fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoția de 200PV

În luna Decembrie 2021, avem o promoție extraordinară de la doTERRA. La orice comandă de minim 200 PV (1 PV ~ 1 euro), plasată în perioada 1-31 Decembrie 2021, primești GRATUIT un ulei esențial FRANKINCENSE (TĂMÂIE) la 15 ml (în valoare de 71,5 euro)!

Această promoție este accesibila doar celor care au un cont doTERRA, așa că daca încă nu ai un cont doTERRA, îți recomandăm sa o faci în această lună.

La achiziționarea pachetului HOME ESSENTIALS KIT vei beneficia de această promoție.

Daca achizitioneazi HOME ESSENTIALS KIT vei primi:
inregistrare gratuita in sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) – vei beneficia de preturi cu 25% mai mici, iar din a 2-a luna, vei beneficia de discount-uri intre 35-55% !
10 uleiuri esentiale (9 la 15 ml si 1 la 5 ml) – cele mai utile casei
un discount de 92 € (față de prețul de depozit)
primesti gratuit un difuzor de uleiuri cu ultra-sunete in valoare de 47 €

Produsul gratuit al lunii – Clove (15 ml)

Beneficiile și utilizările cuișoarelor datează încă din China și India antică. Ca mirodenie în bucătărie, uleiul de cuișoare conferă o aromă condimentată oricărui fel de mâncare saudesert. Cuișoarele se utilizează, de asemenea, pe scară largă la realizarea de preparate dentare, bomboane și gumă de mestecat, datorită aromei lor.

Primești GRATUIT Produsul Lunii dacă plasezi o Comandă Unică de Loialitate de cel puțin 125 PV, care este procesată până la data de 15 decembrie 2021 inclusiv.

Reducere 10% – Roiniță (5 ml)

Descoperă multiplele beneficii ale uleiului esențial de Roiniță – acum disponibil cu 10% reducere.

Unul dintre cele mai rare și apreciate uleiuri doTERRA, Roinița oferă o paletă largă de beneficii și întrebuințări. Datorită efectului său pozitiv asupra stării de spirit, Roinița are calitatea de ulei recunoscut pentru ajutorul pe care ți-l poate oferi în calmare, atunci când îl aplici local. Cunoscută și sub numele de balsam de lămâie, roinița este iubită de albine pentru parfumul său dulce, proaspăt, de citrice. De aici și denumirea originală, „melissa”, care în limba greacă înseamnă miere.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top
Contactează-ne