Melissa doTERRA – Ulei Esential de Roinita

Uleiul esențial de Melissa doTERRA are puternice proprietăți de curățare și de protecție împotriva amenințărilor sezoniere și de mediu, fiind considerat unul dintre cele mai cunoscute uleiuri esențiale. Melissa doTERRA este benefic pentru sănătatea inimii, este excelent ca suport pentru sistemul imunitar și cel respirator, dar și pentru sistemul reproducător al femeilor.

Descriere aromatică: Citric, ierbaceu
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Frunză, vârf
Constituenții principali: Geranial, germacren, neral, β-cariofilen

Numit și “Ulei al Luminii”, Melissa doTERRA ajută la luminarea sufletului și ne ajută să ne reamintim de fiecare dată cine suntem și care este scopul nostru în viață. De asemenea, este eficient în a ne scăpa de preconcepții și stereotipuri, pentru a ne atinge potențialul nostru maxim.

Descriere

Fiind unul dintre cele mai rare și mai scumpe uleiuri ale noastre, Roinița doTERRA are o gamă largă de beneficii și utilizări, în special în medicina alternativă.

Datorită efectului său pozitiv asupra stării de spirit, uleiul esențial de Roinița este utilizat de mult timp pentru calmarea stărilor de tensiune și nervozitate, prin aplicarea externă, dar poate fi folosit intern și prin difuzare.

Numit și “Ulei al Luminii”, Melissa doTERRA ajută la luminarea sufletului și ne ajută să ne reamintim de fiecare dată cine suntem și care este scopul nostru în viață. De asemenea, este eficient în a ne scăpa de preconcepții și stereotipuri, pentru a ne atinge potențialul nostru maxim.

Când ne simțim copleșiți de probleme, Melissa ne este sprijin pentru a putea merge mai departe, umplându-ne cu putere și încredere. Entuziasmul uleiului esențial de Melissa este contagios, prin lumina și vibrația puternică, simțim că nu putem decât să eliberăm sentimentele negative și de vibrație joasă.

Utilizări

Adaugă-l la crema hidratantă sau într-un flacon cu pulverizator cu apă și pulverizează pe față, pentru un efect de întinerire a tenului și de împrospătare a minții;
Masează-l pe frunte, umeri sau piept, pentru a-ți oferi o stare de calm și a-ți sprijini starea de bine emoțională;
Aplică diluat pe ceafă și în spatele urechilor, difuzează sau aplică nediluat o picătură pe cerul gurii ținând degetul pe zonă pentru 5-10 secunde pentru a ameliora stările ocazionale de tristețe;
Aplică nediluat direct pe tălpi pentru mușcături și înțepături de insecte;
Inhalează din palmele făcute căuș, aplică diluat pe puntea nasului sau pe tălpi, ia intern în capsula vegetală ca suport pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar;
Difuzează, ia intern în capsulă vegetală, aplică diluat pe ceafă sau în zona inimii ca suport pentru sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular;
Ia intern în capsulă vegetală, aplică diluat în spatele urechilor și pe ceafă pentru ameliorarea stărilor ocazionale minore de amețeală;
Aplică diluat pe zona dorită și masează ușor ca suport pentru o piele mai sănătoasă;
Diluează și masează ușor pe abdomen sau ia intern în capsulă vegetală ca suport pentru sănătatea sistemului reproducător la femei;
Difuzează sau aplică diluat în plexul solar sau în creștetul capului pentru ameliorarea stărilor ocazionale de disconfort emoțional.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături în difuzorul preferat;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Calmează stările de tensiune când este utilizat extern;
Binedispune și revigorează, sprijinind starea de bine;
Suport pentru sănătatea sistemului reproducator la femei;
Suport pentru sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular;
Suport pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro