Siberian Fir doTERRA – Ulei Esențial de Brad Siberian

Bradul Siberian se găsește pretutindeni în zona rece din nordul Eurasiei și a Americii de Nord. Este foarte popular pentru mirosul său deosebit, dar bradul Siberian este folosit de-a lungul veacurilor și pentru proprietățile sale ce sprijină sistemul respirator, imunitar, cel muscular și cel articular.
De asemenea, poate aduce alinare mușchilor, tendoanelor, ligamentelor și articulațiilor suprasolicitate. Bradul Siberian este de mare ajutor pe perioadele de recuperare de după afecțiuni serioase, indiferent că afecțiunea este a corpului, a minții sau a sufletului.

Descriere aromatică: verde, lemnos, proaspăt
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Ac/ramură tânără
Constituenții principali: Bornyl
acetate, delta3-Carene, alpha-Pinene

Considerat și “Ulei al Maturității și al Perspectivelor”, Siberian Fir doTERRA ne ajută în perioadele de tranziție ale vieții, deoarece ne ajută să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Totodată, acest ulei foarte apreciat de iubitorii de uleiuri esențiale, ne ajută să ne acceptăm și să găsim confortul în propria persoană.

Descriere

Uleiul esențial de Brad siberian are un parfum lemnos fresh și este renumit pentru proprietățile sale calmante și relaxante. Uleiul de Brad siberian are o compoziție chimică unică, în care predomină acetatul de bornil, care oferă majoritatea beneficiilor calmante ale acestui ulei esențial. Uleiul esențial de Brad siberian are un efect calmant puternic asupra pielii, ceea ce îl face ideal pentru un masaj reconfortant.
“Ulei al Maturității și al Perspectivelor”, Siberian Fir doTERRA se adresează vindecării prin perspectiva maturității. Ne sprijină în perioada de tranziție a vieții, spre o conștiență deplină și mai matura. Siberian Fir de la doTERRA ne invită să găsim propriul confort în noi înșine. Acest ulei este un prieten de nădejde în procesul reconcilierii cu viața plină de experiențe multiple, cu care nu suntem încă împăcați.

Utilizări

Aplică-l local pe piele, pentru a calma micile iritații ale pielii;
Difuzează acest ulei esențial alături de Copaiba și Blue Tansy și aplică zilnic pe tălpi pentru suport pentru sănătate celulară și imunitară;
Difuzează și aplică diluat atunci când simți o senzatie de ancorare;
Aplică diluat împreună cu unul dintre uleiurile esențiale de Peppermint sau Deep Blue, pe zonele în nevoie, pentru sănătatea cartilajelor;
După o activitate intensă, masează-ți pielea pentru confort;
Aplică topic pe piele pentru a ajuta la reducerea iritațiilor minore ale pielii;
Inspiră adânc și simte aroma răcoritoare.

Instrucțiuni de utilizare

Difuzare: Pune 3 – 4 picături într-un difuzor la alegere;
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție

Atunci când este folosit în exces, poate cauza sensibilizare cutanată. Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul.

Beneficii primare

Ajută la restabiliarea echilibrului emoțional;
Ajută la restabilirea respirației clare;
Ameliorarea sentimentelor anxioase;
Reduce imperfecțiunile pielii;
Antioxidant;
Antinflamator.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro