Cilantro doTERRA – Ulei Esential de Coriandru

Uleiul esențial de Coriandru doTERRA mai este privit ca „Poarta către sănătate”, datorită proprietăților de susținere a sănătății ficatului, dar și o excelentă sursă de minerale, inclusiv potasiu, calciu, magneziu, fier și mangan. Nici vitaminele C, A și K nu lipsesc din compoziția acestui ulei, fiind prezente în cantități generoase – toate importante pentru o sănătate optimă.

Descriere aromatică: Proaspăt, cu aromă de ierburi, dulce, înțepător
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: 2-Decenal, 2-Decenol, Linalool

Coriander doTERRA este denumit în termeni populari “Uleiul Integrității”, deoarece ajută oamenii care au o dorință puternică de a face ce e corect și drept și de a-i mulțumi pe cei din jur.

Descriere

Coriandrul este o plantă puternică cu multe beneficii asupra sănătății, care, de-a lungul timpului, și-a câștigat renumele de “planta minune”. De mii de ani, coriandrul a fost considerat în mod tradițional de către populație, ca o plantă care luptă împotriva diabetului, previne mărirea colesterolului și cu proprietăți antiinflamatoare.

Coriander doTERRA este denumit în termeni populari “Uleiul Integrității”, deoarece ajută oamenii care au o dorință puternică de a face ce e corect și drept și de a-i mulțumi pe cei din jur.

Uleiul esențial de Coriandru doTERRA ne îndrumă să acționăm în viața pe baza dorințelor personale, nu a celorlalți. Coriander ne susține în găsirea curajului de a ieși din propria cutie și de a risca să fim cine suntem cu adevărat.

Utilizări

Masează abdomenul cu ulei esențial diluat sau inhalează din palmele făcute căuș pentru a ameliora disconfortul digestiv ocazional;
Combină cu ulei esențial de Scorțișoară doTERRA sau ia intern în capsule vegetale pentru a menține nivelul optim de zahăr în sânge la persoanele sănătoase;
Ameliorează durerile articulare și musculare minore ocazionale: aplică diluat pe zona dureroasă în combinație cu amestecul Deep Blue;
Combină uleiul de Coriandru cu uleiuri de citrice, pentru o aromă proaspătă de ierburi;
Ia intern în capsule vegetale și inhalează din palmele făcute căuș pentru ameliorarea stărilor ocazionale a lipsei poftei de mancare;
Încearcă să înlocuiești coriandrul verde cu o picătură de ulei esențial de Coriandru în toate rețetele tale preferate de guacamole, sosuri și salate;
Aplică diluat pe ceafă și tălpi pentru ameliorarea stărilor ocazionale minore de tensiuni nervoase;
După o masă grea și îmbelșugată, amestecă o picătură de ulei de Coriandru cu 125 ml de lichid și bea încet;
Ia intern în capsule vegetale și aplică diluat pe abdomen pentru a susține sănătatea sistemului gastrointestinal;

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Folosește-l doar diluat;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești gravidă sau te afli sub observația unui medic, cere sfatul medicului;
Evită contactul cu ochii și cu mucoasele.

Beneficii primare

Conferă o aromă proaspătă și gustoasă mâncărurilor;
Eficient în reglarea nivelului de zahăr din sânge;
Aroma sa împrospătează și facilitează respirația;
Stimulant digestiv;
Antiinflamator.

Surse:

doterra.com

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro