fbpx

SEARCH

Creează-ţi un cont doTERRA și bucura-te de avantaje unice!

La achizițonarea pachetului Home Essential Kit cu ajutorul nostru, TELEFONIC, puteți primi CADOU 2 produse în valoare de 90.5 € (Deep Blue Touch 10 ml, COPAIBA la 15 ml conform promoției Diamond Club)

Ne puteți suna ZILNIC la numărul de telefon (+40) 0740-215980 între orele 10-20 pentru asistență cu privire la crearea contului personal doTERRA.

RECOMANDAREA NOASTRA

Procedura de creare a contului doTERRA are peste 10 pasi, motiv pentru care va recomandam să beneficiați de asistență noastră complet GRATUITĂ în vederea creării contului dumneavoastră de client. Vă invităm să ne contactatați telefonic la numarul (+40) 0740-215980 sau să completați numărul de telefon în formularul alăturat și vă contactam noi!

În cazul în care doriți să demarați procedura de creare a contului pe cont propriu, vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru ca procesul să fie cât mai ușor posibil.

Procedura creării unui cont doTERRA

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

A. Achiziționezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits – pachete predefinite de doTERRA pentru diferite nevoi) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse (dacă dorești poți adăuga în comandăn și alte produse), mai primești un birou virtual (My Office), de unde poți să achiziționezi produse la prețuri cu 25% mai mici, plus acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA.

B. Achiziționezi pachetul minim cu 23,75€ care include broșura doTERRA (dacă dorești poți adăuga în comandăn și alte produse), mai primești un birou virtual (My Office), de unde poți să achiziționezi produse la prețuri cu 25% mai mici, plus acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA.

Nota: nu uita că ne poți contacta oricând telefonic la numărul (+40) 0740-215980 pentru a te asista în crearea contului tău doTERRA!

1. Click pe butonul de mai jos “Doresc să creez cont” și vei fi redirecționat pe pagina de înscriere oficiala a doTERRA.

2. Alegi la Regiune Europa pe urmă  Romania.

3. Alegi limba Română la “Care este limba preferată”

4. Click “Continuă” și vei ajunge la urmatorul pas.

5. Alegi una din pachetele de înscriere predefinite de doTERRA sau personalizează propiul pachet dând click pe butonul în dreptul pachetului.

În cazul nostru am ales pachetul predefinit Home Essentials Kit.

6. Dacă dorești să introduci și alte produse suplimentare click pe bara de căutare și introdu primele 3-5 litere din numele produsului, după care selectează produsul dorit dând click în dreptul produsului pe butonul adaugă la coș.

7. Continua cu următorul pas dând clik pe butonul “Pasul următor”

8. Adaugă datele tale cu caracter personal și o parolă pentru contul tău de cumpărături doTERRA, după care mergi la următorul pas dând click pe butonul “Pasul următor”

9. Continuă următorul pas dând click pe “Următorul pas”

10. Complectează datele pentru adresa de livrare a produselor, alege optiunea de livrare și menționează adresa de e-mail pe care vei fi notificat în legatură cu această comandă.

11. Continuă cu următorul pas dând click pe butpnul “Pasul Următor”

12. Alege modalitatea de plată dorită și introdu informatiile cerute în funcție de modalitatea de plată

13. Continuă cu următorul pas dând click pe butpnul “Pasul Următor”

14. Efectuați ultima verificare și treceți la pasul final dând click pe butpnul “Pasul Următor”

Nota: Cardurile aceptate de doTERRA sunt: American Express, Discover, Master Card, Visa.

In acest moment crearea contului doTERRA a fost finalizată!

Nota: Cand ești întrebat dacă optezi să presetezi o comanda LRP (Loyalty Rewards Program).
Poti alege “nu” și să îl presetezi ulterior, sau poți să îl presetezi pe loc. 

Nu uita ca ne poti contacta oricand telefonic la numarul (+40) 0740-215980 pentru a te asista in generarea contului tau doTERRA!

Newsletter

Call Now ButtonContactează-ne