PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE 50/50

Cum să obții puncte:
1. Înscrie-te ca nou consultant sau membru dōTERRA și plasează o comandă de înscriere de 100 PV în perioada 1-31 iulie 2019.
2. ATÂT persoana care înscrie cât și persoana înscrisă vor primi câte 50 de puncte fiecare!

Reguli și termeni:
• Comanda de înscriere: O comandă de înscriere este prima comandă realizată de un nou consultant sau membru când se înscrie, comandă ce include ghidul introductiv și taxa de înscriere.
• Valoarea PV NU este egală cu valoarea unei comenzi. După finalizarea comenzii de înscriere, noul consultant sau membru trebuie să verifice pentru a se asigura că respectiva comandă este de minim 100 PV.
• Comenzile de înscriere, odată realizate, nu pot fi modificate, ajustate sau combinate pentru a se califica pentru promoţie.
• Comenzile de înscriere realizate în afara perioadei de înscriere nu sunt luate în considerare ca fiind eligibile pentru promoţie. Nu se acceptă excepţii.
• Plăţile prin transfer bancar trebuie să fie primite până la data de 5 august 2019 pentru a fi luate în considerare pentru promoţie. Nu se acceptă excepţii în această privinţă.
• Reactivările NU sunt luate în considerare în cadrul acestei promoţii. O reactivare reprezintă o persoană care a fost înscrisă anterior drept consultant și dorește să-și reactiveze contul.
• Un pachet de înscriere va fi luat în considerare dacă este de minim 100 PV.
În cazul în care consideri că te-ai calificat pentru promoţie și nu ai primit produsele,contactează Serviciul de asistenţă pentru membri până la data de 19 august 2019. Nu se vor accepta excepţii după această dată.

PRODUSUL LUNII – EUCALIPT 15 ML

Ai nevoie de un plus de vitalitate și prospețime? Încearcă să difuzezi eucalipt cu lămâie și lămâiță. Uleiul de eucalipt este produsul lunii: favorizează relaxarea și calmează tensiunile. De asemenea, are proprietăți benefice pentru piele, așa că ce ar fi să adaugi o picătură la crema ta hidratantă preferată și să o aplici pe piele cu mișcări circulare? Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 iulie 2019. (Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

ECONOMISEȘTE 10 % ÎN IULIE – TERRASHIELD™ SPRAY AMESTEC PENTRU AER LIBER 30 ML

În anotimpul drumețiilor, al sporturilor în aer liber și al excursiilor cu cortul, niciun alt amestec nu este mai util și mai important decât Terrashield! Vara aceasta, protejează-te de neplăcerile din mediul ambiant cu acest amestec de uleiuri esențiale care conține ylang ylang, cedru, iarba-mâței, eucalipt lămâios, litsea, arborvitae (tuia), chiparos de Nootka și absolut de vanilie. Pune-l chiar acum pe lista de împachetat!

Reducerea de 10 % nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top