fbpx

SEARCH

Promoții doTERRA

Promoția Diamond Club Noiembrie 2023

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Diamond Club este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA

Această promoție se adresează celor care își creează un CONT NOU de membru doTERRA (consumator sau consultant, care INCA NU AU UN CONT doTERRA)
Condiții de participare:

Participi la un eveniment Diamond Club (vezi aici evenimentele)
Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 100-199 PV – primești CADOU un ulei esențial Wild Orange la 15ml în valoare de 12.75 €

Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii  între 200-399 PV – primești CADOU un ulei esențial Wild Orange la 15ml + uleiul esențial AromaTouch la 15 ml în valoare totală de 46.5 €;
Alegi să te înregistrezi (îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o valoarea comenzii de peste 400 PV – Primești CADOU amestecul de uleiuri esențiale ADAPTIV + uleiul esențial AromaTouch la 15 ml în valoare totală de 83.25 €

Dacă în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minim 100 PV pe programul LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) mai primești CADOU 25 PV (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni si il poti folosi ca sa iți achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.

Dacă și în a 2-a luna de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului) îți plasezi o comandă de minimum 100 PV pe programul LRP mai primești cadou încă 25 PV.

Dacă în luna în care îți creezi contul mai există și alte promoții oferite de doTERRA ele se cumulează cu Promoția doTERRA Diamond Club.

E important să reținem că nu suntem obligați să plasăm alte comenzi în afară celei de creare a contului, însă, dacă optăm să o facem, vom avea beneficii suplimentare.

Primești 50, dăruiești 50 | Promoție de Înscriere

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Invită alte persoane să descopere dōTERRA în luna noiembrie și amândoi primiți câte 50 de puncte pentru produse fiecare!*

Cum te califici
1. Enrollerii trebuie să introducă un nou membru în dōTERRA.
2. Membrul nou trebuie să se înscrie ca Membru sau Consultant dōTERRA și să plaseze o comandă de înscriere de cel puțin 100 PV în perioada 1-30 noiembrie 2023.
3. ATÂT Enrollerul, CÂT ȘI persoana nou înscrisă vor primi fiecare câte 50 de puncte pentru produse dacă persoana nou înscrisă îndeplinește cerințele!

Pentru a afla mai multe informații, răspunsuri la întrebări frecvente sau detalii legate de termeni și condiții, click pe link-ul de mai jos

Comandă personalizată, înscriere GRATUITĂ

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

NU UITA: Comandă personalizată, înscriere GRATUITĂ
Liber să alegi, liber să te înscrii | Promoție disponibilă pentru o perioadă limitată, pentru membrii nou înscriși

Profită la maximum de luna martie cu acest stimulent disponibil doar pentru o perioadă limitată!

Ai auzit de inițiativa noastră creată exclusiv pentru membrii noi?

Tot ce trebuie să facă este să își creeze o Comandă de Înscriere personalizată, iar când vor atinge pragul de 150 de PV, vor vedea că au fost scutiți de taxa de înscriere inițială. Vezi detalii complete, accesând linkul următor.

Autumn Exclusives Kit | Ofertă limitată

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Vezi noua colecție de oferte limitate nemaivăzute în Europa, printre care proaspătul amestec Becoming, creat în cinstea evenimentului dōTERRA Global Convention de anul acesta.

Pachetul Autumn Exclusives Kit include produse absolut noi pentru Europa, menite să te ajute să intri în armonie cu natura și să te pregătești pentru lunile care urmează. Preia orice sarcină nouă sau fă față problemelor de sezon cu un pachet creat pentru a te ajuta să te concentrezi și să-ți reiei ușor echilibrul stabil între muncă și odihnă.

Click pe denumirile de mai jos pentru mai multe informații despre fiecare produs.

Pachetul include:

Vetiver Touch (10 ml)
Myrrh Touch (Smirnă, 10 ml)
Becoming (10 ml)
Săpun spumant concentrat pentru mâini dōTERRA abōde™ îmbogățit cu dōTERRA Citrus Bloom™
Recipient dozator reutilizabil pentru săpun de mâini dōTERRA™

Disponibile acum pentru un timp limitat sau până la epuizarea stocului.

CADOU: Produsul Lunii – Cedru (15 ml)

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Bogat, cald și lemnos, uleiul esențial de Cedru este oferit GRATUIT la orice primă singură Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 125 PV procesată până la 15 noiembrie.

Uleiul esențial de Cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Considerat unul dintre uleiurile cele mai eficace pentru restabilirea echilibrului, Cedrul ajută la crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi și are proprietăți purificatoare când este aplicat local. Vezi scurtul videoclip de mai jos pentru a afla mai multe despre acest ulei versatil.

Primești GRATUIT Cedru la orice primă singură Comandă de Loialitate (LRP) de cel puțin 125 PV procesată până la 15 noiembrie 2023 inclusiv.

10% reducere la Cassia (15 ml)

Promotiile lunii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Este suficientă o cantitate mică pentru efecte excepționale! Aromatizează toate preparatele, de la antreuri la deserturi, cu aroma caldă și parfumată de Cassia, la ofertă luna aceasta cu 10% reducere!

Strâns înrudită cu Scorțișoara, Cassia are o aromă condimentată puternică, fiind suficiente cantități mici pentru a transforma orice preparat intens aromatizat.

Sugestie de utilizare

Adaugă-l la ciocolata caldă pentru a te încălzi când e frig afară!

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Call Now ButtonContactează-ne