Rosemary doTERRA – Ulei Esential de Rozmarin

Uleiul esențial de Rozmarin doTERRA se folosește în principal ca potențator în mâncărurile ce conțin carne, însă, datorită compușilor chimici, acesta este benefic și pentru menținerea funcționării optime a organelor interne. În aromaterapie, uleiul Rosemary poate să fie folosit fie direct pe piele, diluat cu ulei de Cocos fracționat. Varianta de 15 ml, care este pură, neamestecată cu cocos, se poate folosi în aromaterapie cu ajutorul unui difuzor.

Descriere aromatică: Camforaceu, ierbaceu
Metoda de colectare: Distilare cu aburi
Partea de plante: Floare, frunză
Constituenții principali: Cineole (eucalyptol), Camphor, alpha-Pinene

Pe lângă utilizările culinare, rozmarinul oferă numeroase beneficii sănătății, favorizând o digestie sănătoasă și sprijină funcția organelor interne. Parfumul ierbaceu și energizant al rozmarinului se folosește frecvent la masaj și aromaterapie. Venerat din cele mai vechi timpuri de către tămăduitori, rozmarinul era considerat sacru în culturile antice greacă, romană, egipteană și evreiască.

Descriere

Rozmarinul este o plantă aromatică ale cărui frunze se folosesc de obicei pentru a oferi aromă mâncărurilor precum umpluturile, carnea de porc, friptura de miel, carnea de pui și de curcan. Pe lângă utilizările culinare, rozmarinul oferă numeroase beneficii sănătății, favorizând o digestie sănătoasă și sprijină funcția organelor interne.

Parfumul ierbaceu și energizant al rozmarinului se folosește frecvent la masaj și aromaterapie. Venerat din cele mai vechi timpuri de către tămăduitori, rozmarinul era considerat sacru în culturile antice greacă, romană, egipteană și evreiască.

Proprietățile uleiului în aromaterapie sunt multiple: împrospătează aerul respirat, oferă o stare emoțională bună, are efect antibacterian, antiviral și antiseptic.
Copiii folosesc uleiul esențial diluat pentru a se evita producerea unor iritații la nivelul pielii. Se testează uleiul pe o suprafață mică și se verifică modalitatea de interacțiune cu pielea.
Varianta roll-on poate să fie aplicată în siguranța direct pe piele pentru că biluța din capătul sticluței ajută la distribuirea unei cantități optime în orice zonă.

Utilizări

Adaugă 1 picătură de ulei esențial de Rozmarin la cărnuri și aperitivele preferate, pentru un plus de savoare;
Combinat cu ulei de Cocos fractionat se poate folosi extern la masajul de relaxare;
Pentru aromaterapie, pune 3 – 4 picături în difuzor;
Pentru masaj, amestecă 5 picături de ulei esențial cu 10 ml de ulei cărăuș;
Pentru un parfum personal, se pune 1 picătura amestecată cu 10 ml de ulei cărăuș.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune trei – patru picături în difuzorul ales;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Aromă alimentară ierbacee aromatică;
Perfect pentru a fi utilizat ca ulei de masaj;
Revigorează simțurile prin parfumul său înviorător.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro