Imunitatea doTERRA

Imunitatea la întoarcerea în colectivitate: cum o facem posibilă azi?!

Te-ai consultat cu membrii familiei, cu doctori, cu terapeuți de terapii complementare, cu profesori…și ai decis să îți trimiți copilul / copiii la grădiniță sau la școală. Toamna aceasta, mai mult ca niciodată, peste așteptatele afecțiuni de sezon, avem o amenințare in plus printre noi…și asta face ca îngrijorarea ta să fie și mai accentuată. Pe de altă parte, nici dacă te numeri printre susținătorii ideii de școală online în detrimentul prezenței fizice la clasă, nu ești mai liniștit/liniștită, întrucât trebuie să ții cont de implicațiile privind efectele timpului îndelungat petrecut în fața computerului asupra dezvoltării creierului copiilor și de asemenea, de lipsa socializării cu alte persoane înafara membrilor familiei, atât de necesară copiilor.
Ce e de făcut, în acest cerc vicios în care toți părinții ne învârtim?!

Homeschooling-ul e o variantă în care tu, ca părinte, ai putea controla mai bine comportamentele care ar putea să-i dăuneze copilului, inclusiv timpul petrecut la computer, întrucât tu îi faci orarul și îi predai lecțiile. Dar rămâne, și în acest caz, riscul contactării virusului cu fiecare ocazie în care părăsești casa și intri într-un spațiu public, magazin sau altundeva… Așadar, soluția este să ne pregătim imunitatea cât de bine putem și să avem încredere că totul va fi bine. Cum putem face însă, să avem imunitate la întoarcerea în colectivitate, azi, în contextul pe care îl trăim? Poate recomandările noastre îți vor fi de folos…

Imunitatea din sala de clasă (indiferent dacă se află la școală sau acasă)

Întâi de toate, să spunem că la imunitate se poate lucra nu numai acasă ci și în sala de clasă, unde profesorii pot schimba aerul, la propriu, purificându-l și crescând gradul de oxigenare cu ajutorul uleiurilor esențiale și ajutându-și astfel elevii să rămână sănătoși, să se concentreze mai bine și să facă din experiența de învățare una super placută. Există mărturii ale unor astfel de profesori curajoși…poate îi convingeți și pe ai voștri

Mai mult, Cercetătorii Universităţii Northumbria din Marea Britanie au ajuns la concluzia că uleiul esenţial de Rozmarin, spre exemplu, are un efect benefic asupra funcţiei cognitive la copiii de vârstă şcolară, sprijinind memoria şi îmbunătăţind performanţa academică (studiul a implicat 40 de copii, jumătate dintre ei fiind expuşi la aroma de ulei esenţial de Rozmarin care a fost folosit într-un difuzor în sala de clasă, iar restul elevilor nefiind expuşi la nicio aromă). Alte uleiuri esenţiale care sunt cunoscute pentru efectele lor benefice asupra memoriei şi atenţiei sunt: Măghiran (Marjoram), Tămâie ( Frankincense), Mentă (Pepermint), Portocală Sălbatică (Wild orange). De asemenea, pentru sprijinirea funcţiei cognitive la copii se recomandă suplimentele A2Z Chewables şi IQ Mega, precum şi blendul DDR Prime.

Tot în sprijinul elevilor și profesorilor vine și uleiul esențial Calmer (lavandă, mușețel roman, ylang ylang, lemn de Buddha), foarte folositor pentru înlăturarea stresului, în timp ce blendul On Guard (coajă de portocale, cuișoare, frunze de scorțișoară, scoarță de scorțișoară, frunze de eucalipt și frunze/flori de rozmarin) poate ține răcelile departe de copii, dacă este folosit difuzat, aplicat topic diluat conform vârstei, luat intern sub forma de beadlets ( e cazul copiilor peste 6 ani ) sau chiar folosit sub forma de spray antiseptic, pentru a curăța mânuțele sau chiar și suprafețele din sala de clasă.

Imunitatea din…masca de protecție

Mai mult, specialiştii recomandă uleiurile esențiale pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să poarte măşti de protecţie pe perioade îndelungate. Doctorii de la University Health System au început un studiu privind utilizarea uleiurilor esențiale pe măștile de protecție. Scopul este reducerea problemelor cauzate de purtarea măștilor, printre care: anxietatea, oboseala, durerile de cap și dificultățile de concentrare dar și o respirație îngreunată. Iată uleiurile recomandate pentru a fi aplicate pe măști: Lavanda – împotriva anxietății; Portocala – pentru efectul de înveselire; Lămâia – pentru proprietățile de purificare; Menta – pentru durerile de cap; Eucalipt – pentru sprijinirea respirației. Aplicați una-două picături pe interiorul măştii, de preferinţă în lateralele măştii de protecţie. În funcţie de persoana care poartă masca (elev sau profesor), se aleg uleiuri esenţiale mai blânde sau mai intense.

Cel mai eficient dezinfectant?!

Spray-ul igienizant pentru mâini, On Guard Purifying mist, de la dōTERRA, purifică mâinile prin efectul său de curățare profundă a pielii și nu rămâne pe piele, având o uscare rapidă. Ingredientul activ obținut în mod natural, alcoolul etilic certificat USP, alături de uleiurile de portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin ne indreptățește să il considerăm un dezinfectant foarte efficient. Mai mult, sprayul se poate folosi foarte des pentru că, spre deosebire de alte soluții de dezinfectat, On Guard are o formulă hidratantă ce nu va usca pielea iar mirosul este unul plăcut grație extractului natural de măr. Aplicarea ușoară a spray-ului îl face să fie perfect pentru luat la școală, serviciu, deplasări înafara casei sau călătorii.

Imunitatea cu Kit de uleiuri gata pregătite pentru copii

În al doilea rând, chiar dacă tu ca părinte nu poți fi lângă copil în timpul petrecut de acesta la grădiniță sau școală, ca să îi administrezi uleiurile, e bine să știi că în kitul pentru copii de la doTerra există uleiuri destinate folosirii directe de către copii! Acestea sunt gata preparate și ambalate într-un mod prietenos, inclusiv în sticluțe-breloc ce pot fi agățate la ghiozdan. Caută pachetul doTERRA Kids Collection. Este un pachet complet ce conţine blenduri de uleiuri esenţiale, gata de folosit, concepute special pentru copii. Şapte blenduri unice de uleiuri esenţiale create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil: Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave și Tamer.

Rețete de folosit uleiurile, pentru părinți

Nu în ultimul rând, pentru a fi totul la îndemâna ta ca părinte, în această perioadă dificilă, îți oferim reţetarul pentru o familie sănătoasă pentru a putea folosi uleiurile din “Home Essentials Kit” și ” Family Essentials Kit” cu maximă eficiență și la adevărata lor valoare.

Dacă iți dorești să comanzi produsele doTERRA pentru întreaga familie, iți recomandăm să le achiziționezi la cel mai bun preț, prin crearea unui cont personal pe site-ul doTERRA, cu ajutorul nostru.
In acest sens, pachetele doTERRA Kids Collection, suplimentele/ multivitaminele naturale (IQ Mega, A2Z Chewable, PB Assist Jr) și Home essentials kit reprezintă variante foarte avantajoase de achiziție.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Scrie-ne dacă ai nevoie de consiliere cu privire la cel mai bun pachet de Sănătate Esențială pentru Familia ta.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro