Cum te aduce doTERRA mai aproape de Esența Sănătății dar și de Munte .. Negru 😊

Dacă, în general, 1 aprilie e recunoscută ca fiind ziua păcălelilor, la noi în familie va rămâne în istorie ca și ziua în care am aflat că am câștigat o excursie cadou pentru întreaga familie, în Muntenegru 😊 Yuppi!!! Bucurie mare la noi în casă, cu atât mai mult cu cât, pe lângă uleiurile esențiale, toți patru iubim foarte mult să descoperim locuri, oameni și experiențe noi, iar în Muntenegru nu mai călătorisem până atunci.

Excursia cadou a venit ca o recompensă pentru munca noastră de constructori doTERRA; în cele aproape 6 luni de calificare pentru incentive trip, numărul persoanelor cărora le-am picurat în palmă uleiurile și le-am devoalat beneficiile lor a crescut semnificativ iar perseverența și dedicarea noastră au contat și au dat roade frumoase! Era momentul să ne bucuram de ele 😊

Nerăbdarea de a porni spre o destinație pe care unii o denumesc “Wild beauty of Europe” creștea cu fiecare zi, cu atât mai mult cu cât primiserăm, alături de invitația oficială, și programul excursiei cuprinzând: cazarea la un hotel de 4 stele, o cina festivă de bun venit, o excursie cu barca pe Lacul Skadar, cu picnic inclus, o altă excursie cu vaporul pe insula „Maica Domnului de pe Stâncă”, urmată de o vizită de relaxare în orașul Kotor și o cină de sărbătorire într-un restaurant exclusivist.

După cum am menționat, Muntenegru era pentru noi o destinatie inedită, pe care nu ne-am fi gândit să o alegem în alt context, dar dacă tot mergeam încolo cu mașina, ne-am propus să explorăm la maxim locurile prin care treceam.
Zis și făcut .. am apelat la doi buni prieteni, adică la google.ro și booking 😊 și am planificat o frumusețe de călătorie care ne-a purtat prin:

Parcul național Durmitor si Lacul negru ( Crno Jezero )
Râul Tara și al său vestit Tara Bridge
Golful Kotor: cetatea, excursie cu barca și căutarea Muzeului pisicilor 😊
Serpentinele către Cetinje
Parcul național Lovcen și Mausoleul Njegosev sau locul de unde se vede tot Muntenegru
Perast și Insula “ Lady of the Rock”
Tivat și Porto Muntenegru
Budva și Sveti Stefan
Lacul Skadar.

Toate aceste destinații s-au dovedit minunate și merită să scriem în detaliu despre ele, așadar rămâneți aproape întrucât urmează muuulte file de povești din seria “ Sa descoperim lumea, alaturi de uleiurile esentiale”.

Trusa noastră esențiala 112, adică uleiurile noastre doTERRA utile pentru orice deplasare departe de casă, ne-a fost de ajutor și de data aceasta! Am scris mai multe despre ea aici: http://v7o.538.myftpupload.com/cum-sa-eviti-provocarile-excursiilor-cu-copiii/ și vom și povesti despre trusă în curand, în cadrul unui webinar – găsiți detalii de participare aici: http://v7o.538.myftpupload.com/evenimente/

Încheiem acest scurt “ reportaj ” turistic, dintr-o vacanță de 5 stele, mulțumind echipei doTERRA pentru că ne aduce în fiecare zi, mai aproape de natură, sănătate și experiențe inedite!

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Home Essential Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

doTERRA Kids Collection

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro