fbpx

SEARCH

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

https://uleiuriesentiale.ro/

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului https://uleiuriesentiale.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi, denumiți în continuare UTILIZATORI. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare. Site-ul nu este asociat companiei și brandului doTERRA, iar informațiile prezente pe site respectă întru totul dreptul de proprietate intelectuală al acestei companii.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI

Laura Baboș și Andrei Baboș (denumiți în continuare proprietarii) deţin drepturi complete şi depline asupra conținutului site-ului https://uleiuriesentiale.ro, asupra imaginilor, textului, design-ului. Sunt proprietatea dnei Laura Baboș și dlui Andrei Baboș și bazele de date accesibile prin intermediul site-ului. Întregul conținut astfel identificat este protejat prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea dnei Laura Baboș și dlui Andrei Baboș, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nicio informare prealabilă. Conținutul preluat este identficat prin menționarea sursei lângă textul sau imaginea respectivă.

Întregul conţinut al site-ului https://uleiuriesentiale.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de proprietari. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea proprietarilor.

Accesul și utilizarea paginii https://uleiuriesentiale.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe site sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul site-ului pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al proprietarilor.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul  https://uleiuriesentiale.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să contactați administratorii site-ului folosind datele de contact puse la dispoziție, pentru a permite acestora să acționeze in conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Proprietarii pot, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea deciziei, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate cu privire la beneficiile potențiale ale utilizării uleiurilor esențiale, precum și a informațiilor referitoare la modalitatea de achiziționare a acestora. De asemenea, site-ul https://uleiuriesentiale.ro conține și informații referitoare la structura afacerii doTERRA și modalități în care se pot obține venituri suplimentare ca urmare a comercializării produselor aparținând doTERRA.

Proprietarii nu pot garanta că site-ul nu conţine erori şi asigură utilizatorii că vor depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori. Încurajăm în acest sens utilizatorii să sesizeze orice erori sau neconformități folosind datele sau formularul din cadrul secțiunii CONTACT.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe site-ul https://uleiuriesentiale.ro este rugată să contacteze Proprietarii prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor proprietarilor. Proprietarii nu vor acorda nicio garanţie referitoare la:

– utilizarea anevoioasă sau întreruperea în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Proprietarii nu pot fi responsabili pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului lor.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele prezentate, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului https://uleiuriesentiale.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Proprietarilor în lipsa unor acorduri ulterioare.

Informațiile prezente pe site-ul https://uleiuriesentiale.ro și celelalte materiale prezentate nu reprezintă o consultație medicală, sfat medical sau indicație de tratament pentru nicio afecțiune. Pentru orice problemă de natură medicală vă rugăm să vă adresați medicului dvs.. De asemenea, vă rugăm să vă adresați medicului dvs. pentru a vă asigura că starea dvs. de sănătate permite folosirea oricăruia dintre produsele prezente pe site-ul https://uleiuriesentiale.ro.

Uleiurile esențiale reprezintă produse comerciale, nu medicamente, nu pot înlocui în nicio situație urmarea unui tratament prescris de medicul dvs. și trebuie tratate ca atare.

Proprietarii au intenția de a îndruma și de a ajuta în utilizarea cât mai corectă și benefică pentru sănătate a uleiurilor esențiale.

Proprietarii nu își asumă răspunderea pentru utilizarea necorespunzătoare a uleiurilor esențiale sau a altor produse indicate pe site-ul https://uleiuriesentiale.ro, sau pentru utilizarea acestora în locul unui tratament corespunzător prescris de medic.

GESTIONAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile Proprietarii, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

Orice utilizator al site-ului https://uleiuriesentiale.ro care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Proprietari în vederea efectuării de studii de piaţă, transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct, soluţionarea de către Proprietari a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site), alte activităţi întreprinse de Proprietari şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Proprietarii vor păstra confidenţialitatea acestor informaţii și vor depune toate diligențele pentru a asigura securitatea informațiilor.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

COMUNICAREA CU UTILIZATORII

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: chat online, adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către d-voastră reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată precum și pentru a stoca datele cu caracter personal necesare comunicării cu dvs.

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, Proprietarii își stabilesc ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin intermediul poștei electronice și telefonic.

În acest sens Proprietarii și-au stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 24 de luni de la data inițierii comunicării, dar dvs. aveți dreptul de a solicita oricând ștergerea acestor date cu caracter personal și încetarea oricărei comunicări din partea noastră, folosit datele de contact sau formular din secțiunea CONTACT.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Proprietari utile, care au legătură cu conţinutul site-ului https://uleiuriesentiale.ro şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea Proprietarilor. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Proprietarii nu pot garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

LEGEA APLICABILĂ

Drepturile și obligațiile părților, stabilite prin prezentul document, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acesta vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat amiabil,  iar în condițiile în care părțile nu ajung la un acord cu privire la situația litigioasă, litigiul va fi soluționat de instanțele judecătorești din Cluj-Napoca.

Call Now ButtonContactează-ne