doTERRA Baby Collection este colecția dedicată celor mai mici membri ai familiei, adică bebelușilor » Uleiuri Esentiale doTERRA

doTERRA Baby – Collection este colecția dedicată celor mai mici membri ai familiei, adică bebelușilor

Îmbogățită cu uleiuri esențiale, colecția pentru bebeluși doTERRA Baby oferă părinților un mod simplu și delicat de a curăța, hidrata și proteja pielea moale a bebelușilor.

Gel de baie pentru păr și corp pentru bebeluși doTERRA

Formula spumantă fără lacrimi combină ingrediente simple și delicate care hrănesc și hidratează pielea chiar și după clătire. Amestecul calmant de extract de vanilie și uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică și mușețel roman lasă un parfum delicat de nou-născut pe pielea bebelușilor, dar și a copiilor mai mari. Prevăzut cu pompă dozatoare practică și simplu de utilizat, gelul de baie pentru păr și corp pentru bebeluși dōTERRA facilitează momentul îmbăierii, lăsând mai mult timp pentru joacă.

Ingrediente și beneficii:

• Conține un amestec calmant de extract de vanilie și uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică și mușețel roman.
• Untul crud de shea Muyao est-african contribuie la hidratarea pielii în profunzime.
• Ingredientele simple și delicate curăță fără să altereze echilibrul natural al pielii.
• Fără lacrimi.
Pompează de câteva ori în mâini sau pe o lavetă de baie și aplică pe păr și corp. Formează spumă și clătește bine. Suficient de delicat pentru uzul zilnic. Doar pentru uz extern. Dacă apare o iritație a pielii, întrerupe utilizarea. A se utiliza exclusiv sub supravegherea unui adult.

Dacă iți dorești să comanzi Baby Collection sau alte produsele doTERRA pentru întreaga familie, îți recomandăm să le achiziționezi la cel mai bun preț, prin crearea unui cont personal pe site-ul doTERRA, cu ajutorul nostru.
În acest sens, pachetele doTERRA Kids Collection, suplimentele/ multivitaminele naturale (IQ Mega, A2Z Chewable, PB Assist Jr) și Home essentials kit reprezintă variante foarte avantajoase de achiziție.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Crema pentru bebeluşi doTERRA

Sigură și eficace, crema pentru eritem fesier dōTERRA se întinde cu ușurință pe pielea delicată, pentru a contribui la tratarea calmarea și prevenirea eritemului fesier. Îmbogățită cu un amestec unic de uleiuri esențiale CPTG™ de levănțică, morcov (sămânță) și maleluca, crema pentru eritem fesier dōTERRA contribuie la calmarea și menținerea aspectului sănătos al pielii. În plus, untul de shea Muyao deosebit de hrănitor contribuie la hidratarea pielii, lăsând-o moale și catifelată.

Ingrediente și beneficii:

• Untul crud de shea Muyao est-african poate contribui la hidratarea pielii.
• Uleiurile esențiale CPTG™ de levănțică, morcov (sămânță) și melaleuca contribuie la calmarea și menținerea aspectului sănătos al pielii.
• Se absoarbe cu ușurință în pielea delicată, pentru a contribui la tratarea, calmarea și prevenirea eritemului fesier.
• Conceput cu grijă pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Schimbă imediat scutecele ude sau murdare; curăță zona scutecului și las-o să se usuce; aplică crema liber la fiecare schimbare a scutecului. Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la o temperatură cuprinsă între 20 și 25 grade C. A nu se utiliza dacă sigiliul de calitate nu este intact.

Alături de produsele din Baby Collection, se recomandă și uleiuri esențiale în rutina zilnică a copilului/copiilor tăi iar varianta ideală poate fi doTERRA Kids Collection. Este un pachet complet ce conţine 7 blenduri unice de uleiuri esenţiale create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil – Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave, Tamer – în sticluţe de 10 ml cu roll-on. Pachetul conține și şase capace cu carabiniere, fişe cu instrucţiuni şi o geantă specială. Iar cireașa de pe tort este faptul că îți poți învăța copilul să utilizeze singur aceste blenduri de uleiuri esenţiale pentru că sunt gata diluate și la îndemână atunci când micuțul are nevoie de ajutor ca să depăşească momentele grele…cum ar fi mușcătura unei albinuțe sau durerea de burtică.

doTERRA Baby Collection este colecția dedicată celor mai mici membri ai familiei, adică bebelușilor » Uleiuri Esentiale doTERRA

Scrie-ne dacă ai nevoie de consiliere cu privire la cel mai bun pachet de Sănătate Esențială pentru Familia ta.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro