fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoția Diamond Club Noiembrie 2022

Diamond Club este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA

Această promoție se adresează celor care își creează un CONT NOU de membru doTERRA (consumator sau consultant, care INCA NU AU UN CONT doTERRA)
Condiții de participare:

Participi la un eveniment Diamond Club (vezi aici evenimentele)
Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 100-199 PV – primești CADOU un ulei esențial Deep Blue Touch 10 ml în valoare de 50 €

Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 200-399 PV – primești CADOU un ulei esențial Deep Blue Touch 10 ml + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml în valoare totală de 90,5 €

Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii de peste 400 PV – Primești CADOU amestecul de uleiuri esențiale ADAPTIV + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml în valoare totală de 85,5 €

Dacă în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minim 100 PV pe programul LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) mai primești CADOU 25 PV (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni si il poti folosi ca sa iți achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.

Dacă și în a 2-a luna de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minimum 100 PV pe programul LRP mai primești cadou încă 25 PV.

Dacă în luna în care îți creezi contul mai există și alte promoții oferite de doTERRA ele se cumulează cu Promoția doTERRA Diamond Club.

E important să reținem că nu suntem obligați să plasăm alte comenzi în afară celei de creare a contului, însă, dacă optăm să o facem, vom avea beneficii suplimentare.

CADOU: Produsul Lunii – Niaouli (15 ml)

Produs la Ofertă Limitată
Exclusiv în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP)

Dulce și lemnos, Niaouli provine din frunzele unui arbore mare și veșnic verde care poartă același nume. Originar din Australia, copacul are frunze de 12 cm și flori galbene, care înfloresc în forma unor buchețele de țepi. Aspectul său unic a dat naștere unor denumiri alternative pentru niaouli, precum „scoarță de hârtie” sau „perie de sticle”. Acest produs la ofertă limitată poate fi al tău GRATUIT, cu orice Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 125 PV, procesată (până) la data de 15 noiembrie 2022.

Reducere 10% – PastTense™ (roll on de 10 ml)

PastTense este un amestec deosebit de uleiuri esențiale, cunoscut pentru contribuția în susținerea sentimentelor de împământenire și echilibru.

Capabile să liniștească corpul, uleiurile esențiale din compoziția PastTense ajută la eliberarea stării de calm și relaxare. PastTense vine într-un roll-on practic de 10 ml, pe care îl poți folosi cu ușurință când ești la serviciu, școală sau acasă.

Sfaturi de utilizare
Aplică-l pe încheieturile mâinilor pe tot parcursul zilei pentru a contribui la calmarea emoțiilor.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Call Now ButtonContactează-ne