Creează-ţi un cont doTERRA

Dacă vrei să devii consumator preferential (Wholesale Costumer) sau distribuitor autorizat (Wellness Advocate) și să beneficiezi de prețurile de depozit (cu 25-55% discount), te poți înregistra aici. Te sfătuim să urmăreşti procedura de înrolare de mai jos pentru a te asigura că îţi creezi contul corect.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înrolare sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Procedura de înrolare

click pe butonul de mai jos “Dores să mă înrolez” și vei fi redirectionat pe pagina de înrolare doTERRA

alegi limba Română și apoi Europe ca și destinație de livrare

alegi Romania la “Choose your country”

click “Continuati” si vei ajunge pe o altă pagină

alegi tipul de cont pe care îl dorești: Wholesale Costumer” (Consumator) sau “Wellness Advocate” (Consultant). Dacă nu ești sigur ca vrei să devii Consultant, iți recomandăm să alegi optiunea “Wholesale Costumer” (Consumator). Oricând dorești, din contul tău, fără nicio altă investiție, printr-un click pe un buton, poți să-ți schimbi statutul de la Consumator la Consultant. După ce ai ales opțiunea dorită, click pe “Continuati” și vei ajunge pe o altă pagină.

acum trebuie să iți introduci datele personale, apoi bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile, click pe “Continuati” și vei fi direcționat către o altă pagină. Să te asiguri ca “ID Enroller” este 4793152 – BABOS ANDRAS SANDOR

acum introduci în tabel pachetul (Home Essentials Kit de exemplu) ca și în imaginea de mai jos, click pe pachet si el va aparea în cos. Dacă dorești să comanzi alte kit-uri sau produse individuale, introdu câteva litere din numele lor (sau codul lor) și o să le poți selecta.

după ce ai introdus pachetul în cos pagina arată în felul urmator:

bifeaza “Adresa mea de facturare este aceeași cu adresa mea de livrare”

click pe “Vizualizati Totaluri”

click pe butonul “Procesati comanda acum si continuati” se va deschide o fereastră unde va trebui sa introduci datele cardului. Numarul cardului, din 16 cifre grupate cate 4, se introduce fără spații, iar anul expirării se introduce cu 4 cifre (de ex. 09/2022, nu 09/22). Codul de siguranță îl găsesti pe verso-ul cardului – sunt cele 3 cifre situate cel mai în dreapta. Cardurile aceptate de doTERRA sunt: American Express, Discover, Master Card, Visa.

în acest moment crearea contului doTERRA a fost finalizată

Ești întrebat dacă optezi să presetezi o comanda LRP (Loyalty Rewards Program). Poti alege “nu” și să îl presetezi ulterior, sau poti să îl presetezi pe loc. Iți recomandam să selectezi “da” și să presetezi o comanda LRP de minim 125 PV, pe data de 15 a lunii urmatoare, deoarece pe acest program de fidelizare ai acces la toate beneficiile.

Back to Top