PRODUSUL LUNII – ANASON 5 ML

Anasonul este o plantă perenă indigenă din Asia de sud-est. De obicei, arborii cresc doar până la 4-6 m, însă pot ajunge și până la 20 m. În cultura chineză, planta poartă numele de „anason cu opt coarne” sau pur și simplu „opt coarne”, făcându-se trimitere la fructul care are de obicei opt foliculi. Anetolul, principala componentă chimică a anasonului, este cel care creează aroma tipică asemănătoare lemnului dulce pentru care sunt bine cunoscute uleiul esențial și fructul de anason. Uleiul esențial de anason are numeroase beneficii când este utilizat local și intern. Ca ingredient principal al dōTERRA ZenGest™, uleiul esențial de anason poate fi utilizat pentru a calma indigestiile ocazionale. Uleiul esențial de anason poate fi și o completare excelentă pentru rutina ta de îngrijire a tenului, pentru că ajută la susținerea unui ten fără imperfecțiuni.

UTILIZĂRI
– Încearcă câteva picături de ulei esențial de anason ca parte din rutina ta de îngrijire a tenului.
– Combină o picătură sau două de ulei esențial de anason cu ulei de cocos fracționat dōTERRA pentru un masaj calmant.
– Consumă o picătură sau două pentru a susține senzația de relaxare.
– Combină cu uleiuri florale sau lemnoase pentru a crea o experiență ce asigură echilibru emoțional și stare de bine.

INDICAȚII DE UTILIZARE
– Difuzare: Pune trei-patru picături într-un difuzor la alegere.
– Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
– Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

PRECAUȚII
Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Consultanții și membrii primesc produsul lunii GRATUIT efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 octombrie 2019. (Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

Acesta este un articol disponibil pe o perioadă limitată de timp, asigură-te că nu-l ratezi luna aceasta!

ECONOMISEȘTE 20% ÎN OCTOMBRIE – MUȘEȚEL ROMAN 5 ML

Supranumit și „medicul plantelor”, mușețelul roman are calități versatile care sunt benefice pentru organism și piele. Mușețelul este cunoscut în general pentru efectele sale calmante atunci când este consumat sub formă de ceai, în timp ce uleiul esențial de mușețel roman este utilizat în creme de față, șampoane și parfumuri. Adaugă una sau două picături în crema hidratantă preferată sau balsam pentru a susține un păr cu aspect sănătos și un ten hidratat.

Reducerea de 20% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top