fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

4 x Cadouri Citrus la Promoție – PROMOȚIE DE 200 PV

Pline de beneficii, uleiurile de citrice doTERRA sunt absolut necesare oricărui iubitor de uleiuri esențiale. Acum îți poți face un stoc consistent cu cele patru produse minunate din citrice, inclusiv uleiul esențial Citrus Bloom în oferta limitată (LTO)!

Cum câștigi cadourile
Plasează orice comandă de 200 PV între 1-30 iunie 2021 ca să primești toate cele patru produse GRATUITE:

– Citrus Bliss™ (15 ml)
– Lămâie (15ml)
– Deodorant Citrus Bliss™
– Citrus Bloom, ofertă limitată (15 ml)

Disponibile pentru un timp limitat sau până la epuizarea stocului.

Produsul Lunii – Biluțe de Mentă

Produsul Lunii – Biluțe de Mentă
Printr-un proces unic și exclusiv, doTERRA a concentrat eficient beneficiile uleiului esențiale de Mentă într-o bilă mică, moale, vegetală. Fiecare biluță creează o explozie de prospețime mentolată, pe măsură ce simți cum ți se dizolvă pe limbă, înviorându-ți simțurile cu aroma răcoritoare a uleiului esențial pur de Mentă.

Primești GRATUIT Produsul Lunii când plasezi o singură Comandă de Loialitate de cel puțin 125 PV, care este procesată până la data de 15 iunie 2021, inclusiv.

Reducere 10% – Coriandru (15 ml)

Coriandrul este o plantă aromatică cu o tradiție seculară. Un condiment deosebit de îndrăgit, uleiul esențial de Coriandru este atât de bine concentrat, încât poate da savoare rețetei tale dintr-o singură picătură! Atunci când adaugi Coriandru la gătit, este bine să folosești metoda scobitorii – înmoaie vârful unei scobitori în sticluța de ulei esențial și plimbă-l ușor printre ingrediente. Abia după acest pas îți recomandăm să mai adaugi un pic de ulei esențial, doar dacă mai simți nevoia.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la Plata cu Puncte a comenzilor.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top
Contactează-ne