Basil doTERRA – Ulei Esential de Busuioc

Utilizarea uleiului esențial de Busuioc DOTERRA asigură beneficii extraordinare pentru sănătate în general, datorită conținutului său ridicat de linalool, un compus chimic, care îl face ideal pentru reducerea stărilor de tensiune din diferite părți ale corpului, dacă este aplicat pe tâmple și pe ceafă. Este ideal pentru suportul sistemului imunitar, iar în caz de disconfort ocazional al urechii este chiar prima soluție la care sa apelezi cu încredere.

Descriere aromatică: Cald, condimentat, cu aromă de ierburi
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: Linalool, Cineole (eucalyptol), Bergamotene

Emoțional, uleiul esențial de busuioc poate stimula și alina în același timp, fiind cunoscut în termeni populari ca “Uleiul Reînnoirii”. Uleiul esențial de busuioc vine în ajutorul celor care se lasă conduși doar de rațiune. De asemenea, ajută la reîmprospătarea forțelor vitale în perioade de oboseală ocazională. Este sprijin pentru minte și în același timp ajută la moderarea tendinței de a dezvolta sentimente extreme de hiperindependență, hiperdeschidere spre nou, sau opusul.

Descriere

Utilizarea uleiul esențial de Busuioc DOTERRA asigură beneficii extraordinare pentru sănătate în general, datorită conținutului său ridicat de linalool, un compus chimic, care îl face ideal pentru reducerea stărilor de tensiune din diferite părți ale corpului, dacă este aplicat pe tâmple și pe ceafă. Este ideal pentru suportul sistemului imunitar, iar în caz de disconfort ocazional al urechii este chiar prima soluție la care să apelezi cu încredere.
Emoțional, uleiul esențial de busuioc poate stimula și alina în același timp, fiind cunoscut în termeni populari ca “Uleiul Reînnoirii”. Uleiul esențial de busuioc vine în ajutorul celor care se lasă conduși doar de rațiune. De asemenea, ajută la reîmprospătarea forțelor vitale în perioade de oboseală ocazională. Este sprijin pentru minte și în același timp ajută la moderarea tendinței de a dezvolta sentimente extreme de hiperindependență, hiperdeschidere spre nou, sau opusul. Busuiocul este folosit pentru ameliorarea sentimentelor de neliniște, de nervozitate sau de tensiune nervoasă.

Utilizări

Pentru suport în stări ocazionale de dezechilibru emoțional folosește aromatic și diluat pe tălpi;
Pentru un masaj aromatic, de relaxare, combină-l cu uleiurile esențiale de Mușcată și Portocală sălbatică;
Pentru senzații ocazionale de oboseală: aplică diluat sub nas, pe tălpi, în spatele gâtului, pe frunte sau pe zona suprarenalelor;
Pentru a ameliora disconfortul ocazional al urechii, aplică diluat după ureche și în zona de jos a acesteia;
Adaugă-l la rețetele tale italienești preferate, pentru un gust revigorant;

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul doTERRA;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în aproximativ 125 ml de lichid.

Măsuri de precauție

Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile;
Folosit în exces, poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Diluează-l cu ulei purtător, mai ales pentru copii;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Beneficii primare

Induce o stare de calm și vigilență;
Oferă o aromă proaspătă de ierburi diferitelor feluri de mâncare, în special celor mediteraneene;
Suport menstrual;
Ajută la diminuarea stresului;
Stimulează digestia;
Stimulează digestia.

Surse:

doterra.ro
Emotions and essential oils

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro