fbpx

SEARCH

doTERRA MetaPWR

Sistemul doTERRA MetaPWR te ajută să-ți trăiești viața din plin, prin susținerea metabolismului, energiei și sănătății. Conceput pentru a fi utilizat în cadrul unui sistem, fiecare produs oferă o acțiune specifică, dar, totodată, susține și amplifică beneficiile celorlalte produse din cadrul gamei. În cazul Sistemului doTERRA MetaPWR, întregul înseamnă cu adevărat mai mult decât suma părților. Bineînțeles, nu există soluții rapide pentru optimizarea funcției metabolice – tot este nevoie să iei decizii inteligente și sănătoase cu privire la stilul de viață – dar Sistemul doTERRA MetaPWR poate să maximizeze și să optimizeze efectele alegerilor tale de viață axate pe starea de bine.

Poate te întrebi: „Ce înseamnă denumirea MetaPWR?” „Meta” este o abreviere de la cuvântul „metabolic”, o denumire adecvată, deoarece Sistemul doTERRA MetaPWR este destinat susținerii sănătății metabolice. De asemenea, „Meta” poate să însemne „cuprinzător” sau „transcendental”. „Power” (scris P-W-R) înseamnă – bineînțeles – „putere”, dar, în același timp, este un acronim pentru „personal wellness realised” (stare de bine personală împlinită).

Obiective pentru astăzi

Tu îți controlezi metabolismul sau metabolismul te controlează pe tine?;
De ce trebuie să conștientizăm importanța sănătății metabolice!;
Relația dintre durata de viață sănătoasă, îmbătrânirea biologică și sănătatea metabolică;
Instrumentele pentru susținerea sănătății metabolice și menținerea vitalității la orice vârstă.

Află cum poți avea un cont de client doTERRA!

doTERRA MetaPWR - uleiuriesentiale.ro

Unde ai nevoie de susținere

ca să trăiești cea mai puternică viață?

Energia

Energie

Greutatea

Greutate

dispozitia

Dispoziție

somnul

Somn

claritatea

Claritate

stresul

Stres

Starea de bine începe la nivel celular

Acesta este Graficul stării de bine dōTERRA. A fost creat pe baza unor principii fundamentale de sănătate care se clădesc unul peste altul. Gândiți-vă la o construcție. Dacă îndepărtați baza, structura se prăbușește, pentru că alimentația, digestia, mișcarea și metabolismul influențează toate celelalte aspecte ale sănătății și stării de bine.

dōTERRA propune soluții proactive naturale la problemele voastre privind starea de bine. Soluțiile temporare sau superficiale nu sunt suficiente. În informațiile de mai jos, ne vom concentra pe nivelul metabolismului din graficul stării de bine. Vom prezenta cum vă puteți susține organismul la nivel celular, astfel încât să trăiți o viață plină de energie și vitalitate, indiferent de vârstă.

Alegerile pe care le faceți în fiecare zi cu privire la stilul vostru de viață constituie fundația stării voastre de bine. dōTERRA a creat o cale simplu de urmat către starea de bine, iar noi suntem aici pentru a vă ghida pe acea cale.

doTERRA MetaPWR - uleiuriesentiale.ro

Ce este metabolismul?

Cu cuvinte simple, este procesul utilizat de organismul vostru pentru a transforma alimentele și băuturile pe care le consumați în energie.

Ce este sănătatea metabolică?

O stare bună de sănătate metabolică înseamnă că organismul vostru este capabil să realizeze digestia și absorbția substanțelor nutritive din alimente, menținând valori sănătoase și stabile ale glicemiei, grăsimilor din sânge și insulinei. Fluctuațiile acestor valori sunt naturale, dar este important să evităm variațiile mari, care pot avea un impact nefavorabil asupra sănătății pe termen lung.

Cei 5 piloni ai

sănătății metabolice

Alimentatia

Alimentația
sănătoasă

miscare

Mișcarea
zilnică

Relatii

Relațiile
sănătoase

stres

Gestionarea
stresului

AdministrareInteligenta

Administrarea
inteligentă a
suplimentelor
alimentare

Vestea bună e că alegerile pe care le faceți în fiecare zi vă pot ajuta să preluați controlul asupra sănătății metabolice! Metabolismul vostru poate fi optimizat în orice etapă a vieții, acordând atenție acestor cinci piloni.

Alimentația sănătoasă, mișcarea zilnică, relațiile sănătoase, gestionarea stresului (care include un somn odihnitor) și administrarea inteligentă a suplimentelor alimentare sunt cele cinci chei care vă vor ajuta să deblocați sănătatea metabolică optimă.

Administrarea inteligentă a suplimentelor alimentare este modalitatea prin care creșteți beneficiile celorlalți piloni, pentru ca eforturile voastre să aibă un randament crescut.

V-ar surprinde să aflați că numai 20 % dintre adulții din Europa sunt sănătoși din punct de vedere metabolic?

Aceasta înseamnă că, la fiecare 5 adulți, 4 au o sănătatea metabolică suboptimală și mulți nici nu realizează lucrul acesta.

Vă cunoașteți valorile tensiunii arteriale, glicemiei și colesterolului? Aveți o greutate corporală sănătoasă? Ce antecedente familiale aveți în ceea ce privește sănătatea cardiovasculară?

Aceștia sunt indicatorii stării de sănătate care ne pot ajuta să prezicem calitatea și durata vieții noastre.

Datele cu privire la problemele de sănătate din Europa sunt disponibile într-o serie de resurse, printre care: read.oecd-ilibrary.org | unric.org | ec.europa.eu

Durata vieții comparativ cu durata de viață sănătoasă

Există o mare diferență între durata vieții și potențialul nostru privind durata de viață sănătoasă.

Durata vieții a depășit durata de viață sănătoasă, ceea ce înseamnă că trăim mai mult, dar nu ne bucurăm mereu de vitalitate și sănătate în toți acei ani de viață. Potrivit statisticilor, petrecem ultimii opt ani de viață cu o posibilitate redusă de a ne bucura de ea, din cauza limitărilor legate de sănătate.

Și nu este vorba doar despre efectele îmbătrânirii. Viața e plină de factori de stres care ne pot face să ne simțim mult mai în vârstă decât suntem în realitate. Avem dureri, nu putem dormi, avem gândirea tulbure și ne recuperăm mai lent după efort decât ne-am dori. Putem avea senzația că lucrăm ore suplimentare doar ca să ajungem la sfârșitul zilei.

Așadar, ce ne împiedică să avem o viață plină de vitalitate? Adevărul este că puteți controla felul în care vă simțiți. E timpul să eliminăm diferența dintre durata vieții și durata de viață sănătoasă.

Vă prezentăm Sistemul pentru sănătate metabolică doTERRA MetaPWR ™ System

doTERRA MetaPWR ! Meta de la „sănătate metabolică” și PWR de la „personal wellness realised” (sănătatea personală împlinită).

Sistemul dōTERRA MetaPWR este conceput pentru susținerea sănătății metabolice și completarea pieselor lipsă din planul vostru pentru un stil de viață axat pe starea de bine. Aceste produse, combinate cu alegeri sănătoase privind stilul de viață, sunt un instrument puternic în sprijinul stării personale de bine.

Gama de produse a fost creată pentru susținerea organismului la nivel celular, ajutându-vă să trăiți o viață plină de vitalitate.

doTERRA MetaPWR - uleiuriesentiale.ro

doTERRA MetaPWR Essential Oil Blend

Amestecul de uleiuri esențiale doTERRA MetaPWR conține proporții echilibrate exclusive de uleiuri esențiale CPTG™ de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară. Acest amestec de uleiuri esențiale este prezent în toate produsele MetaPWR, inclusiv în MetaPWR Assist și MetaPWR Advantage.

Studiile preclinice sugerează că uleiul esențial de Grapefruit, datorită conținutului său ridicat de limonen, poate susține sănătatea metabolismului, dacă este folosit intern. Uleiul esențial de Lămâie este, de asemenea, bogat în limonen. Despre uleiul esențial de Mentă s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea performanțelor fizice, dacă este folosit intern.

Însă când toate cele cinci uleiuri esențiale sunt combinate în proporții corecte, se poate obține o acțiune puternică. Utilizarea zilnică a acestui amestec de uleiuri esențiale exclusiv poate ajuta la susținerea sănătății metabolice.

MetaPWR Essential Oil Blend - uleiuriesentiale.ro

doTERRA MetaPWR™ Assist

MetaPWR Assist face parte din Sistemul doTERRA  MetaPWR, alcătuit din produse care susțin sănătatea metabolică. Are la bază Amestecul de uleiuri esențiale MetaPWR, la care se adaugă ierburi și fitonutrienți. Într-un recent studiu preclinic dublu-orb controlat cu placebo, în care au fost monitorizați 15 pacienți, rezultatele inițiale au demonstrat că doTERRA MetaPWR Assist, administrat înainte de mese, a ajutat la metabolizarea alimentelor bogate în carbohidrați. Totuși, sunt necesare studii clinice suplimentare care să confirme aceste date.

doTERRA MetaPWR Assist conține o serie de compuși naturali despre care s-a dovedit clinic că susțin sănătatea metabolismului. Extractul de dud (frunză) poate contribui la menținerea echilibrului metabolic al carbohidraților în organism.* Menta, unul dintre ingredientele principale din doTERRA MetaPWR Assist, poate facilita digestia și susține funcția hepatică și biliară.

doTERRA MetaPWR Assist - uleiuriesentiale.ro

doTERRA MetaPWR Advantage

Deși majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea afectează metabolismul – ceea ce este parțial adevărat – la rândul său, metabolismul afectează îmbătrânirea sănătoasă. Sistemul doTERRA MetaPWR, în special doTERRA MetaPWR Advantage, intervine în relația dintre metabolism și îmbătrânire, prin NAD+, NADH și colagen.

Nicotinamida mononucleotidă, sau NMN, este un precursor esențial al biosintezei nicotinamid-adenin-dinucleotidei, sau NAD+, o coenzimă care se regăsește în toate celulele organismului nostru.

Deși NAD+ îndeplinește numeroase funcții, cele mai importante sunt procesele metabolice și funcția mitocondrială. NAD+ transformă alimentele în energie și protejează „centralele energetice” ale celulelor. Dacă nivelul de NAD+ nu este suficient, celulele nu pot produce energia necesară supraviețuirii și îndeplinirii propriilor funcții. Până la vârsta de 50 de ani, nivelul de NAD+ ajunge, în general, la jumătate din cel de la 20 de ani, determinând probleme de sănătate, cum sunt dificultatea de gestionare a greutății corporale și scăderea nivelului de energie.

doTERRA MetaPWR Advantage - uleiuriesentiale.ro
doTERRA MetaPWR - uleiuriesentiale.ro

doTERRA MetaPWR™ System

214.83 € | 179.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: MetaPWR Essential Oil Blend15 ml, MetaPWR Beadlets 125 buc, Capsule moi MetaPWR™, MetaPWR Assist 30 capsule, MetaPWR Advantagel 30 de pliculețe, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.

Ești interesat de doTERRA MetaPWR?

Completează formularul și te contactam noi!
Nume si Prenume*
Ai cont personal de achiziție pe site-ul doTERRA?*
Termeni și Condiții*

Newsletter

Contactează-ne