fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoția de 200 PV – Tămâie (15 ml)gratuit

Ce mod mai bun de a-ți începe ziua decât cu mireasma relaxantă a uleiului esențial de Tămâie? Fie că ești pasionat de yoga sau practici meditația de dimineață, utilizarea uleiului esențial de Tămâie în primele ore ale dimineții te va ajuta să te concentrezi asupra zilei care te așteaptă. Parfumul uleiului esențial de Tămâie te va ajuta, de asemenea, să trăiești sentimente de satisfacție, pace, relaxare, precum și o stare de bine generală în timpul rutinei tale de dimineață.

Cum te califici:

Plasează o comandă de 200 PV în ianuarie și primești o sticluță de Tămâie (15 ml).
Pentru a te califica pentru promoție, plasează o comandă de 200 PV înainte de 15 Ianuarie 2021.

Promoția de înscriere 100-100-LLV

Ce mod mai bun de a începe noul an decât cu un nou început și un cadou gratuit? Datorită promoției de înscriere 100-100-Lifelong Vitality (LLV), acum e mai simplu pentru oricine să se înscrie în doTERRA și să trăiască o viață axată pe starea de bine, în felul său. Noii înscriși pot urma pașii simpli de mai jos pentru a se înscrie, a primi produsele dorite – și a obține un pachet LLV gratuit.

Cum te califici:
1. Înregistrează-te ca nou consultant sau membru doTERRA și efectuează o comandă de înscriere de minimum 100 PV în perioada 1-31 ianuarie 2021.
2. Efectuează o comandă de minimum 100 PV în cadrul programului de recompensare a loialității în perioada 1-28 februarie 2021.
3. Vei primi un dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ GRATUIT inclus în comanda ta LRP din luna februarie!

Numai noii membri sunt eligibili pentru această promoție.

Produsul lunii – Chiparos (15 ml)

Derivat din ramurile arborelui falnic veșnic verde, uleiul esențial de Chiparos are o aromă pură, cu efect energizant și revigorant. Uleiul de Chiparos este utilizat frecvent în centre SPA și la masaje terapeutice, datorită nenumăratelor sale beneficii pentru piele. Are un efect de echilibrare și totodată stimulare a emoțiilor, ceea ce îl face un ulei mult utilizat la masaj. Aroma proaspătă lemnoasă a uleiului de chiparos favorizează relaxarea.

Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 ianuarie 2021.

10% reducere – AromaTouch™ (15 ml)

Amestecul pentru masaj AromaTouch combină uleiuri esențiale de chiparos, mentă, măghiran, busuioc, grapefruit și levănțică. Este un amestec de uleiuri esențiale cu efect calmant, pe care îl poți utiliza la masaj. Beneficiile reconfortante și relaxante ale AromaTouch pot contribui la calmarea simțurilor.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top