea biberoanelor copiilor mici.

Apă Beauty
pH 4.0-6.0

Nu este de băut. Această apă uşor acidă este recunoscută pentru efectele sale astringente. Este minunată pentru curăţarea delicată şi îngrijirea pielii. Uz: spălare facială, îngrijirea părului, îngrijirea animalelor de companie, lustruire, curăţenie şi conservarea alimentelor congelate.

Această apă usor acida a fost numita „Apa de Frumusețe” datorită proprietăților sale benefice asupra pielii.

Apă Kangen®
pH 11

Această apă nu este de băut. Apa Super Alcalina menţine igena în viaţa dumneavoastră zilnică datorită efectului puternic de curăţare. Are beneficii de dizolvare şi termoconductoare. Uz: prepararea şi curăţarea alimentelor.

Apă Super Acidă
pH 2.7

Nu este de băut. Această apă are proprietăţi de dezinfectare. Utilizaţi Apa Super Acida pentru a igeniza ustensilele de bucătărie, blaturile de bucătărie, pentru a preveni contaminarea încrucişată. Uz: curăţare şi dezinfectare, igenă şi operaţiuni comerciale.

Apa super acidă denumită și acid hipocloros se obtine prin adaugarea clorurii de sodiu (sarea) în electroliza apei. Rezultatul este un dezinfectant puternic.

Proprietăţile apei Kangen

Alcalină

Ca în majoritatea lucrurilor din viaţă, sănătatea optimă începe cu echilibrul. Organismul nostru trebuie să mențină un nivel echilibrat al pH-ului de 7,365, care este ușor alcalin. O scară pH este utilizată pentru a determina dacă o substanță este acidă sau alcalină. Pe această scară 7.0 este valoarea neutră. Orice substanţă a cărei valoare este peste 7 este considerată alcalină, iar sub 7 este considerată acidă.

Bogată în hidrogen

Prin procesul de electroliză apa de la robinet devine apă Kangen®, bogată în Hidrogen molecular ( H2) care este un antioxidant eficient ce se difuzeaza rapid la nivelul membranei celulare. Ea poate fi utilă în viața de zi cu zi în prevenirea sau scaderea riscurilor de stres oxidativ și neurodegenerare. ameliorarea simptomelor artritei reumatoide și a altor boli inflamatorii, precum și în imbunătățirea memoriei și a concentrarii.

ORP (Potenţial de oxido-reducere) negativ

Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare ridicată ORP (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În termeni generali, pentru oameni, o valoare ORP pozitivă sau ridicată este mai indicată pentru exteriorul corpului (curățare și dezinfectare).
O valoare redusă a ORP (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial de antioxidare mai mare și este ideală pentru consum oral.
La fel ca pH-ul, valorile ORP reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei.

Prezentări video

Produse

Leveluk
K8

Leveluk
SD501 Platinum

Leveluk
SD501

Leveluk
JRIV

Anespa
DX

ANTIOXIDARE PUTERNICĂ CU 8 PLĂCI

K8 (Kangen 8) este cel mai puternic aparat de antioxidare, lansat de Enagic– prezintă 8 plăci de titan medical in baie de platina pentru îmbunătăţirea ionizării apei şi pentru creşterea potenţialului de antioxidare.

Vă puteți bucura de aceast aparat de apă Kangen® în orice țară, datorită sursei universale de alimentare multi-tensiune și capacitatăţii de conectare interschimbabilă (vândut separat). Dacă sunteți în căutarea unui aparat puternic și versatil cu o mulțime de caracteristici facile pentru utilizator şi de economisire a energiei, K8 este pentru dumneavoastră.

Putere antioxidantă mai mare

Puternicul K8 este un producător puternic de antioxidanţi! Ionizatorul de apă K8 generează un flux continuu de 5 tipuri de apă versatilă pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră comerciale versatile: apă Super Alcalina Kangen, apă Kangen®, apă Clean, apă Beauty şi Super Acida.

Ecran LCD complet color

Dispozitivul K8 este extrem de facil de utilizat, datorită ecranului LCD mare complet color şi mesajelor vocale clare. Aparatul va confirma apa selectată de dumneavoastră printr-o voce plăcută şi, în numai câteva momente, aparatul va genera apă sănătoasă, ionizată printr-un tub flexibil.
Prin ecranul tactil, puteţi de asemenea accesa informaţii despre statutul filtrului şi vă va ghida prin procesul de curăţare. Dispozitivul K8 vă va notifica atunci când este timpul să schimbaţi filtrul de apă printr-un mesaj pe ecran, prin mesaje vocale sau printr-un semnal sonor.

8 Plăci din Titan

K8 este similar modelului SD501 Enagic, dar conține o placa de titan in baie de platină suplimentară. Placa suplimentară înseamnă ionizare îmbunătăţită a apei, potenţial crescut de producere a antioxidanţilor şi o producţie stabilă a pH-ului şi ORP la un debit mai ridicat. K8 este minunat pentru afaceri mici și familii.

Vorbeşte OPT limbi!

Afişare şi Adio în 8 limbi – japoneză, engleză, franceză, germană, chineză, italiană, spaniolă şi portugheză.

Modelul Platinum pentru utilizare la domiciliu

Utilizat şi apreciat în 82 de ţări, modelul LeveLuk SD501 Platinum vine acum sub forma unui aparat capabil să comunice toate notificările în CINCI limbi! Engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă.

Complet echipat cu o cameră de electroliză încorporată și un ecranul LCD mare și mesajele vocale clare, SD501 Platinum convinge prin calitatea și fiabilitatea de lungă durată.

Ca modelul original, plăcile de titan in baie de platină se regasesc in camera de electroliză.

Performanță puternică

Modelul SD501 Platinum prezintă un design modern care corespunde superb modelelor elegante de bucătările din prezent. Are aceeași performanță puternică ca și modelulSD501, într-un pachet complet nou. Aspect inteligent, aceeași fiabilitate! Generează:Apă Super Alcalina Kangen, apă Kangen®, apă Clean, apă Beauty și apă Super Acida.

Ecran LCD mare

Puteți utiliza cu ușurință SD501 Platinum, datorită ecranului LCD mare și mesajelor vocale clare. Prin doar o singură atingere de buton, puteți avea acces la oricare dintre cele 5 tipuri de apă alese. Aparatul va confirma apa selectată de dumneavoastră cu o voce plăcută și, în doar câteva momente, va genera apă sănătoasă și ionizată printr-un tub flexibil.
Dispozitivul dumneavoastrăSD501 Platinum vă va notifica când este timpul să schimbați filtrul de apă printr-un mesaj pe ecran, prin mesaje vocale sau printr-un semnal sonor.

7 Plăci din Titan

Aparatul SD501 Platinum asigură oxigen stabil și niveluri ridicate ORP negative. Ca toate modelele 501, SD501 utilizează tehnologia inovatoare de electroliză cu 7 plăci electrod de titan, cu puritate de 99,97% acoperite cu platină.

Vorbeşte CINCI limbi!

Modelul multilingv SD501 Platinum „vorbeşte” expert în 5 limbi: engleză, germană, franceză, italiană şi spaniolă!

Modelul emblematic SD501 de utilizare la domiciliu

Modelul Emblematic LeveLuk SD501 Enagic. Sistemul de vârf din domeniu de generare continuă a apei ionizate prin electroliză, SD501, este cel mai bun aparat din clasa sa.

Echipat complet cu o cameră încorporată de electroliză şi prezentând un ecran LCD mare şi mesaje vocale clare, modelul SD501 convinge prin calitate şi fiabilitate de lungă durată. Camera de electroliza contine 7 placi de titan in baie de platina.

Modelul Final de Utilizare la domiciliu

SD501 este cel mai bun aparat din clasa sa, cu cea mai bună cameră încorporată de electroliză de pe piaţă. Acest aparat de filtrare a apei Kangen® generează un flux continuu de 5 tipuri de apă. Generează: apă Super Alcalina Kangen, apă Kangen®, apă Clean, apă Beauty şi apă Super Acidă.

Ecran LCD mare

Puteţi opera cu uşurinţă aparatul SD501 datorită ecranului LCD mare şi mesajelor vocale clare. Prin doar o singură atingere de buton, puteți avea acces la oricare dintre cele 5 tipuri de apă alese. Aparatul va confirma apa selectată de dumneavoastră printr-o voce plăcută şi, în numai câteva momente, va genera apă sănătoasă, ionizată printr-un furtun flexibil. Dispozitivul SD501vă va notifica atunci când este timpul să schimbaţi filtrul de apă printr-un mesaj pe ecranul LCD, prin mesaje vocale sau printr-un semnal sonor.

7 Plăci din Titan

Aparatul SD501prezintă niveluri stabile de oxigen şi niveluri ridicate ORP negative. Precum toate modelele 501,SD501 utilizează o tehnologie revoluţionară de electroliză cu 7 plăci de electrod din titan cu puritate 99,97%, in baie de platină.

Compact

Deși este un dispozitiv incredibil de puternic, modelul SD501 este, de asemenea, foarte compact și perfect potrivit pentru dulapul de bucătărie.

Modelul Junior JRIV are 4 plăci de electrozi, care reduce consumul de energie. Datorită consumului redus și a numărului mai mic de plăci, acesta este considerat cel mai “inteligent” model al companiei Enagic. Dacă sunteți în căutarea unui aparat Enagic care să producă 5 tipuri de apă, acesta este potrivit pentru început, după care îi puteți actualiza cu modelul de top K8. Familiile ar trebui să ia în considerare unul dintre cele mai robuste modele (SD501 sau K8) care are capacitatea de a produce 5 tipuri de apă pentru hidratarea zilnică, curățare și igienă personală.

Celula electrolitica este echipata cu sapte electrozi, care sunt grupati in mod compact. Acest echipament produce o cantitate importanta de apa electrolizata, care are valori ale ORP intre -600mV si – 400mV(in functie de calitatea apei sursa) si care aduce un plus de efecte benefice. Apa Kangen, contine multi ioni de hidroxil (OH-) (ca si ionii de calciu) produsi prin electroliza si ioni de hidrogen (H). Aceasta depinde de tipul de Apa Kangen selectat pentru a fi produs si al apei originale utilizate.

Echipat cu rezervor de accelerare al electrolizei, Strong Acidic Water si Strong Kangen Water sunt produse constant si continuu.
Rezervorul pentru accelerarea electrolizei va usureaza operatia de adaugare a solutiei de accelerare a electrolizei, solutie care este necesara pentru obtinerea de Apa Strong Acida si Apa Strong KangenTM. Aceasta permite producerea acestui tip de apa constant si continuu ceea ce are un efect excelent. Un tub de 44 ml de lichid accelerator produce 30 litri de Apa Strong Acid in circa 30 minute. (Aceste valori depind si de calitatea apei de la robinet).

Veti fi anuntati printr-un ecran cu cristale lichide LCD. Usor de folosit panoul este bazat pe tehnologia one-touch.
Panoul LCD va informeaza despre tipul de apa produsa (Kangen Water, Acidic Water, Strong Acidic Water*, sau Clean Water) si alte informatii necesare. Este foarte usor de operat, deorece este nevoie sa atingeti numai un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul, sau pentru a modifica in sus sau in jos tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.
*Cand apasati butonul pentru Strong Acidic Water, furtunul secundar va elibera Strong Acidic Water, iar furtunul flexibil va elibera Strong Kangen Water in acelasi timp.

Apa minerala ionizata cu efect SPA

NOUL sistem exclusiv ANESPA DX Spa, pe care îl puteţi folosi acasă, transformă baia obişnuită într-o staţiune naturală cu apă termală.
ANESPA DX produce un flux continuu de apă minerală ionizată, sănătoasă. Echipat cu un nou cartuş ceramic, mai mare, dispozitivul elimină aproape 100% clorul și alte substanțe nocive din apa de la robinet și adaugă minerale sigure, hidratante care sunt sănătoase pentru piele și păr. Bucurați-vă de un duș sau de o baie minunată în apa termală ANESPA DX!

Sistemul dumneavoastră de Spa pentru acasă

Bucurați-vă de o experienţa spa relaxantă cu ANESPA DX! Cu un flux abundent de apă mineralizată și un cap de duș pentru un masaj relaxant, baia dumneavoastră se poate transforma instantaneu într-o experienta de izvor termal. Generează: Apă minerală ionizată pentru baie sau duș.

Îndepărtează substanțele nocive

Sistemul de purificare a cartușului elimină eficient clorul și bacteriile, oferind o senzaţie de prospeţime şi revigorare. Protejați-vă pielea delicată împotriva efectelor dăunătoare ale apei de la robinet. Filtru activ de cărbune Futama – filtru interior ceramic.

Apă minerală ionizată

Conține un amestec de ingrediente naturale termale și minerale, oferindu-vă senzația că vă bucurați de un izvor fierbinte, plăcut, profitând de apa minerală ionizată. Relaxaţi-vă și bucuraţi-vă!

Cum pot achiziționa produse Enagic

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi sau să obții mai multe informații despre produsele Enagic. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine, în acest sens vă rugăm să complectați formularul de mai jos și în cel mai scurt timp o să fiți contactat de către un consultant Enagic.

Back to Top
Contactează-ne