fbpx

SEARCH

PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE A VERII 100-100-100 PV

Datorită promoției de înscriere a verii 100-100-100 PV, acum e mai simplu să te înscrii în doTERRA și să trăiești o viață centrată în jurul stării de bine și al propriilor tale nevoi. Urmează pașii simpli de mai jos pentru a te înscrie, a primi produsele dorite – și a obține puncte de gratuitate.

Cum te califici:
1. Înscrie-te cu o comandă de 100 PV în luna Iulie.
2. Înregistrează-te în Programul de Recompensare a Loialității (LRP) și efectuează o comandă de loialitate de 100 PV în luna Agust.
3. După completarea pașilor 1 și 2, vei beneficia de 100 de puncte cu care vei putea comanda gratuit produse în luna Septembrie!

Pentru a se califica pentru promoție, persoana care se înscrie trebuie să se înscrie cu o comandă de 100 PV în luna Iulie, să se înregistreze în LRP și să efectueze o comandă de 100 PV în luna Agust, pentru a primi punctele în luna Septembrie.

PRODUSUL LUNII – NIAOULI (15 ML) – OFERTĂ LIMITATĂ

Niaouli este un arbore veșnic verde de mari dimensiuni, originar din Australia. Înrudit cu arborele de ceai, Niaouli are o aromă mai dulce, dar în același timp lemnoasă. Datorită conținutului său de eucaliptol și concentrației de monoterpene, este un ulei esențial stimulant. Utilizat pe scară largă într-o gamă vastă de produse cosmetice ca loțiuni, creme și săpunuri, Niaouli contribuie la menținerea pielii curate și sănătoase. De asemenea, poate relaxa anumite zone specifice când este utilizat la masaj.

Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 iulie 2020.

10% REDUCERE – SPRAY TERRASHIELD (30 ML)

Spray-ul TerraShield conține uleiuri esențiale și alte uleiuri vegetale cunoscute pentru capacitatea lor de a oferi protecție în aer liber într-un mod natural și sigur. Această formulă recent îmbunătățită conține uleiuri esențiale de ylang ylang, cedru, iarba-mâței, eucalipt citronat, verbină exotică, arborvitae, chiparos pendular și absolut de vanilie. Împreună, acestea conțin componente chimice cunoscute pentru acțiunea lor de protecție împotriva factorilor de mediu iritanți.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Back to Top