Cum sa faci plastelina in casa

Idei de jocuri esențiale – cum sa faci plastelina in casa

Cu gândul la timp prețios in familie, vă inspirăm aici cu o idee de joacă in care se pot implica și adulții alături de copii, potrivită pentru zilele mohorâte când vreți să stați in casă și să vă bucurați impreună de jocuri de interior.

Cum sa faci plastelina in casa?

Plastelina este iubită de copiii de pretutindeni, așadar o varianta naturală handmade și homemade este binevenită. Această rețetă DIY Playdough include uleiuri esențiale și poate fi reutilizată ori de cate ori aveți chef de distracție !

Ingrediente necesare:

2 căni (300g) făină
2 căni (480 ml) apă colorată (o poți colora cu un colorant alimentar)
1 cană (150g) sare
1 lingură ulei de măsline
5 picături din uleiul esențial preferat. Din experiență, vă recomandăm: Lemon, Lavandă și Mentă ( Peppermint ).

Instrucțiuni despre cum sa faci plastelina in casa:

Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiurilor esențiale, într-o cratiță mare și amestecați până când sunt combinate.
Odată combinate, puneți la foc mediu.
Folosind o spatulă, continuați să amestecați ingredientele împreună până când formează o bilă.
Luați de pe foc și răciți pe hârtie pergament.
După ce se răcește, se adaugă 5 picături din uleiul esențial preferat și se frământă până se combină complet.

Depozitați într-un recipient etanș la frigider, folosiți ori de câte ori sunteți in pană de inspirație pentru joaca cu cei mici și nu uitați .. bucurați-vă de ÎMPREUNĂ!

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro