PRODUSUL LUNII – WILD ORANGE (PORTOCALĂ SĂLBATICĂ) 15 ML

Primești gratuit un dōTERRA WILD ORANGE (PORTOCALĂ SĂLBATICĂ) 15 ML dacă efectuați o comandă LRP de peste 125 PV în perioada 1-15 Mai 2019.

Pentru numeroase persoane, Wild Orange (Portocală sălbatică) a fost primul lor ulei esențial. Aroma sa revigorantă și familiară îl fac uleiul esențial inițial perfect și un cadou excelent pentru persoanele tale dragi. În mai, conferă casei tale o atmosferă înseninată, difuzând Wild Orange (Portocală sălbatică).

Obţinut din coaja presată la rece, uleiul esențial de Portocală sălbatică este unul dintre cele mai vândute uleiuri esenţiale dōTERRA datorită aromei sale energizante şi a beneficiilor multiple pentru sănătate. Având un conţinut ridicat de monoterpene, uleiul esențial de Portocală sălbatică are proprietăți stimulative şi energizante. Acest constituient chimic îi oferă uleiului de Portocală sălbatică abilitatea de a purifica şi împrospăta. De asemenea, coaja de portocală are un conţinut ridicat de antioxidanţi care contribuie la menţinerea sănătăţii. Uleiul de Portocală sălbatică conferă o notă proaspătă, dulce și răcoritoare oricărui amestec de uleiuri esențiale.

UTILIZĂRI

  • Adaugă câteva picături de ulei de portocală sălbatică la o loţiune fără parfum şi aplică pe corp.
  • Pentru un duş revigorant, adaugă câteva picături de ulei esenţial la gelul de duş.
  • Pentru un plus de energie, aplică una sau două picături în palmă și adaugă cantități egale de uleiuri esențiale de Mentă și Tămâie. Freacă-ți palmele și inspiră adânc aroma din căușul palmelor, apoi masează-ți ceafa.

Indicații de utilizare:
Difuzat: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează 1 picătură în 125 ml de lichid.
Utilizare locală: pentru masaj, amestecaţi 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuş. Pentru baie, amestecaţi 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuş. Ca parfum, amestecaţi 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuş.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precautii
Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Economisește 10% în luna Mai – dōTERRA PURIFY™ 15 ML

Purify este un amestec must-have pentru casa ta. Este extrem de eficient în combaterea rapidă a mirosurilor neplăcute; acesta poate fi și poate fi excelent în curățare. Acest amestec revigorant combină uleiurile esențiale din citrice și pin ce lasă o aromă proaspătă și ușoară în aer și pe suprafețe.

Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Back to Top