fbpx

SEARCH

Cum pot achizitiona produse doTTERA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să afli cum se pot achizitiona produse doTERRA, uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic. Pentru că există mai multe variante prin care poti achizitiona produse doTERRA, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

A. Achiziționezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits – pachete predefinite de doTERRA pentru diferite nevoi) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse (dacă dorești poți adăuga în comandăn și alte produse), mai primești un birou virtual (My Office), de unde poți să achiziționezi produse la prețuri cu 25% mai mici, plus acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA.

B. Achiziționezi pachetul minim cu 23,75€ care include broșura doTERRA (dacă dorești poți adăuga în comandăn și alte produse), mai primești un birou virtual (My Office), de unde poți să achiziționezi produse la prețuri cu 25% mai mici, plus acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA.

RECOMANDAREA NOASTRA

Procedura de generare a contului doTERRA are peste 10 pasi, motiv pentru care va recomandam sa beneficiati de asistenta noastra complet GRATUITA in vederea generarii contului dumneavoastra de client. Va invitam sa ne contactati prin pagina de contact sau telefonic la numarul (+40) 0740-215980 sau sa completati numarul de telefon in formularul alaturat si va contactam noi! Vrei sa aflii ultimele noutati? Urmareste-ne pe Facebook!

In cazul in care doriti sa demarati procedura de generare a contului pe cont propriu, accesati butonul de mai jos.

Cum pot achizitiona produse doTERRA?

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Newsletter

Call Now ButtonContactează-ne