fbpx

SEARCH

Promotii DOTERRA

Promoția de 200 PV – Capsule moi ZenGest (15 ml) și ZenGest gratuite

Oferă-ți stimulentul de care ai nevoie cu uleiul esențial ZenGest sau utilizează capsulele moi ZenGest, ușor de folosit.

Cum câștigi:

Plasează o comandă de 200 PV în septembrie și primești o sticluță de ZenGest (15 ml) și capsulele moi ZenGest.
Pentru a te califica pentru promoție, plasează o comandă de 200 PV înainte de 30 septembrie 2020.
Acest amestec unic conține uleiuri esențiale din ghimbir, fenicul și coriandru (sămânță), benefice în caz de disconfort abdominal. Un ulei indispensabil, acasă și oriunde te-ai afla!

Poți primi un pachet cu o sticluță de ZenGest (15 ml) și capsulele moi ZenGest la orice comandă de 200 PV efectuată în perioada 1 – 30 septembrie 2020.

Oferta este pentru un interval limitat și în limita stocului disponibil!

Produsul lunii – Ulei de Chimen (5 ml) – Ofertă limitată

Te-ai gândit vreodată care sunt uleiurile esențiale cele mai potrivite atunci când gătești? Nu trebuie să te gândești prea mult, e vorba de chimen! Acest ulei esențial erbaceu poate fi utilizat în locul multor condimente. Întâlnit la tot pasul în Europa, Asia, Africa și Statele Unite, chimenul este o plantă bienală utilizată de vechii romani pentru beneficiile sale pentru sănătate. Astăzi, chimenul poate fi găsit în bucătăriile din întreaga lume! Este cunoscut și îndrăgit pentru aroma plăcută și notele bogate. De ce nu încerci să adaugi chimen la feluri de mâncare savuroase, pentru a le oferi o aromă și mai plăcută?

Primește GRATUIT produsul lunii plasând o comandă LRP de minim 125 PV în perioada 1-15 septembrie 2020.

Reducere de 15% – Spray hidratant pentru corp dōTERRA SPA (125 ml)

Când vine vorba de îngrijirea pielii, uleiurile esențiale sunt un avantaj imens pentru piele. Sprayul hidratant pentru corp doTERRA SPA combină beneficiile revigorante și energizante ale amestecului genial doTERRA Beautiful cu alte ingrediente eficiente.

Uleiurile de floarea-soarelui, avocado și fructul pasiunii calmează, catifelează și hidratează pielea, conferindu-i o strălucire generală sănătoasă. Trigliceridele caprilice/caprice (derivate din nuca de cocos) au efect de îngrijire și mențin bariera naturală de hidratare a pielii. Simte-ți întregul corp hidratat cu Spray-ul hidratant pentru corp doTERRA SPA.

Reducerea de 15% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 15% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top