fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoția Diamond Club Septembrie 2021

Diamond Club este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA

Această promoție se adresează celor care își creează un CONT NOU de membru doTERRA (consumator sau consultant, care INCA NU AU UN CONT doTERRA)
Condiții de participare:

– Participi la un eveniment Diamond Club (vezi aici evenimentele)
– Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 100-199 PV – primești CADOU un ulei esențial WILD ORANGE (Portocală sălbatică) la 15 ml

– Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 200-399 PV – primești CADOU un ulei esențial WILD ORANGE (Portocală sălbatică) la 15 ml + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml

– Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii de peste 400 PV – primești CADOU amestecul de uleiuri esențiale ADAPTIV + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml

– Dacă în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minim 100 PV pe programul LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) mai primești CADOU 25 PV (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni si il poti folosi ca sa iți achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.

– Dacă și în a 2-a luna de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minimum 100 PV pe programul LRP mai primești cadou încă 25 PV.

– Dacă în luna în care îți creezi contul mai există și alte promoții oferite de doTERRA ele se cumulează cu Promoția doTERRA Diamond Club.

E important să reținem că nu suntem obligați să plasăm alte comenzi în afară celei de creare a contului, însă, dacă optăm să o facem, vom avea beneficii suplimentare.

Promoție de 200 PV – dōTERRA On Guard™

Unul dintre cele mai populare amestecuri de la doTERRA datorită beneficiilor sale incredibile, On Guard nu trebuie să lipsească din nicio casă. Doar luna aceasta, primești GRATIS produse din gama On Guard, plus ulei de Portocală Sălbatică (15 ml), unul dintre principalele uleiurile esențiale din amestecul On Guard, dacă plasezi o comandă de 200 PV în intervalul 1–30 septembrie 2021.

Cum te califici:
Plasează o comandă de 200 PV în intervalul 1–30 septembrie 2021 pentru a primi produsele următoare GRATIS:

doTERRA On Guard™ (15 ml)
Spray purificator pentru mâini On Guard™
Săpun spumant pentru mâini On Guard™
Recipient dozator pentru săpun On Guard™
Portocală sălbatică (15 ml)

Dacă vei achiziționezi pachetul HOME ESSENTIALS KIT DOTERRA  vei beneficia de Promoția de 200 PV – dōTERRA On Guard™

Produsul Lunii – Ravintsara (5 ml)

Ofertă în limita stocului disponibil

Echilibrat și extrem de versatil, Ravintsara prezintă o gamă largă de utilizări, care îl fac un produs cheie de adăugat în colecția ta.

Ravintsara, ce nu trebuie confundat cu Ravensara, se obține din frunzele de Cinnamomum camphora. Deși atât Ravintsara, cât și Ravensara fac parte din familia dafinului, Ravintsara este mai puțin intens și similar eucaliptului și camforului. Poate fi combinat cu uleiuri esențiale precum Mușețelul Roman, Copaiba, Eucalipt sau Tămâie. Sau include-l în crema ta hidratantă preferată de la doTERRA datorită acțiunii calmante!

Primești GRATUIT Produsul Lunii dacă plasezi o Comandă Unică de Loialitate (LRP) de cel puțin 125 PV, care este procesată până la data

Reducere 10% – Biluțe On Guard™

Biluțele doTERRA On Guard reprezintă o modalitate simplă și convenabilă prin care te poți bucura de beneficiile amestecului de uleiuri esențiale doTERRA On Guard.

Acestea asigură o doză plină de arome din amestecul exclusiv dōTERRA ce conține Portocală Sălbatică, Cuișoare, Scorțișoară, Eucalipt și Rozmarin, toate incluse în mici biluțe vegetale care se dizolvă în gură.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top
Contactează-ne