provocările excursiilor

Cum să eviți provocările excursiilor cu copiii și să ai vacanța perfectă

“Dacă e să meargă ceva prost, toate merg prost”; “Copiii au un talent deosebit să se îmbolnăvească în vacanță”; “Exact medicamentul de care am nevoie acum, nu e in bagaj” s.a. Îți mai aduci aminte de câte ori ai rostit propozițiile acestea? Și de câte ori ți-ai dorit, cu disperare, o soluție miraculoasă care să îți redea vacanța perfectă, organizată cu atâtea eforturi?

Dacă te întrebi ce soluție există pentru astfel de cazuri, atunci articolul acesta sigur îți va fi de folos pentru data viitoare când copilul tău sau alt membru al familiei va fi înțepat de insecte, îl va durea stomacul sau va face febră taman în…mijlocul vacanței! Soluția perfect naturală și sigură se numește o trusă cu uleiuri esențiale de la doTERRA. Cu putere mare în sticluțe mici, uleiurile Dottera te ajută să faci față cu succes oricărei provocări din timpul excursiilor cu copiii și să ai vacanța mult-visată!

Perfecte pentru a calma înţepăturile de insecte, zgârieturile, arsurile, iritaţiile și…starea de panică sunt trei uleiuri de neratat atunci când faci bagajul: Lavanda, Tea Tree și Tămâie. Important: se recomandă aplicarea uleiurilor esenţiale diluate, pentru a evita o posibilă sensibilitate a pielii. Ori de câte ori ieși în natură poți folosi și Blendul TerraShield. Acest blend special oferă protecţie întregii familii atunci când aveți activități în aer liber, conținând un amestec de uleiuri esenţiale de Ylang Ylang, Lemn de Nootka, Cedru, Tuia şi multe altele. Pentru că este gata diluat, poţi aplica TerraShield Spray pe mâini, picioare şi pe ceafă chiar înainte de a porni în marea aventură.

Atunci când pe copilul tău îl apucă brusc durerea de burtică, în primul rând elimini toate variantele de intoxicații serioase (ca de exemplu cea provocată de ciuperci otrăvitoare), apoi îl calmezi, îl culci pe spate pe o păturică sau un izolir și îi faci un masaj ușor cu ZenGest touch, ulei esențial care există în varianta roll-on, special pentru a fi folosit ușor pe burtica delicată a copilașilor. Cu un miros calmant și răcoritor, ZenGest eliberează aproape instantaneu tensiunea abdominală, permite eliminarea gazelor și restabilește starea de echilibru la nivel digestiv. ZenGest are în compoziție uleiuri esenţiale de Ginger, Fennel, Coriander, Tarragon, Anise, Caraway şi Peppermint. Daca îl ai în formula de sticluță de 5 ml, este suficient să amesteci o picătură de Zengest cu ulei vegetal pur, corespunzător cu vârsta copilului și apoi poți să îl aplici în siguranță. Blendul ZenGest este unul dintre cele mai iubite și utile în orice casă. Datorită uleiurilor esenţiale pure din compoziţie, acest blend susţine sistemul digestiv într-un mod complex, atât în cazul copiilor cât și al adulților. ZenGest poate să fie difuzat pentru aroma sa de lemn dulce, aplicat topic pe abdomen (așa cum am scris mai sus) şi consumat intern doar de către adulți (o picătură de ZenGest în 125ml de apă).

Dacă iți dorești să comanzi produse doTERRA pentru întreaga familie, iți recomandăm să le achiziționezi la cel mai bun preț, prin crearea unui cont personal pe site-ul doTERRA, cu ajutorul nostru.
In acest sens, pachetele doTERRA Kids Collection și Home essentials kit reprezintă variante foarte avantajoase de achiziție.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Un exemplu de “trusă” esențială cu uleiuri pentru vacanța familiei ar putea fi aceasta:

1. Loțiune de protecție solară făcută din: ulei esențial de Peppermint, Lavanda, Geranium și Tamaie împreună cu ulei de cocos, într-o sticluță cu pulverizator – cate 30 de picături din uleiurile enumerate și restul ulei de cocos. Poate fi aplicată pe orice tip de piele, ca barieră împotriva arsurilor solare, a decojirii pielii și ca aliat al unui bronz frumos, “ca de Grecia” ????

2. Terrashield pentru protecție împotriva insectelor.

3. CorrectX un blend foarte eficient pentru multiple probleme ale pielii ( lovituri, julituri etc.)

4. Uleiul / crema Deepblue pentru a alina rapid febra musculară sau dureri de spate, genunchi s.a.

5. Ulei / rollon plus dropsurile Air pentru a desfunda nasul.

6. ZenGest pentru că tentația e mare și în timpul vacantei gustăm de toate după care poate urma indigestia și chiar probleme mai serioase.

7. Past tense pentru a calma dureri de cap și migrene

8. Onguard ulei și dropsuri în caz de stări febrile pentru care putem folosi și Peppermint și Lemon

9. Petal diffuser pentru a purifica camera în care dormim pe perioada vacanței, dar și Purify, Serenity, Peace, Lavanda sau Frankincence pentru un somn liniștit.

10. Forgive sau alte uleiuri din gama emoțională.

11. Aromatouch pentru un masaj în cuplu.

12. SmartSassy pentru detox și răcorire peste zi (câte o picătură într-o sticlă de minim 250 ml de apă)

13. Salubelle și Adaptiv pentru că sunt de neînlocuit.

14. gama HDClear pentru îngrijirea feței.

15. pasta de dinți Onguard, gel de duș, deodorant, șampon cu ingrediente naturale de la doTERRA

În încheiere, îți dorim să te bucuri de fiecare vacanță cu copilul sau copiii tăi, având acum și (mai multe) moduri de a ține evenimentele neplăcute la distanță! Și îți dezvăluim cum poți include uleiurile esențiale în rutina zilnică a copilului: doTERRA Kids Collection. Este un pachet complet ce conţine 7 blenduri unice de uleiuri esenţiale create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil – Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave, Tamer – în sticluţe de 10 ml cu roll-on. Pachetul conține și şase capace cu carabiniere, fişe cu instrucţiuni şi o geantă specială. Iar cireașa de pe tort este faptul că îți poți învăța copilul să utilizeze singur aceste blenduri de uleiuri esenţiale pentru că sunt gata diluate și la îndemână atunci când micuțul are nevoie de ajutor ca să depăşească momentele grele…cum ar fi mușcătura unei albinuțe sau durerea de burtică.

Cum să eviți provocările excursiilor cu copiii și să ai vacanța perfectă » Uleiuri Esentiale doTERRA

Și nu uita: uleiurile esenţiale pot fi un adevărat scut împotriva pericolelor sezoniere atunci când sunt folosite corect!

Contactează-ne dacă ai nevoie de consultanță in acest scop, și noi suntem părinți dornici de vacanțe perfecte.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro