fbpx

SEARCH

Bucură-te de promoția BOGO doTERRA (Buy One, Get One free)

Cumperi un produs și primești GRATUIT unul sau mail multe produse prin intermediul programului BOGO doTERRA.

Cinci zile de oferte BOGO doTERRA:19-23 Iulie 2021!!!

BOGO = Buy One Get One Free = Cumpără un podus (sau mai multe) și îl primești pe al doilea (sau mai multe) GRATUIT.

doTERRA BOGO este cea mai iubită promoție de la doTERRA. Ea este oferită de 2-3 ori pe an și ne oferă posibilitatea de a achiziționa uleiurile esențiale doTERRA cu niște discount-uri extraordinare, cuprinse între 25-70% (față de prețul de depozit).

De ce să profiţi de Promoția doTERRA BOGO?

Dacă NU ai cont doTERRA: Este momentul perfect să testezi câteva dintre uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA achiziționându-le la cu niște discount-uri extrem de consistente. De asemenea, poţi să profiţi de acest moment şi să îţi creezi și un cont doTERRA prin intermediul nostru, adăugând în coș produsele de la oferta doTERRA BOGO şi ce alte uleiuri esenţiale sau produse îţi doreşti.

Dacă AI cont doTERRA: Pe lângă reducerile cuprinse între 25-55% de care beneficiezi deja prin faptul ca ești membru doTERRA, beneficiezi și de reducerea pe care Promoția doTERRA BOGO ti-o oferă. Poți plasa comenzile BOGO pe Programul de Loialitate (LRP) și suplimentar vei primi și puncte de loialitate pe comenzile plasate. Este o excelentă oportunitate de a-ți îmbogăţi colecţia de uleiuri esenţiale pure şi de produse naturale doTERRA şi astfel să poţi împărtăşi cu alţii bucuria şi beneficiile lor.

Având cont la doTERRA, poți achiziționa unul sau mai multe pachete BOGO detaliate mai jos

BOGO 1
Cumperi Uleiul esențial Serenity (15 ml), primești GRATUIT Uleiul esențial Balance(15 ml). Plătești 45.25 € și primești produse în valoare de 69 €

BOGO 2
84 PV – Cumperi Uleiul esențial Rose Touch (10 ml), primești GRATUIT Uleiul esențial Magnolia Touch (10 ml) și Uleiul esențial Beautiful Touch. Plătești 82 € și primești produse în valoare de  ~145€.

BOGO 3
31.5 PV – Cumperi Uleiul esențial Patchouli (15 ml), primești GRATUIT Uleiul esențial Citrus Twist (15 ml). Plătești 29.75 € și primești produse în valoare de  54.75€.

BOGO 4
25 PV – Cumperi Uleiul esențial Purify (15 ml), primești GRATUIT Uleiul esențial Citronella (15 ml). Plătești 23.75 € și primești produse în valoare de  45.50€.

BOGO 5
42 PV – Cumperi Uleiul esențial Ginger (15 ml), primești GRATUIT Uleiul esențial Cardamom (15 ml) . Plătești 45.25 € și primești produse în valoare de  70€.

Ofertele BOGO încep din prima zi a săptămânii BOGO, de la ora 20:00 (ora României) și țin până în Vineri, la ora 20:00, sau până la epuizarea stocului.
Reține că la o comandă poți adăuga mai multe oferte BOGO. Ofertele noastre BOGO sunt grupate în perioada promoțională specificată. În acest interval de timp, poți cumpăra toate ofertele, în limita stocurilor disponibile, într-o singură comandă, pentru a economisi la costurile de livrare.

Dacă dorești să iți faci cont la doTERRA și să beneficiezi de aceste oferte super avantajoase, sună-ne la 0740-215980 și te ajutăm cu drag! Menționăm ca aceste promoții sunt valabile în limita stocului disponibil așadar e important să ne contactați în timp util. Te ajutăm să nu ratezi această promoţie unică!

Taxa de creare cont doTERRA este de 23.7€. Taxa de transport este de 7€

Back to Top
Contactează-ne