Diamond club - acceleratorul de business doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Diamond club – acceleratorul de business doTERRA

„Diamond Club are potențialul de a te transforma complet – pe tine, echipa ta și afacerea ta – într-un mod neegalat de nimic altceva. Nu rata această oportunitate unică.” declară Emily Wright, președintele companiei și unul din cei 7 membri fondatori dōTERRA.

Iar noi, cei din spatele proiectului de sănătate Uleiuri esențiale pentru Familie, putem confirma acest lucru, cu prisosință! Ne-am calificat prima oară la acest program in decembrie 2019 iar pănă in prezent, Diamond club a insemnat pentru noi:

Participarea in 6 sesiuni Diamond club, primăvară și toamnă, 2020, 2021 și 2022
Organizarea și susținerea a zeci de prezentări de uleiuri esențiale in zeci de orașe din țară și chiar și in străinătate
Facilitarea promoției Diamond club pentru sute de persoane care au decis să aleagă cea mai avantajoasă variantă de achiziție a uleiurilor esențiale, adică prin crearea unui cont personal doTERRA
Invățare și educare continuă in domeniul uleiurilor esențiale dar și in network marketing
Multiplicarea echipei noastre, in prezent avem mii de consumatori in rețea și imputernicirea consultanților noștri in dezvoltarea propriilor lor proiecte antreprenoriale in parteneriat cu doTERRA
Creșterea perseverentă in rank, de la Silver (oct. 2019), Gold (oct. 2020), Platinum (oct. 2021) și Diamant (oct.2022).

Avem așadar multiple motive de recunoștință pentru acest concept de business și il recomandăm din toată inima, tuturor celor care doresc o dezvoltare a afacerii lor dōTERRA, in timp scurt!
Programul Diamond Club 2022, activ in perioada septembrie-noiembrie
Pentru cei care își creează un cont nou de membru doTERRA (consumator sau consultant), Diamond Club este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA.
Pe parcursul lunilor septembrie-noiembrie este activă promoția doTERRA Diamond Club 2022.

Uite care sunt condițiile, dacă vrei să beneficiezi de uleiuri aceasta:

Participarea la orice eveniment Diamond Club dōTERRA organizat de noi (de exemplu: un webinar, o întâlnire față în față, o prezentare de uleiuri organizată in orașul tău, o discuție telefonică cu noi etc.)
Înregistrarea (te ajutăm să îți creezi cont nou de membru doTERRA) cu o comandă de minim 100 PV (1 PV ~ 1 euro), în maximum 3 zile lucrătoare de la evenimentul Diamond Club și primești automat CADOU 1 sau 2 uleiuri esențiale (vezi mai jos care sunt uleiurile esențiale cadou)
Plasarea unei comenzi de minim 100 PV în cadrul programului LRP (Loyalty Rewards Program – Programul de recompensare a loialității) în luna imediat următoare (n+1, n = luna creării contului) îți mai aduce CADOU 25 PV din partea companiei (echivalentul unui voucher de 25 euro). Voucher-ul e valabil timp de 12 luni și îl poți folosi ca să achiziționezi GRATUIT produse doTERRA.
Dacă plasezi o comandă de minimum 100 PV prin programul LRP și în a 2-a lună de după crearea contului (n+2, n = luna creării contului), mai primești cadou încă 25 PV.
Dacă în luna în care îți creezi contul mai există și alte promoții oferite de dōTERRA, ele se cumulează cu Promoția doTERRA Diamond Club.

Uleiurile esențiale oferite CADOU depind de volumul comenzii de înscriere, după cum urmează:

dacă valoarea comenzii este între 100-199 PV – primești CADOU un ulei esențial DEEP BLUE TOUCH la 10 ml
dacă valoarea comenzii este între 200-399 PV – primești CADOU un ulei esențial DEEP BLUE TOUCH la 10 ml + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml
dacă valoarea comenzii este peste 400 PV – primești CADOU amestecul de uleiuri esențiale ADAPTIV + uleiul esențial COPAIBA la 15 ml.

E important să reții că nu eșți obligat să plasezi alte comenzi înafara celei de creare a contului, însă, dacă o faci, fiecare nouă comandă îți aduce beneficii suplimentare, așa cum e detaliat mai sus.

Dacă dorești să beneficiezi de promoția Diamond Club, este necesar să urmezi primii doi pasi de mai sus, iar înscrierea să se realizeze printr-un portal special și tocmai de aceea este recomandat să iei legătura cu NOI, pentru asistență.

Te ascultăm și te ghidăm cu drag!
Laura Babos – tel 0740-215980
Andras Babos – tel 0753-237542

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro