Fennel doTERRA – Ulei Esential de Fenicul

Uleiul esențial de Fenicul doTERRA este foarte bun pentru susținerea sănătății plămânilor și a tractului respirator și poate fi adăugat la apă sau ceai pentru a lupta împotriva poftelor pentru dulce. Fennel doTERRA este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a promova un metabolism sănătos, protejează ficatul și menține circulația sănătoasă. Utilizarea constantă a uleiului de fenicul asigură o digestie bună și respirație mereu proaspătă.

Descriere aromatică: Lemn dulce, dulce, miere
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Sămânță
Constituenții principali: Anethole, Fenchone, α-Pinene 

Denumit și “Uleiul Responsabilității”, uleiul esențial de Fenicul doTERRA sprijină persoanele cu o imagine de sine scăzută. Fennel doTERRA invită oamenii fără dorință de viață să își regăsească pasiunea și încurajează sufletul să își asume responsabilitatea pentru alegerile făcute.

Descriere

Istoria utilizării feniculului datează din antichitate când se spune că războinicii romani au consumat fenicul pentru a-i face puternici și pregătiți pentru luptă. Uleiul esențial de Fenicul doTERRA este foarte bun pentru susținerea sănătății plămânilor și a tractului respirator și poate fi adăugat la apă sau ceai pentru a lupta împotriva poftelor pentru dulce. Fennel doTERRA este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a promova un metabolism sănătos, protejează ficatul și menține circulația sănătoasă. Utilizarea constantă a uleiului de fenicul asigură o digestie bună și respirație mereu proaspătă.
Denumit și “Uleiul Responsabilității”, uleiul esențial de Fenicul doTERRA sprijină persoanele cu o imagine de sine scăzută. Fennel doTERRA invită oamenii fără dorință de viață să își regăsească pasiunea, încurajează sufletul să își asume responsabilitatea pentru alegerile făcute.

Utilizări

Pentru a-ți satisface pofta de dulce, pune o picătură de ulei în apă sau ceai și bea;
Adaugă câteva picături la deserturi, pentru o aromă mai bogată și puternică;
Consumă intern pentru a susține funcția respiratorie sănătoasă;
Consumă intern într-o capsulă vegetală sau în apă, aplică diluat și masează ușor pe abdomen, pentru o digestie sănătoasă;
Ia intern într-o capsulă vegetală sau aplică diluat în zona dorită, pentru sănătatea sistemului endocrin;
Ia câteva picături într-un pahar cu apă, pentru ameliorarea poftelor de dulc.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzat: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat.
Intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Diluează-l cu ulei purtător, mai ales pentru copii, bebeluși și pentru persoanele cu piele sensibilă;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau știe sub supraveghere medicală, cere părerea medicului;
Evită contactul cu ochii sau urechea internă – dacă pătrunde accidental, diluează cu ulei vegetal;
Păstrează-l la loc răcoros, răcoros.

Beneficii primare

Eficient pentru relaxare;
Oferă o aromă și un gust minunat de miere și lemn dulce;
Sprijină un sistem respirator sănătos;
Eficient pentru menținerea unei digestii sănătoase;
Ajută la ameliorarea poftelor alimentare.

Surse:

doterra.ro

The Essential Life, Emotions and essential oils

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro