fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoție la Înscrierea de Primăvară

Dacă alegi să îți faci un cont de membru doTERRA în perioada 1–30 aprilie 2021 și să alegi una dintre variantele de mai jos:

Plasezi o comandă de înscriere de cel puțin 100 PV (estimativ 110 Euro) și primești GRATIS uleiul esențial de Mandarină Roșie, ediție limitată (5 ml)

Sau

Plasezi o comandă de înscriere de cel puțin 200 PV și primești GRATIS 3 uleiuri esențiale: de Mandarină Roșie, ediție limitată (5 m), Clementină, ediție limitată (15 ml) și Lămâie Verde (15 ml).

Promoția Diamond Club Aprilie 2021

Diamond Club este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA

Această promoție se adresează celor care își creează un CONT NOU de membru doTERRA (consumator sau consultant, care INCA NU AU UN CONT doTERRA)
Condiții de participare:

– Participi la un eveniment Diamond Club (vezi aici evenimentele)
– Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o comandă de minim 100 PV (1 PV ~ 1 euro), în maximum 3 zile lucrătoare de la evenimentul Diamond Club și primești automat CADOU un ulei esențial de Tangerine de 15 ml sau la o comandâ de minim 400 puncte primești cadou un ulei esențial de Speramint de 15 ml si un On Guard de 15 ml.
– Dacă în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minim 100 PV pe programul LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) mai primești CADOU 25 PV (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni și îl poți folosi ca să iți achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.
– Dacă și în a 2-a lunâ de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minimum 100 PV pe programul LRP mai primești cadou încă 25 PV.

E important să reținem că nu suntem obligați să plasăm alte comenzi în afară celei de creare a contului, însă, dacă optăm să o facem, vom avea beneficii suplimentare.

Produsul Lunii – Fenicul (15 ml)

Uleiul esențial de Fenicul este bine cunoscut și utilizat de secole. Are un parfum înmiresmat și un gust comparat adesea cu cel al lemnului dulce. Datorită esenței sale stimulante, erbacee, Feniculul este ideal pentru aperitive și preparate dulci. Atunci când folosești Feniculul, este bine să aplici metoda scobitorii pentru a extrage uleiul din sticluță — savoarea deosebită a mâncărurilor tale vine dintr-o cantitate foarte mică, dar bine concentrată!

Primește Produsul GRATUIT al Lunii când plasezi o singură Comandă de Loialitate, în valoare de cel puțin 125 PV, care va fi procesată până la data de 15 aprilie 2021, inclusiv.

Reducere 10% – Țelină (sămânță) (15 ml)

Folosită încă din secolul al V-lea în China, țelina a devenit de-a lungul timpului un ingredient mult îndrăgit în variate preparate culinare. Are o aromă complexă, puternică și condimentată. Plantei îi ia doi ani pentru a ajunge pe deplin la maturitate și a produce un fruct mic, de culoare brună. Când gătești, poți folosi cu ușurință uleiul esențial de Țelină (sămânță) în locul țelinei proaspete, pentru a adăuga o savoare erbacee, distinctă rețetelor tale.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică pentru comenzile cu Plata cu Puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top
Contactează-ne