Tangerine doTERRA – Ulei Esential de Mandarina

Tangerine este uleiul creativității, spontaneității, reîmprospătării și al veseliei. Uleiul esențial Tangerine doTERRA ameliorează stările ocazionale de agitație sau încordare, astfel domolindu-ne comportamentele impulsive. La fel ca în cazul tuturor uleiurilor de citrice, favorizează sentimentele de fericire și pace și ne încurajează în același timp să oferim blândețe și compasiune, atât propriei persoane, cât și celor din jur.

Descriere aromatică: Astringent, dulce, proaspăt
Metoda de colectare: Presare la rece
Partea de plante: Coaja
Constituenții principali: Limonene, Myrcene

Tangerine doTERRA mai este numit “Ulei al Creativității și al Bucuriei”, deoarece îi ajută pe cei care au dificultăți în a crea conexiuni sănătoase cu cei din jur, din punct de vedere emoțional. Celor care se simt suprasolicitați emoțional de responsabilitățile pe care le au, Tangerine ameliorează starea de spirit, încurajându-i să fie mai creativi și mai spontani.

Descriere

Uleiul esențial de mandarin verde de la doTERRA este obținut prin presarea la rece a fructului necopt al arborelui de mandarine. Limonenul, una dintre principalele componente chimice ale uleiului esențial de mandarină verde, este renumit pentru proprietățile sale de curățare a suprafeței. Pentru a te bucura cu adevărat de acest ulei, difuzează câteva picături, pentru a obține o aromă dulce, revigorantă a Mandarinului Verde în toată casa sau la locul de muncă.

Tangerine doTERRA mai este numit “Ulei al Creativității și al Bucuriei”, deoarece îi ajută pe cei care au dificultăți în a crea relații sănătoase din punct de vedere emoțional. Celor care se simt suprasolicitați de responsabilitățile pe care le au, Tangerine ameliorează starea de spirit, încurajându-i să fie mai creativi și mai spontani.

Utilizări

Luat intern, poate ajuta la calmarea sistemului nervos;
Aplica diluat împreună cu ulei esențial de Lavender pe zonele dorite pentru a menține un aspect sănătos și curat al pielii;
Ia intern în capsulă vegetală sau aplică diluat pe abdomen pentru a ameliora disconfortul digestiv ocazional;
Difuzează sau aplică diluat sub nas, pe ceafă și pe zona inimii pentru a ajuta la ameliorarea stărilor ocazionale de tristețe și iritabilitate;
Aplică diluat împreună cu ulei esențial de Ghimbir (Ginger doTERRA) pe zonele în nevoie pentru a îmbunătăți circulația sângelui;

Instrucțiuni de utilizare

Difuzie: pune 3 – 4 picături în difuzorul dorit;
Utilizare internă: diluează o picătură în 120 – 140 ml de lichid;
Utilizare locală: aplică și masează una sau două picături în zona dorită.

Măsuri de precauție

Evită contactul cu ochii sau alte zone sensibile ale corpului – dacă pătrunde accidental, diluează cu ulei vegetal;
Evită pe cât posibil expunerea la soare timp de 12 ore după aplicarea acestui ulei pe piele. Se recomandă diluarea cu ulei purtător, mai ales pentru copii, bebeluși și pentru persoanele cu pielea sensibilă ;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, cere părerea medicului.

Beneficii primare

Menține un sistem imunitar sănătos;
Susține sănătatea sistemului respirator;
Sursă excelentă de antioxidanți;
Calmează sistemul nervos;
Stimulează digestia;
Intensifică circulația sângelui la nivelul epidermei, reduce retenția de fluide și previne formarea vergeturilor.

Surse:

doterra.ro
Emotions and essential oils

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro