fbpx

SEARCH

DESPRE ULEIURI ESENȚIALE CU BLÂNDEȚE

Carte pentru Copii, Părinți și Întreaga Familie

Această – Carte despre uleiurile esentiale cu blandete este scrisă și ilustrată din inimă și pentru inimi, din trupuri micuțe și mari.
Intenția noastră este de a aduce darurile Pământului, cât mai aproape de copii, adulți, familii, așa cum a fost odinioară când nu era mult zgomot în mintea și viețile noastre.

Aceasta Carte despre uleiurile esentiale cu blandete cuprinde o parte dedicată copiilor, cu povești și jocuri, ei vor simți și înțelege mai bine spiritul plantelor prin jucăușenie. Continuăm apoi cu o secțiune menită să nutrească mintea părinților și incheiem cu o invitație la distracție, pentru întreaga familie!

Ne dorim ca această Carte despre uleiuri esentiale cu blandete să aducă toată familia împreună, să faciliteze cunoașterea dar și emoția brațelor care îmbrățișează, în timp ce vocea întipărește amintiri în suflete.

Dragi părinți,

ar fi minunat să picurați câțiva picuri de ulei esențial în difuzor înainte de a citi poveștile și să aveți sticluțele aproape pentru ca spiritul plantei să vă ghideze în călătorie.

Am găsit locul perfect și FAIN pentru plante, copii, familii și uleiuri; îl puteți descoperi și voi la Camping FAIN, luați cartea cu voi și bucurați-vă de povești și jocuri, acolo unde au fost create toate, pentru prima dată, adică în Natură.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta prin formularul de contact.

Carte despre uleiurile esentiale cu blandete » Uleiuri Esentiale doTERRA

„Oamenii sunt ca plantele, cresc înspre Lumină.”

Hope Jahren

CARTE DESPRE ULEIURI ESENTIALE CU BLANDETE

Recenzii

Lia Valendorfean – este mămică, fostă sportivă de performanță, jurnalistă de presă scrisă, PR, brand content writer, manager de proiect și expert în comunicarea europeană. Dintotdeauna conectată cu natura și oamenii, Lia sprijină proiectele care susțin un stil sănătos de viață.

“Poate ați fi tentați să credeți că aveți în mâini o nouă cărticică jucăușă, dinamică, cu povești și joculețe pentru copii și sfaturi practice de îngrijire a sănătății familiei, pentru adulți. Și totuși… Despre uleiuri esențiale, cu blândețe are nu numai o abordare diferită – plantele ”vorbesc” copiilor pe limba lor, purtându-i prin locuri magice de pe planeta Pământ și ghidându-i pentru a le descoperi proprietățile curative cunoscute de când există omul – ci și pentru că, pagină cu pagină, își revelează (în credințele mistice = a se face cunoscut prin inspirație divină) adevăratul scop, unul special, profund.

Pentru aceasta, cartea despre uleiurile esentiale cu blandete face apel la liberul arbitru al fiecărei familii moderne, invadate – mai ales în mediul urban – de tehnologie, poluare, mirosuri agresive și zgomot, mult zgomot care ne ține deconectați de natură și de sinele nostru și ne ghidează viața. Iar întrebarea pe care o ridică, în mod subtil, cartea este: voi ce ați alege, grație liberului arbitru, pentru propria familie: (re)conectarea cu natura și sinele, cu sănătatea și cu bucuria de a trăi sau o viață lipsită de acestea? Despre uleiuri esențiale, cu blândețe ne oferă, deci, una dintre soluțiile cele mai simple pentru a opta conștient să lăsăm natura în casa fiecăruia dintre noi, pentru ca să ne însoțească și să ne ocrotească, chiar dacă trăim departe de ea, în aglomerări urbane. Vă invit să o descoperiți…vă poate schimba viața!”

Elena Șraum – este profesor pensionar, bunică, autodidact în folosirea darurilor naturii pentru sănătate.

“O călătorie magică în care te simți exact ca Alice in Țara Minunilor! Abia aștepți să deschizi fiecare sticluță, să descoperi aromele, apoi să inchizi ochii și să te lași purtat de spiridușii plantelor vindecătoare in lumea uleiurilor esențiale. O cărticică scrisă cu iubire, practică și educativă, pentru copii, părinți, bunici.”

Sorina Lutaș – este mamă a doi copii, fondatoarea școlii SOLIS și coach pentru părinți conștienți și adolescenți. Cu recunoștință pentru tot ce există, are incredere într-o societate care se trezește către sufletul inalt și trupul curat și sănătos.

“Poveștile cu și despre plante sunt adorate de copii, mai ales dacă sunt spuse de un povestitor căruia îi plac misterele. Citind aceasta “Cartea despre uleiuri esentiale cu blandete”, am deschis ochișorii mari ai copiilor care tocmai aflau de ce există lavanda, menta, lămâia și prietenii lor pe pământ.
Care sunt poveștile lor? Oare seamănă cu poveștile oamenilor? Dacă ne suntem de folos unii altora, oare prietenele noastre, plantele, ne pot fi și de folos? Cred că este minunat ca un copil să afle cât este de SUSținut de natură ca să fie sănătos și fericit!
De asemenea, în momentele în care ei se confruntă cu distragerea atenției și lipsa de putere de concentrare, să știe că pot găsi ajutor într-un ulei esențial, pur și natural, este o binecuvântare. Noi difuzăm uleiuri în școală și observăm schimbarea stării de spirit a copiilor, liniștea ce seașterne și focusul crescut. Fără strigăte și amenințări, ci cu vorba bună și un pic de ajutor natural uneori, educația decurge cu bucurie și libertate responsabilă. Această carte e binevenită în mâinile părinților, educatorilor și învățătorilor, acasă și la școală, ca un dar către generațiile ce se ridică acum”

Robert Adrian Babos – primul adolescent care a citit cartea.

“Pentru mine, aceasta “ Carte despre uleiuri esentiale cu blandete” este casa a șase uleiuri esențiale jucăușe și pregătite să te vindece, orice s-ar întâmpla. Cartea prezintă cele șase uleiuri pe rând, explicându-ți de unde provin și la ce probleme te vor ajuta, cu mare drag. Mama mea impreună cu Denisa au pregătit și un joc drăguț, îl poți cumpăra deodată cu cartea sau separat. Eu consider că informațiile din această Carte despre uleiurile esentiale cu blandete sunt foarte valoroase pentru tine și familia ta și vă recomand să o aveți în bibliotecă.”

Carte despre uleiurile esentiale cu blandete

Despre Uleiuri Esențiale, Cu Blândețe | CARTE

13.90€
CARTE pentru Copii, Părinți și Întreaga Familie | Taxa de transport nu este inclusă în preț. La o comandă mai mare de 50€, taxa de transport este gratuită. Termen de livrare maxim 7 zile lucrătoare. La apăsarea butonului ``Achiziționează`` veți fi direcționați pe pagina de achiziție AMAZON.

JOC FAIN

Regulament JOC FAIN

Carte despre uleiurile esentiale cu blandete » Uleiuri Esentiale doTERRA
Carte despre uleiurile esentiale cu blandete » Uleiuri Esentiale doTERRA
Carte despre uleiurile esentiale cu blandete » Uleiuri Esentiale doTERRA
Carte despre uleiurile esentiale cu blandete » Uleiuri Esentiale doTERRA
Call Now ButtonContactează-ne