Family Essentials Kit – Pachetul cu uleiuri esențiale pure pentru o familie Sănătoasă

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta pe aproape oricine să atingă o stare de bine, în cel mai scurt timp posibil.

Din acest motiv, dōTERRA a creat Home Essentials Kit care include multe dintre cele mai utilizate uleiuri esențiale și reprezintă o oportunitate de a experimenta beneficiile puternice ale uleiurilor esențiale. Kit-ul Home Essentials este conceput pentru a vă permite să răspundeți la orice nevoie de sănătate, atât a dvs., cât și celorlalți membrii ai familiei dvs.

Compania doTERRA propune celor care vor să iși creeze un cont pe site-ul companiei (și să beneficieze de prețuri cu discount-uri între 25-55%) mai multe kit-uri de înregistrare in sistem. Dintre toate aceste kit-uri, noi considerăm că cel mai interesant, complet și generos este Family Essentials care conține tot ceea ce are nevoie o familie pentru a-și menține starea de sănătate sau pentru a se vindeca (in cazul în care apare boala)

Family Essentials Kit » Uleiuri Esentiale doTERRA 164.33 € | 124.5PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 5 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, Oregano, Frankincense, Air, ZenGest, On Guard, Deep Blue.

Daca achiziționați pachetul  Family Essentials Kit veți primi:

Family Essentials
O înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) în valoare de 25 €
Un catalog de produse în limba Română doTERRA
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
Ai acces la promoțiile periodice pe care le ofera doTERRA consumatorilor și consultanților
Un discount față de prețul de depozit
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în preț

Utilizarea uleiurilor esentiale din Family Essentials:

Family Essentials Kit – Imunitate

Menținerea unui sistem imunitar sănătos necesită o alimentație adecvată, exerciții fizice și un stil de viață sănătos iar uleiurile esențiale pot contribui, de asemenea, la sprijinirea unui sistem imunitar sănătos.

Uleiurile esențiale dōTERRA On Guard®, Lavandă, Melaleuca și Oregano din Kit-ul Home Essential pot ajuta la susținerea funcției imune sănătoase atunci când sunt luate intern.

Pentru a lua oricare dintre aceste uleiuri intern, pur și simplu puneți câteva picături într-o capsulă vegetală ( Veggie Caps ) și o luați intern cu apă.

Family Essentials Kit – Întreținerea pielii

Când vine vorba de piele, toată lumea își dorește un ten curat, cu aspect sănătos însă majoritatea produselor pentru piele de pe piață conțin substanțe chimice ceea ce ii determină pe mulți să iși dorească remedii naturale. Uleiurile esențiale reprezintă o opțiune naturală excelentă pentru îngrijirea pielii iar în kitul Home Essentials, există mai multe uleiuri esențiale care au efecte benefice în acest scop. Melaleuca este probabil cel mai cunoscut pentru efectul său asupra pielii fiind capabil să calmeze iritările ocazionale ale pielii și să îmbunătățească aspectul tenului cu probleme. De asemenea, are un efect de răcire atunci când este aplicat pe piele. Lavanda are efecte similare și poate îmbunătăți aspectul pielii. Frankinese îmbunătățește, de asemenea, aspectul tenului iar uleiul esențial de lămâie poate ajuta la curățarea pielii atunci când se aplică topic, trebuie doar să vă asigurați că evitați lumina soarelui timp de multe ore după aplicarea topică a tuturor uleiurilor de citrice.

Fiecare dintre aceste uleiuri poate fi utilizat în îngrijirea tenului iar dacă sensibilitatea pielii este o problemă, ele pot fi diluate cu ulei vegetal de cocos.

Family Essentials Kit – Respirație

Amestecul de uleiuri esențiale dōTERRA Air® este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale a cărui folosire este simplă și eficientă. dōTERRA Air® poate fi utilizat aromatic pentru vaporii săi de calmare și răcire. Adăugați câteva picături într-un difuzor sau frecați-l în palme și apoi puneți mâinile în jurul nasului, căuș, în timp ce inhalați. Poate fi, de asemenea, aplicat topic pe piept și pe spate (cu excepția copiilor de sub 2 ani). Dacă sensibilitatea pielii este un motiv de îngrijorare, uleiul de cocos fracționat poate fi utilizat pentru a dilua uleiul. Încercați să difuzați dōTERRA Air® în camera în care dormiți, pe timpul nopții, dacă este necesar.

Peppermint poate fi, de asemenea, luat intern și în acest caz, poate sprijini sănătatea respiratorie.

Uleiurile esențiale de lămâie și Oregano sprijină și ele sănătatea respiratorie atunci când sunt luate intern cu ajutorul unei capsule vegetale ( Veggie Caps ) și cu apă.

Peppermint, Lavanda și Lămâie sunt binecunoscute pentru beneficiile lor în vederea susținerii unui sistem respirator sănătos. Acestea se pot lua împreună, intern, în părți egale sau se pot utiliza softgels TriEase® de la dōTERRA care au fost concepute în același scop dar și pentru a proteja organismul împotriva alergiilor sezoniere și de mediu.

Family Essentials Kit – Calmare

Exercițiile fizice și activitățile intense pot aduce disconfort fizic, gândiți-vă doar la cum v-ați simțit după ultimul antrenament sau după o zi de stat în picioare. dōTERRA Deep Blue® este perfect pentru un masaj liniștitor după o zi lungă de muncă sau orice altă activitate care vă provoacă tensiune arterială sau musculară. Iarbă verde, camfor, mentă, tansy albastru, mușețel albastru, Helichrysum și Osmanthus sunt ingredientele principale ale acestu blend binefăcător si răcoritor.

După ore lungi la calculator, încercați să aplicați topic amestecul de ulei esențial Deep Blue® pe degete, încheieturi, umeri și gât. Câteva picături de Deep Blue®  amestecat cu ulei de cocos fracționat aplicate prin masaj, vă pot aduce confort, în special după o zi grea la serviciu sau după efort fizic prelungit. Aplicați direct pe zona vizată, înainte și după exercițiu sau efort și luați în considerare masajul Deep Blue cu câteva picături de ulei purtător, în cazul copiilor în creștere, pe picioare, înainte de culcare.

Family Essentials Kit – Curățare

Uleiurile esențiale sunt renumite și pentru proprietățile lor de curățare, mai ales că multe persoane încep să caute soluții naturale pentru curățenia casei. Family Essentials Kit include câteva uleiuri esențiale care sunt deosebit de cunoscute pentru aceste proprietăți, cum ar fi Lămâia, Melaleuca, Oregano și dōTERRA On Guard®. Fiecare dintre aceste uleiuri poate fi utilizat, în familie, ca și soluție de curățare non-toxică.

Pentru a face un produs de curățare non-toxic cu oricare dintre aceste uleiuri, pur și simplu adăugați câteva picături în apă, într-o sticlă cu pulverizator, pulverizați pe suprafețe și ștergeți. În timp ce Lămâia, Melaleuca, Oregano și dōTERRA On Guard® sunt toate produse de curățare excelente, uleiul esențial de lămâie este recunoscut în special pentru capacitatea sa de a curăța suprafețele de reziduuri lipicioase. Încercați să folosiți ulei esențial de lămâie pentru a îndepărta reziduurile de pe autocolante, pentru a scoate guma din țesături sau păr sau pentru a dizolva urmele de săpun din cadă.

Când este folosit ca produs de curățare, e important de reținut că uleiurile esențiale ar trebui să fie diluate și testate inițial, pe o zonă mică a obiectului sau suprafeței pe care doriți să le utilizați. Când sunt utilizate pe anumite suprafețe, acestea pot dizolva sau îndepărta finisajul datorită compoziției lor chimice. Cu toate acestea, pe majoritatea suprafețelor, uleiurile esențiale sunt un produs de curățare non-toxic excepțional.

Roată pentru proprietățile uleiurilor esentiale doTERRA

Pentru a vă ajuta să vă informați asupra beneficiilor emoționale ale uleiurilor din Family Essentials Kit + Beadlets Kit, doTERRA a creat această roată despre proprietățile uleiurilor.  Pe această roată, vedem că lămâia poate avea un efect înălțător asupra stării de spirit, Frankincense aduce un efect de regenerare, Lavender are proprietăți calmante, Melaleuca poate fi tonifiantă sau cu efect de împământare, Peppermint este energizant și oregano readuce voința.

Fiecare dintre aceste uleiuri esențiale poate fi folosit de asemenea și pentru a aduce beneficii emoționale puternice. Referitor la blendurile din Home Essentials Kit, s-a observat că acestea au un efect mai complex asupra stării de spirit deoarece uleiurile lor constitutive exercită fiecare efecte unice asupra stării de spirit.

De exemplu, un blend, cum ar fi dōTERRA Air®, care are un conținut ridicat de uleiuri cu efecte reînnoitoare și energizante dar conține și uleiuri cu efecte de tonifiere sau de împământare,  aduce adesea si sentimente de înviorare.

Family Essentials Kit » Uleiuri Esentiale doTERRA

În funcție de beneficiul emoțional dorit, utilizați această roată pentru a găsi uleiul sau amestecul adecvat. Apoi, în funcție de preferințe, aveți o serie de modalități de a utiliza uleiul. Dacă aveți un difuzor disponibil, acesta poate fi unul dintre cele mai simple și eficiente moduri de a vă bucura de beneficiile aromatice ale unui ulei esențial.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro