fbpx

SEARCH

Acasa - Uleiuri esentiale doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Suntem Laura și Andras și folosim uleiuri esențiale doTERRA, împreună cu cei doi copii și cu întreaga familie, de peste șase ani, cu rezultate minunate!

Află și tu cum poți să folosești aceste soluții naturale pentru bună starea familiei tale,
alăturându-te comunității noastre doTERRA!

De ce să alegi uleiurile esențiale pure și testate de la doTERRA?

Fondată în 2008, compania doTERRA a crescut rapid datorită viziunii unui grup de 7 oameni pasionați de uleiuri esențiale care și-au propus să găsească și să ofere lumii cele mai pure uleiuri esențiale.


Uleiurile esențiale doTERRA au puritate 100%, sunt testate și oferă beneficii de înaltă calitate, fiind obținute exclusiv din esența plantelor. O picătură de ulei esențial are o potență de 50 – 70 de ori mai mare decât planta din care se obține, datorită concentrației sale.


Motivele pentru care milioane de oameni folosesc deja uleiurile esențiale de la doTERRA sunt foarte diferite: unele persoane urmăresc întărirea imunității organismului, altele doresc beneficii pe plan emotional, mămicile preferă soluții naturale pentru copilașii lor, pasionații de gătit aleg arome diverse, exotice și concentrate, terapeuții doresc produse eficiente pentru clienții lor .. și multe persoane descoperă un stil de viață sănătos cu uleiuri esențiale.


Un lucru este cert: orice ai urmări, uleiurile esențiale îți pot deveni cu adevărat… esențiale!

doTERRA MetaPWR

Sistemul doTERRA MetaPWR te ajută să-ți trăiești viața din plin, prin susținerea metabolismului, energiei și sănătății. Conceput pentru a fi utilizat în cadrul unui sistem, fiecare produs oferă o acțiune specifică, dar, totodată, susține și amplifică beneficiile celorlalte produse din cadrul gamei. În cazul Sistemului doTERRA MetaPWR, întregul înseamnă cu adevărat mai mult decât suma părților. Bineînțeles, nu există soluții rapide pentru optimizarea funcției metabolice – tot este nevoie să iei decizii inteligente și sănătoase cu privire la stilul de viață – dar Sistemul doTERRA MetaPWR poate să maximizeze și să optimizeze efectele alegerilor tale de viață axate pe starea de bine.

doTERRA MetaPWR - uleiuriesentiale.ro

AVANTAJE ALE UTILIZĂRII ULEIURILOR ESENȚIALE DOTERRA

Corpul uman și plantele sunt organisme vii, fiind alcătuite din același material organic ce are la bază trei componente: carbon, hidrogen și oxigen.
Prin urmare, uleiurile esențiale pure extrase din plante sunt substanțe asemănătoare celor din organismul uman iar interacțiunea acestora va fi un proces lin și familiar.

Utilizând uleiurile esențiale pure și testate de la doTERRA, corpurile noastre pot reacționa într-o manieră perfectă și mai rapidă, permițând un proces de asimilare simplu și echilibrat metabolic. Organismul uman le poate descompune, le poate utiliza cu ușurință pentru a reveni la o stare de echilibru, curățându-se de substanțele toxice, reglând starea receptorilor și eliminând în acest fel, în multe cazuri, simptomele.
Având o compoziție chimică unică, fiecare ulei esențial are o varietate de beneficii pentru utilizator. Unele uleiuri esențiale au proprietăți calmante, de tonifiere și stabilizare, în timp ce altele sunt cunoscute ca fiind energizante, revigorante, asigurând senzație de căldură sau reînnoire. Corpurile noastre trec printr-o serie de emoții și stări fizice pe întreaga durată a unei zile iar uleiurile esențiale ne pot ajuta să gestionăm și să menținem starea de bine.

Structura chimică a unui ulei esențial îi conferă beneficii specifice. Unele uleiuri esențiale sunt utile pentru detoxifiere sau purificare, în timp ce altele asigură o senzație calmantă pentru piele. Aroma uleiurilor esențiale pot, de asemenea, crea o reacție chimică la nivel cerebral, generând emoții și reacții interne.

Uleiurile esențiale doTERRA pot lucra în armonie cu organismul uman, sprijinind diferite sisteme/funcții și având importante beneficii pentru sănătate precum:

susțin corpul în recăpătarea stării de sănătate și de echilibru, pe multiple planuri ( fizic, emotional, hormonal, energetic etc )
luptă eficient împotriva multiplicării bacteriilor;
ameliorează iritațiile pielii,
susțin o digestie sănătoasă
asigură o bună sănătate orală
eliberează căile respiratorii
curăță aerul dintr-o încăpere de microorganisme dăunătoare și ne oferă un aer curat, aducând natura “la noi acasă”.
Afla cum poti avea un cont de client doTERRA!

Uleiuri esentiale doTERRA
4

100% Natural

doTERRA Purity

3

Stil de viață sănătos

doTERRA Wellness

1

Independența Financiară

Uleiuri Esentiale doTERRA

Uleiuri esentiale doTERRA - Pachete de înscriere

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure, cu grad terapeutic sau alte produse doTERRA create pe baza de uleiuri esențiale. Pentru că există mai multe variante pentru a intra în posesia lor, dorim să ne asigurăm că ai toate informațiile pentru a face cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Mai jos găsești detalii despre pachetele de uleiuri predefinite de doTERRA dintre care poți alege pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de sănătate. Dacă nu găsești pachetul dorit, iți poți crea propriul pachet personalizat, alegând pachetul de bază Essential booklet care conține taxa de creare a contului + broșura doTERRA și să adaugi uleiurile dorite.

Îți recomandăm să iți creezi propriul cont de achiziție doTERRA ( sau cont de membru ) astfel incât să poți achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de MEMBRU (wholesale sau de depozit), care e cu 25% mai mic decât preţul RETAIL ( sau cu amănuntul ).
În plus, vei putea beneficia și de:

suportul nostru pentru informații despre uleiuri și cele mai avantajoase oferte pentru achiziționarea lor
promoții lunare care includ uleiuri cadou și uleiuri cu preț redus
avantajele programului de recompensare a loialității : acumulare de puncte valoare ( de care iți poți lua ulterior uleiuri cadou )
recompense în bani.

In cazul in care nu știi ce pachet sau ce uleiuri să alegi, completează formularul de contact de mai jos pentru a beneficia de o sesiune de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ cu Laura care este aromaterapeut certificat și consultant specializat doTERRA și care te va ajuta să găsești cea mai bună soluție esențială pentru tine și familia ta.

Uleiurile esentiale doTERRA - uleiuriesentiale.ro

doTERRA HOME ESSENTIALS KIT

321.58 € | 247.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 15 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Air, ZenGest, On Guard, o sticlă de 5 ml de Deep Blue, difuzor doTERRA Petal, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Acasa - Uleiuri esentiale doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Cleanse & Restore Kit

315.08 € | 188.5PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: DDR Prime™ Softgels, GX Assist™, Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (vegan), PB Assist™+, ZenGest TerraZyme, Zendocrine™ Softgels, ZenGest™ Capsule moi, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Acasa - Uleiuri esentiale doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

AromaTouch™ Diffused Kit

189.58 € | 116.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Amestec pentru masaj AromaTouch™, Amestec pentru echilibrare Balance™, Deep Blue™, Ulei de cocos fracţionat, Melaleuca (Arbore de ceai), Amestec protector On Guard™, Mentă, Portocală sălbatică, Levănţică, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Acasa - Uleiuri esentiale doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

doTERRA Kids Collection

156.83 € | 111.5PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 10 ml de dōTERRA Thinker™, dōTERRA Calmer™, dōTERRA Stronger™, dōTERRA Rescuer™, dōTERRA Steady™, dōTERRA Brave™, dōTERRA Tamer™, șapte toppere din silicon cu cârlige, Fișe de instrucțiuni illustrate și o cutie de transport cu cârlig, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Family Essentials Kit doTERRA

Family Essentials Kit

180.33 € | 137 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 5 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Air, ZenGest, On Guard, Deep Blue, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Acasa - Uleiuri esentiale doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Essential Booklet + Enrollment Fee

32.08 € | 0PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Broșură doTERRA, taxa de inscriere de 23.7 €.

Formular de contact

Nume si Prenume*
Ai cont personal de achiziție pe site-ul doTERRA?*
Termeni și Condiții*

Familia ta doTERRA - Uleiuri esentiale doTERRA

Am descoperit in propria familie cât de valoroase sunt uleiurile esențiale pentru sănătate și am decis să impărtășim și cu alte persoane despre beneficiile lor iar în prezent oferim consultanţă wellness pentru mii de persoane. Asta înseamnă că te ajutăm să descoperi care sunt uleiurile esențiale cele mai eficiente pentru tine și familia ta și îți oferim suport ca să le utilizezi corect și în siguranță.

Babos Laura » Uleiuri Esentiale doTERRA

Babos Laura

DIAMOND doTERRA Wellness Advocate
Babos Andras Sandor » Uleiuri Esentiale doTERRA

Babos Andras Sandor

DIAMOND doTERRA Wellness Advocate

De ce să fii în echipa noastra ?

 Pentru a te insoți in fiecare pas al procesului de achiziție de uleiuri și pe parcursul călătoriei tale către sănătate și succes cu doTERRA.

 Să ai un consultant care iți oferă informații valide și corecte în utilizarea uleiurilor esențiale și a produselor doTERRA.

 Să te ajutăm să comanzi în așa fel încât să satisfaci nevoile tale de sănătate și totodată să ai cele mai multe avantaje financiare.

 Pentru a primi răspunsuri la toate intrebările tale despre uleiuri și despre utilizarea lor utilă și practică in viața de zi cu zi.

 Ca să ai un consultant care cunoaște bine toate detaliile și avantajele sistemului de comandă și care te poate ajuta să ai cele ma multe beneficii in experiența ta cu doTERRA, din toate punctele de vedere.

Merită să iți creezi cont la Doterra dacă:

 Iți place să primești produse gratuite in funcție de cumpărăturile efectuate.

 Cumperi regulat chiar și cantități mici de uleiuri esențiale doTERRA.

 Tu și prietenii tăi discutați de mult timp despre uleiurile esențiale doTERRA și doriți să le folosiți pentru sănătatea familiilor voastre.

 Rezonezi cu soluții naturale pentru sănătate.

 Dorești să folosești uleiuri esențiale pure, de cea mai bună calitate și cu efecte terapeutice.

 Vrei să achiziționezi neapărat uleiuri esențiale marca doTERRA.

Preferi să cumperi produse de calitate la cel mai bun preț.

Vrei sa beneficiezi de oportunitatea doTERRA pentru a-ți dezvolta propriul tău proiect de sănătate și pentru a câștiga venituri suplimentare.

DESPRE ULEIURI ESENȚIALE, CU BLÂNDEȚE

Am lansat cartea noastră “Despre uleiuri esențiale, cu blândețe”! Cartea este destinată copiilor, părinților și întregii familii și este modul în care noi dorim să susținem educația pentru sănătate a cât mai multor oameni.

Această carte este scrisă și ilustrată din inimă și pentru inimi, din trupuri micuțe și mari.
Intenția noastră este de a aduce darurile Pământului, cât mai aproape de copii, adulți, familii, așa cum a fost odinioară când nu era mult zgomot în mintea și viețile noastre.

Carte despre uleiurile esentiale cu blandete

Newsletter

Call Now ButtonContactează-ne