Healing Hands

Healing Hands: proiectele uimitoare care stau (și) în mâinile tale

Știai că doTERRA provine din limba latină și înseamnă darul pământului? Vorba veche potrivit căreia „dar din dar se face RAI” pare să stea la baza deciziei companiei doTERRA de a duce darul pământului mai departe, prin proiectul mâini vindecătoare sau Healing Hands.

Generozitate este cuvântul cheie al proiectelor din cadrul doTERRA Healing Hands, pentru că acestea aduc vindecare și speranță în lume de peste 10 ani, oferind comunităților de pe plan mondial instrumentele necesare pentru a se autoîntreține. De la microcreditare, la acces la servicii medicale, educație, salubritate și apă curată și până la combaterea traficului sexual de minori, doTERRA Healing Hands dă oamenilor oportunitatea să își construiască o viață mai bună. Cum face asta? doTERRA suportă toate costurile administrative indirecte aferente acestor proiecte umitoare, asigurându-se că toate donațiile ajung în procent de 100% direct la oamenii care beneficiază de ajutor.

Co-Impact Sourcing și Fundația Healing Hands

Cine descoperă uleiurile esențiale doTERRA află și despre această componentă de bază a companiei: Co-Impact Sourcing. Pe scurt, este despre a face totul cu impact în viața unor comunități care au nevoie de ajutor. Dar ce înseamnă concret Co-Impact Sourcing și de ce este impresionant? Pentru a putea susține o ofertă de peste 100 de uleiuri esențiale, doTERRA își aduce materiile prime din 47 de țări. Dintre acestea, 23 sunt țări în curs de dezvoltare, unde oamenii nu se pot bucura de facilități care pentru mulți dintre noi sunt lucruri banale. În aceste cazuri, dar și în multe cazuri din țările dezvoltate, nevoia de uleiuri esențiale a doTERRA dă șansa comunităților să scape de sărăcie și disperare. Această inițiativă poartă denumirea de Co-Impact Sourcing, prin care:

se dezvoltă parteneriate pe termen lung cu localnicii, cu avantaje pentru ambele părți.
se contribuie la furnizarea resurselor și a educației necesare pentru dezvoltarea și uneori crearea economiei din comunitățile respective.
se creează noi locuri de muncă, pentru a satisface necesarul de uleiuri esențiale de pe o piață in continuă creștere.
se furnizează echipamente agricole și de distilerie, precum și formarea necesară obtinerii unui produs de calitate superioară, fermierilor si culegatorilor locali.
se asigură o remunerație echitabilă și plătită la timp, fermierilor și deținătorilor de distilerii locale.
se încheie contracte de exclusivitate cu multe cooperative locale de uleiuri esențiale.

Organizația caritabilă non-profit a companiei doTERRA, Healing Hands Foundation™, joacă, de asemenea, un rol important în Co-Impact Sourcing. Fundatia Healing Hands vine în ajutorul acestor comunități prin educație, construirea de școli și eforturi de a asigura satisfacerea unor nevoi fundamentale, ca apa potabilă și infrastructura necesară. De-a lungul acestui proces, angajamentul doTERRA a rămas același – de a schimba vieți în întreaga lume, prin darul prețios al uleiurilor esențiale. doTERRA ajută acum mii de femei și bărbați din Somalia, care sunt plătiți corect pentru munca lor și sunt învățați cum să protejeze speciile de Boswelia pe termen lung. Nu a fost tot timpul așa! Unul dintre cele mai prețioase uleiuri din lume era vândut exclusiv prin brokeri în timp ce localnicii erau plățiți incorect iar pentru a produce mai mult culegeau tămâia în mod nesustenabil.

Proiecte susținute de doTERRA Healing Hands în România

Acum poți să te alături și tu, întrucât din 2020 doTERRA Healing Hands sprijină proiecte și în România! Și ca să te încurajăm să faci asta, îți prezentăm câteva dintre proiectele anului. “O2_Oxigenacasa Susținem nevoia de terapie cu oxigen”, un proiect al Asociației Dental Friendship, susține pacienții a căror viață depinde de oxigen, atât în spitalele din Târgu Mureș cât și acasă, asigurând gratuit aparate de oxigen, ventilatoare non-invazive și pulsoximetre și decongestionând astfel spitalele. Un alt proiect, la fel de important, este “Împreună susținem visul fiecărui copil!“ derulat în parteneriat cu Parohia Orodoxă Var prin care se dorește oferirea șansei de a avea în continuare acces la educație, tuturor copiilor. Din păcate, mulți copiii nu au posibilitățile materiale care să le permită să facă față condițiilor actuale pe care pandemia ni le-a impus tuturor: școala on-line. Astfel încât, prin acest proiect cu finalitate in luna decembrie, vor fi achiziționate 100 de tablete școlare pentru copiii a căror familii se află în dificultate. Pentru că, fiecare copil din lume are dreptul să lupte pentru ca într-o zi să fie medicul sau profesorul sau orice se visează el. Însă acest vis trebuie susținut de educație și de proiecte generoase ca și doTERRA Healing Hands.
doTERRA este despre oameni și cu ajutorul tău reușim să schimbăm lumea, picatură cu picatură, om cu om, comunitate cu comunitate, pas cu pas. doTERRA a susținut cu o sumă egală și strângerea de fonduri pentru Fundația Pas cu Pas și proiectul lor “Atelierul Familiei”. Fondurile sunt folosite pentru lucrări de finisaje și amenajări la Atelierul Familiei, în fapt o fermă situată la țară, în localitatea Borșa din județul Cluj. Ferma Atelierul Familiei este un loc unde, intr-o atmosferă caldă si primitoare, copii institutionalizați din Cluj si Bistrița Năsăud pot descoperi cine sunt, pot deprinde îndemânari noi si abilități care să-i ajute să-și găsească drumul in viață. Aici, lucrând cot la cot cu voluntarii si membrii comunității, acești copii au ocazia să experimenteze relații profunde și să înțeleagă valoarea muncii. Beneficiarii sunt peste 300 de copii instituționalizați din cele două județe, a căror viață putem să o schimbăm împreună!
Un alt proiect este “SOS Satele Copiilor” prin care se sprijină 6 copii din casa SOS Cisnădie, inițiativă susținută de Ana Maria Ionescu și Elena Ioana Doandesi. Asociatia Bila și Ustina derulează proiectul prin care se oferă copiilor de la țară kituri care să le permită să participe online la școală.

Cum poți obține susținere pentru proiectul tău

Împreună putem face mult bine !!! Dacă ai deja propriul tău cont pe site-ul doTERRA și ești Wellness Advocate, doTERRA te împuternicește să iei inițiativa în comunitatea ta în 4 pași simpli:

1. discută cu asociația sau ONG-ul pe care vrei să îl sprijini despre proiectele lor; implică și liderul tău Diamond doTERRA.2. aplică direct pe site pentru Matching Project, pe baza propriului tău cont doTERRA
3. organizează o campanie de strângere de fonduri și doTERRA dublează suma, până la 15,000 EUR
Detalii găsești aici: https://doterrahealinghands.org/how-we-empower/you
4. desfășoară proiectul inițiat și ajută lumea să fie mai bună.

Mult succes!

PS : dacă iți dorești și tu propriul tău cont doTERRA pentru a contribui la o lume mai bună, ne poți scrie pe laura.babos@uleiuriesentiale.ro și te ajutăm cu drag.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro