doTERRA – a healing company » Uleiuri Esentiale doTERRA

doTERRA – a healing company

doTERRA împlinește 14 ani pe 25 aprilie și mesajul aniversar este cât se poate de simplu: doTERRA este cu adevărat o companie care aduce alinare și vindecare!

Fără compromis față de puritate

Piața uleiurilor esențiale este într-o continuă expansiune, pe măsură ce tot mai mulți oameni se reîntorc la natură și la tratamentele naturale. Atunci când alegi produse pentru uzul familiei este întotdeauna indicat să faci asta cu mare atenție la calitate, iar uleiurile esențiale nu fac excepție de la această regulă. De ce să fii atent(ă) la detalii? pentru că există riscul de a obține contrariul, adică unele produse să îți facă rău sau să nu te ajute deloc, chiar dacă ai cheltuit pe ele sume importante.
doTERRA rămâne compania cu un standard de calitate unic. Daca studiezi puțin această companie, filosofia ei, vei înțelege că ne pune la dispoziție nu doar uleiuri pure, ci uleiuri pure, testate și cu caracter terapeutic. Diferențele importante față de alte branduri de uleiuri esențiale ( cu o calitate relativ asemănătoare cu uleiurile doTERRA ) sunt: folosirea plantelor crescute în mediul lor natural, proiectul co-impact sourcing prin care doTERRA are contracte directe cu fermierii locali ( ceea ce a dus la controlul calității plantelor folosite, eliminarea intermediarilor, prețuri mai bune, susținerea comunităților locale de fermieri ), calitatea CPTG a uleiurilor oferite de doTERRA și faptul că “doTERRA is a science company”, după cum afirmă insuși Dr. Hill, unul dintre cei 7 membri fondatori ai companiei.
Astăzi, la doar 14 ani de la înființarea doTERRA, angajamentul companiei fără compromis față de puritate a transformat o întreagă industrie. ”Acest angajament ne-a determinat să găsim noi modalități de a găsi cele mai bune și de a ajuta cel mai mult, de la creșterea transparenței lanțului de aprovizionare până la construirea de spitale care salvează vieți. 2021 a fost un an important pentru doTERRA. Suntem mândri de progresele pe care le-am făcut, iar acesta este doar începutul” – se arată pe site-ul oficial www.doTERRA.com

Raportul anual al doTERRA pe 2021

Raportul arată că în anul care a trecut compania a reușit să aibă rezultate frumoase:
Și-a extins familia globală: noi piețe în Thailanda și Israel; a expediat produse către milioane de clienți din 134 de țări; a obținut recunoașterea de ”cea mai mare companie de uleiuri esențiale din lume” de la Verify Markets.
A susținut oameni din regiunile defavorizate: 463.025 de locuri de muncă în întreaga lume; uleiuri esențiale obținute în 47 de țări; a îmbunătățit aproape 3 milioane de vieți; a donat 2,3 milioane de dolari pentru a îmbunătăți sănătatea, siguranța și încrederea în sine a oamenilor din comunitățile de aprovizionare. Până în 2030, obiectivul doTERRA este să îmbunătățească în mod activ viața a 10 milioane de oameni.
A îmbunătățit transparența lanțului de aprovizionare: a lansat un plan pe 10 ani pentru auditarea celor 270 de lanțuri de aprovizionare; a implementat o nouă metodologie de evaluare a respectării principiilor directoare de aprovizionare de către furnizori; a auditat 14% din lanțurile proprii de aprovizionare în primul an, dintre care 92% au obținut statutul Silver și Gold. Obiectivul doTERRA până în 2030 este să se asigure că 95% dintre partenerii companiei vor atinge minim nivelul de Silver sau și mai mult, 55% Gold și 35% Diamant.
A contribuit la îmbunătățirea vieții și reducerea suferinței umane: a donat 14,5 milioane de dolari pentru proiecte umanitare globale; donațiile caritabile au crescut cu 14,6%; a distribuit 55.731 de truse de ajutor în caz de dezastru; a strând fonduri pentru sănătate în beneficiul unui număr de 117 proiecte umanitare; a oferit ajutor pentru 601.750 de persoane afectate de COVID-19. Până în 2030, obiectivul doTERRA este să finalizeze în mod constant 500 de proiecte anual, îmbunătățind viața a peste 1 milion de oameni în fiecare an.
A reafirmat angajamentul pe termen lung al companiei de a pune capăt traficului de persoane: A lansat Hope, un plan de acțiune pentru combaterea traficului de persoane și a victimizării; a donat peste 1 milion de dolari pentru lupta împotriva traficului de persoane din întreaga lume; a sprijinit programe pentru prevenirea traficului, salvarea victimelor și restabilirea demnității supraviețuitorilor. Până în 2030, obiectivul doTERRA este să doneze 3 milioane de dolari anual pentru a preveni traficul, pentru a salva victimele exploatării umane și pentru a restabili demnitatea supraviețuitorilor.
A salvat vieți prin asigurarea accesului la asistență medicală în Somalia rurală: a deschis Spitalul de specialitate Sanaag, oferind acces pentru prima dată la asistență medicală pentru o regiune cu peste 600.000 de oameni; a strâns 2,5 milioane de dolari pentru a finanța operațiunile spitalului timp de cinci ani; a sprijinit un fond de dotare pentru a asigura salariile personalului medical. Scopul doTERRA pentru 2030 este să doneze 6 milioane de dolari anual, prin fundația doTERRA Healing Hands, astfel încât să poată contribui la îmbunătățirea vieții a 3,5 milioane de oameni în fiecare an, în comunitățile de unde compania se aprovizionează pentru producerea uleiurilor esențiale.
A făcut progrese în ceea ce privește agenda de sustenabilitate: a revizuit procesele de expediere pentru a reduce consumul de energie și volumul de materiale folosite; materialele de transport din plastic au fost înlocuite cu hârtie, economisind 283.000 de kilograme de plastic pe an; a eficientizat transportul maritim din punct de vedere al carbonului ori de câte ori a fost posibil; a început să ambaleze produse cheie în variante concentrate, pentru a reduce greutatea produsului, volumul de expediere, emisiile de carbon și materialele de ambalare; toate aceste schimbări au redus semnificativ emisiile de carbon, respectând angajamentul doTERRA de a face mai multe progrese în acest domeniu, în fiecare an. Obiectivul doTERRA până în 2030 este atingerea neutralității în ceea ce privește amprenta de carbon.
A prioritizat protecția mediului înconjurător: a continuat să lucreze pentru a proteja și reface pădurile native din Hawaii – cel mai mare efort de reîmpădurire din istoria acestui stat; a primit premiul ”SEAL Environmental Initiatives 2021”; a câștigat un grant USDA pentru a ajuta fermierii nativi din Hawaii și din Pacific să acceseze fonduri federale; a sprijinit programe educaționale de conservare și management al terenurilor pentru studenții hawaieni. Scopul doTERRA până în 2030 este să planteze peste 1 milion de copaci.
Cercetare avansată și știință: doTERRA a lansat un proiect multianual de cercetare de ultimă oră a uleiurilor esențiale pentru a demonstra superioritatea uleiurilor esențiale doTERRA și pentru a valida utilizarea lor în medii clinice.

Impact triplu până în 2030

doTERRA este mândră de impactul său în 2021. Potrivit companiei, puterea transcendentă vine de la oamenii aflați în căutarea purității. Diferențele devin puncte forte. Barierele devin trepte. Progresul prevalează. Împreună, compania și oamenii, revoluționează industria uleiurilor esențiale. Și acesta este doar începutul. Până în 2030, obiectivul doTERRA este să își tripleze impactul asupra oamenilor cărora le dă putere, comunităților pe care le servește și vieților pe care le îmbunătățește.
Emoție, viziune, misiune, vindecare, acestea sunt cuvintele principale ale mesajului noului președinte doTERRA, Emily Wright. Într-o perioadă economică grea, ca cea pe care o traversăm cu toții acum, când suntem încercați de pandemii și războaie, multe companii își reduc activitatea, iar nenumărați oameni caută surse alternative de venit și deseori un alt drum profesional.
În schimb, doTERRA se evidențiază prin rezultatele ei excelente, care arată caracterul ei de ”vindecător”. Emily Wright este președintele actual al companiei, o mamă și o bunică ”esențială”, sufletul companiei. Ea este cea care a căutat uleiurile cele mai pure pe întreg globul, pentru ca doTERRA să poată oferi un standard de calitate unic pe piața uleiurilor și prin asta, atât de multe beneficii milioanelor de utilizatori! Și a făcut ca acum să putem afirma: ”doTERRA is a healing company” – doTERRA este cu adevărat o companie care aduce alinare și vindecare!

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro