Neroli doTERRA – Ulei Esential de Portocal (Neroli Touch)

Uleiul Esential Neroli Touch se obține din floarea de portocală amăruie. Este un ulei care ajută la relaxarea profundă și la obținerea unei stări generale bune. Principalele sale proprietăți sunt legate de eliminarea stresului. De asemenea, acesta îmbunătățește starea de spirit și calmează pielea.

Descriere aromatică: Dulce, floral, citric, proaspăt
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Floare
Constituenții principali:

La nivel emoțional, Neroli TOUCH doTERRA mai este denumit și “Uleiul Scopului Comun și al Parteneriatului”, deoarece oferă ajutor pentru consilierea persoanelor tulburate de conflictele din relațiile cu ceilalți. Influența uleiului susține aducerea armoniei pentru schimbarea dinamicii din relațiile de lungă durată. Parteneriatele sănătoase au nevoie de muncă reciprocă constantă, de acceptare și creștere.

Descriere

Neroli TOUCH este un sprijin de nădejde pentru procesul de regenerare a țesuturilor și a pielii, fiind unul dintre cele mai emoliente uleiuri esențiale. Neroli poate ajuta la relaxare și la ameliorarea sentimentelor de neliniște și induce o stare de bine generală.

Aplicat topic, uleiul esențial de flori de portocală amară poate fi folosit pentru a calma pielea și a atenua aspectul petelor.

Ca toate uleiurile esențiale, este foarte benefic pentru sănătatea și integritatea pielii. Are o influență profund benefică asupra funcționării inimii și asupra sistemului cardiovascular.

La nivel emoțional, Neroli TOUCH doTERRA mai este denumit și “Uleiul Scopului Comun și al Parteneriatului”, deoarece oferă ajutor pentru consilierea persoanelor tulburate de conflictele din relațiile cu ceilalți. Influența uleiului susține aducerea armoniei pentru schimbarea dinamicii din relațiile de lungă durată.

Parteneriatele sănătoase au nevoie de muncă reciprocă constantă, de acceptare și creștere. De-a lungul timpului, senzația de stagnare într-o relație poate duce la disperare sau apatie, la nevoia de a învinovăți, de a pedepsi sau de a evada.

Ca alternativa, Neroli TOUCH doTERRA invită partenerii să își dezvolte empatia, răbdarea, acceptarea și flexibilitatea pentru a-și ușura parcursul acestor provocări.

Utilizări

Aplică pe frunte, tâmple și ceafă și masează ușor pentru ameliorarea tensiunilor ocazionale din zona capului;
Aplică pe tot abdomenul, masează ușor și inhalează din palmele făcute căuș pentru a susține digestia;
Aplică pe zona inimii și pe ceafă sau zonele de reflex din talpă ca suport pentru funcționarea optimă a inimii.

Instrucțiuni de utilizare

Uz extern: Aplică pe zona dorită.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Favorizează buna dispoziție;
Stimulează digestia;
Facilitează relaxarea;
Calmează pielea.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro