Celery Seed doTERRA – Ulei Esential de Telina (Seminte)

Uleiul esențial de Țelină doTERRA este cel mai des este utilizat ca potențator alimentar, dar acesta are și proprietăți de purificare. De-a lungul timpului, țelina a devenit un ingredient de bază în numeroase rețete. Aceasta este cunoscută pentru aroma sa complexă, intensă, dulce și condimentată. Planta de țelină ajunge la maturitate după doi ani de dezvoltare continuă și produce un fruct mic a cărui culoare variază de la bej la maro. Semințele sunt principala sursă de ulei esențial, fiind extrase folosind distilarea cu aburi.

Descriere aromatică: Dulce, condimentat
Metoda de colectare: Presare la rece
Partea de plante: Semințe

Denumit și “Uleiul Non-Comparației”, Celery Seed doTERRA ne ajută atunci când tindem să ne comparam cu alții. Atunci când tânjim după ce au sau sunt alții, uităm de propriile daruri pe care nu le mai băgăm în seamă.

Descriere

De-a lungul timpului, țelina a devenit un ingredient de bază în numeroase rețete. Țelina este cunoscută pentru aroma sa complexă, intensă, dulce și condimentată. Planta de țelină ajunge la maturitate după doi ani de dezvoltare continuă și produce un fruct mic a cărui culoare variază de la bej la maro. Semințele sunt principala sursă de ulei esențial, fiind extrase folosind distilarea cu aburi. Uleiul esențial de Țelină doTERRA este cel mai des este utilizat ca potențator alimentar, dar acesta are și proprietăți de purificare.

Denumit și “Uleiul Non-Comparatiei”, Celery Seed doTERRA ne ajută atunci când tindem să ne comparam cu alții. Atunci când tânjim după ce au sau sunt alții, uităm de propriile daruri pe care nu le mai băgăm în seamă.

Utilizări

Adaugă câteva picături în smoothie-uri sau fresh-uri pentru un plus de sănătate;
Oferă o notă aparte amestecurilor tale folosite în difuzoare cu uleiul esențial de Țelină pentru o aromă dulce și condimentată;
Este un înlocuitor perfect pentru înlocuirea țelinei proaspete în mâncăruri.

Instrucțiuni de utilizare

Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid (apa sau alte băuturi preferate).
Uz extern: Adaugă-l în mâncăruri pentru gust și savoare

Măsuri de precauție

Folosește-l doar diluat. Poate cauza sensibilitate cutanată;
Nu consuma mai mult de o picătură pe zi;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Evită contactul cu ochii și cu mucoasele.

Beneficii primare

Un condiment popular pentru gustul său aromat;
Proprietăți purificatoare;

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro