Ulei Esențial Green Mandarin doTERRA (Mandarina Verde

Presat din fructul necopt al mandarinului, uleiul esențial de mandarină verde este unic între uleiurile esențiale de citrice prin aroma și utilizările sale. Parfumul dulce și citric al uleiului de mandarină verde este un mod minunat de a conferi un gust revigorant apei și multor rețete.

Descriere aromatică: Citrice, fructe, ușor dulce și florale
Metoda de colectare: Presare la rece
Partea de plante: Coaja fructului necopt
Constituenții principali: Limonene, gamma-Terpinene

Presat din fructul necopt al mandarinului, uleiul esențial de mandarină verde este unic între uleiurile esențiale de citrice prin aroma și utilizările sale. Parfumul dulce și citric al uleiului de mandarină verde este un mod minunat de a conferi un gust revigorant apei, salatelor și altor preparate!

Descriere

Green Mandarin ajută în procesul de regenerare a celulelor și țesuturilor organismului uman. De asemenea, este de mare ajutor pentru menținerea unui aspect integru și tânăr al tenului. Acesta mai este sprijin antioxidant pentru procesul natural de detoxifiere al sângelui și ajută în ameliorarea acneei periodice.
Green Mandarin doTERRA are un conținut de aproximativ 75% d-limonene, un compus cu efect antiinflamator – utilizarea regulată a acestui ulei esențial poate ajuta la ameliorarea durerilor ocazionale minore cauzate de un efort fizic îndelungat.
Împreuna cu Lavender și Ginger doTERAA ajută la stimularea circulației sângelui și a limfei. Green Mandarin contribuie la un efect de echilibrare a persoanelor foarte sensibile, printr-o senzatie de relaxare și energizare în același timp. Este recomandat să fie utilizat în momentele în care avem nevoie de curaj și putere interioară.
Uleiul Esențial de Mandarin se mai numește și “Ulei al Oportunităților și al Potențialului”, care ne reamintește să avem o atitudine deschisă, pentru a vedea abundența de posibilități din jurul nostru. Este recomandat a fi utilizat în perioade de planificări și progres ca sprijin în procesul nostru de a crește ușurința și fluxul expansiunii și oportunităților.

Utilizări

Introdu Mandarinul Verde în casă ca un conservant de alimente sau diluează într-o sticlă de pulverizare pentru a curăța suprafețele;
Ajută la calmarea sistemului nervos atunci când îl utilizezi intern;
Includeți în rutina dvs. de igienă orală pentru o dantură sănătoasă;
Ia una până la două picături pentru a ajuta la susținerea funcției imunitare sănătoase;
Utilizează împreună cu Basil, Sandalwood sau Lavender pentru a te bucura de beneficiile emoționale pozitive ale acestor uleiuri esențiale;
Adaugă câteva picături de ulei esențial de mandarină verde într-o sticlă cu apă (din sticlă) și bea pe parcursul întregii zile, pentru a te bucura de o aromă revigorantă de citrice.

Măsuri de precauție

Difuzare: 3 – 4 picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Diluează o picătură în 120 ml de lichid.
Utilizare locală: Aplică 1 – 2 picături în zona dorită. Pentru a reduce la minimum orice sensibilitate a pielii, diluează cu ulei de cocos doTERRA.
sensibile.

Măsuri de precauție

A se evita contactul cu ochii;
În cazul contactului cu pielea, se recomandă evitarea expunerii la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

Beneficii primare

La nivel emoțional, parfumul uleiului de mandarină verde binedispune și induce sentimente de fericire, având un caracter unic în rândul uleiurilor de citrice și oferind o mare varietate de utilizări;
Conferă un plus de aromă revigorantă apei sau mâncărurilor preferate.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro