fbpx

SEARCH

Creează-ţi un cont doTERRA

Dacă doriti să deveniti consumator preferential (Wholesale Costumer) sau distribuitor autorizat (Wellness Advocate) și să beneficiati de: prețurile de depozit (cu 25% discount), de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou va puteți înregistra aici. Vă recomandăm să respectati procedura de înscriere de mai jos pentru a va asigura că vă creeați cont doTERRA corect.

Dacă aveti nevoie de ajutor pe durata procesului de înrolare sau achiziţie a produselor ne puteti contacta pe Facebook , Telefon (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Procedura crearii uni cont doTERRA

Pentru a avea un cont doTERRA aveti două opţiuni:

1. Achizitionati unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care include mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire. In cazul pachetelor Enrolment Kits este anulata taxa de creare a contului de 25 Euro si beneficiati de un discount suplimentar pentru produsele incluse in pachet.

2. Platiti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primiti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) si aveti posibilitatea de a adauga produsele dorite la pret de depozit in cosul de cumparaturi.

click pe butonul de mai jos “Doresc să mă înscriu” și vei fi redirectionat pe pagina de înscriere doTERRA

alegi limba Română și apoi Europe ca și destinație de livrare

alegi Romania la “Choose your country”

click “Continuati” si vei ajunge pe o altă pagină

alegi tipul de cont pe care îl dorești: Wholesale Costumer” (Consumator) sau “Wellness Advocate” (Consultant). Dacă nu ești sigur ca vrei să devii Consultant, iți recomandăm să alegi optiunea “Wholesale Costumer” (Consumator). Oricând dorești, din contul tău, fără nicio altă investiție, printr-un click pe un buton, poți să-ți schimbi statutul de la Consumator la Consultant. După ce ai ales opțiunea dorită, click pe “Continuati” și vei ajunge pe o altă pagină.

acum trebuie să iți introduci datele personale, apoi bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile, click pe “Continuati” și vei fi direcționat către o altă pagină. Să te asiguri ca “ID Enroller” este 4793152 – BABOS ANDRAS SANDOR

acum introduci în tabel pachetul (Home Essentials Kit de exemplu) ca și în imaginea de mai jos, click pe pachet si el va aparea în cos. Dacă dorești să comanzi alte kit-uri sau produse individuale, introdu câteva litere din numele lor (sau codul lor) și o să le poți selecta.

după ce ai introdus pachetul în cos pagina arată în felul urmator:

bifeaza “Adresa mea de facturare este aceeași cu adresa mea de livrare”

click pe “Vizualizati Totaluri”

click pe butonul “Procesati comanda acum si continuati” se va deschide o fereastră unde va trebui sa introduci datele cardului. Numarul cardului, din 16 cifre grupate cate 4, se introduce fără spații, iar anul expirării se introduce cu 4 cifre (de ex. 09/2022, nu 09/22). Codul de siguranță îl găsesti pe verso-ul cardului – sunt cele 3 cifre situate cel mai în dreapta. Cardurile aceptate de doTERRA sunt: American Express, Discover, Master Card, Visa.

în acest moment crearea contului doTERRA a fost finalizată

Ești întrebat dacă optezi să presetezi o comanda LRP (Loyalty Rewards Program). Poti alege “nu” și să îl presetezi ulterior, sau poti să îl presetezi pe loc. Iți recomandam să selectezi “da” și să presetezi o comanda LRP de minim 125 PV, pe data de 15 a lunii urmatoare, deoarece pe acest program de fidelizare ai acces la toate beneficiile.

Back to Top