Iubește fain (și) cu uleiuri esențiale » Uleiuri Esentiale doTERRA

Iubește fain (și) cu uleiuri esențiale

“Azi e Dragobetele, se săruta fetele”, așa sună vechea zicală legată de această sărbătoare din 24 februarie. În mitologia românească, Dragobete e zeul tinereții, al veseliei și al iubirii. Se spune că Dragobete a fost chiar fiul babei Dochia, un tânăr chipeș și iubăreț care obișnuia să seducă toate fetele pe care le întâlnea în cale. În unele zone ale țării se mai păstrează tradiția ca, de Dragobete, tinerii să se îmbrace în haine frumoase și să se adune în pădure ca să culeagă buchete cu primele flori ale primăverii. La ora prânzului, fetele o luau la fugă către sat în timp ce băieții le urmăreau, încercând să le prindă și să le sărute. Dacă băiatul îi era drag fetei, aceasta se lăsa prinsă și sărutată. Semnificația sărutului era un echivalent al înfiripării iubirii dintre cei doi și al logodnei.

Hai să iubești autentic și fain (și) cu uleiuri esențiale!

În luna februarie, te îndemnăm să iubești autentic și fain (și) cu uleiuri esențiale! Noi, familia Babos, am descoperit de mai multă vreme locul perfect pentru asta: Camping Fain https: www.facebook.com/campingfain Aici am petrecut multe momente magice, de conexiune cu natura, cu noi ca și cuplu dar și ca familie; pentru baieții noștri Victor și Robert intotdeauna e FAIN la FAIN.

În luna iubirii, natura e încă sub pătura albă a zăpezii dar focul din sobă și uleiurile afrodisiace doTERRA, propice pentru o noapte romantic, plus ceremonialul simțurilor și alte surprize amoroase puse la cale la Camping Fain, așteaptă cuplurile în weekendul 18-20 februarie 2022.

Iubește Fain a ajuns in 2022 la cea de-a 3-a ediție și este dedicat cuplurilor și iubirii ce le leagă; cupluri care doresc să aprofundeze iubirea prin sesiuni de comunicare, jocuri mai mult sau mai puțin tantrice și mult timp de calitate în cadrul unei experiențe ALFEL. Vor fi însoțiți de oameni faini cu povești interesante, un cadru de vis, o baie în ciubăr și multe alte lucruri care nu se pot descrie în cuvinte dar care așteaptă să fie descoperite cu toate cele cinci simțuri.

Uleiuri esențiale afrodisiace și cum să le folosești

Câteodată, folosim starea de letargie drept scuză pentru a nu face dragoste sau a nu ne conecta intim cu partenerii noștri. Adesea, această stare este o falsă letargie, pe care o creăm la nivel mental. Din păcate, poate deveni un tipar familiar, distructiv, care poate provoca o mare suferință și nemulțumire în cuplu. Făurim in mintea noastră episoade de letargie, pentru a ne ocoli temerile, nesiguranțele și lipsa de comunicare. Atunci când reușim să nu ne mai sabotăm singuri, reușim să ne exprimăm sexual și să ne bucurăm de intimitate.

Iată o informație care sigur va încânta bărbații și le va da un motiv să adore menta: uleiul esențial Peppermint de la doTERRA animă simțurile, desfată spiritul sexual, încurajând noi experiențe sexuale. Îți poate da un imbold la nivel emoțional, mental, fizic și sexual, sporindu-ți încrederea în capacitatea de seducție. Peppermint te poate ajuta la creșterea anduranței, asigurându-ți explorări sexuale de lungă durată și extrem de interesante. Cu ajutorul uleiului esențial Peppermint, inima poate să să respire mai profund, creând mai mult spațiu pentru iubire. Senzațiile sexuale cresc în intensitate și devin mai plăcute pe măsură ce conexiunea dintre parteneri devine mai profundă. Uleiul esențial de mentă poate ”răcori” neînțelegerile din cuplu și poate înlesni digerarea grijilor legate de relație.

Pentru un masaj ce trezește dorința sexuală, pune-ți în palme ulei fracționat de cocos de la dōTERRA și adaugă: 1 picătură de Peppermint, 1 picătură Black Pepper, 1 picătură Ylang Ylang. Pentru creșterea încrederii în sine, folosește în difuzor: 2 picături Peppermint, 3 picături Bergamot, 2 picături Grapefruit. Pentru a-ți trezi și însufleți simțurile, adaugă într-un recipient de tip spray, din sticlă (125 ml): 10 picături Peppermint, 10 picături Lemon, 10 picături Wild Orange și un pic de vodka – pulverizează amestecul în cameră și renunță la inhibiții. Pentru o doză instantă de energie și o respirație proaspătă, pune o picatură de Peppermint pe degetul mare al mâinii și apăsă ușor pe cerul gurii.

Uleiul esențial Ylang Ylang, derivat din florile în formă de stea ale copacului tropical Ylang Ylang, este folosit pe scară largă în parfumuri și în aromaterapie. Similar cu Jasmine, Ylang Ylang a fost folosit de secole în ceremonii religioase și de nuntă. În aromaterapie, Ylang Ylang este folosit pentru a reduce tensiunea și stresul și pentru a promova o perspectivă pozitivă. Între beneficiile primare ale acestui ulei se numără și stimularea libidoului. Având o aroma dulce, bogată, picantă, poate fi adăugat în difuzor 3-4 picături vor crea o atmosferă special in care te poți exprima romantic 

Uleiul esențial de Trandafir (Rose), cu o aromă dulce, ameţitoare, divină, bogată este de asemenea considerat un afrodisiac, revitalizant, revigorant. Are o aromă fermecătoare, senzuală cu un efect profund asupra sentimentelor, diminuând stările de tristeţe, furie, gelozie, regret, stres şi tensiune. Stimulează dezvoltarea încrederii femeilor în propria feminitate.

Încearcă aromaterapia pentru cupluri

Putem fi atraşi de alte persoane datorită felului în care acestea miros. Excitarea sexuală determină corpul să elibereze tot felul de ”parfumuri” erotice – în special prin piele, respiraţie şi organele sexuale. Folosind uleiurile esenţiale putem să intensificăm aceste mirosuri, pentru a deveni mai atractivi din punct de vedere sexual.

Știai că aromaterapia te poate face mai atractiv(ă) din punct de vedere sexual, îți poate îmbunătăţi viaţa amoroasă și te poate ajuta să treci peste problemele sexuale?! Aroma „poţiunii dragostei” trebuie însă să se potrivească gusturilor ambilor parteneri. Preferinţa pentru o anumită aromă este importantă atunci când vă decideţi ce uleiuri esenţiale să amestecaţi, deoarece fiecare dintre noi suntem atraşi în mod instinctiv de acele uleiuri de care avem nevoie.
Sunt multe modalităţi de a folosi uleiurile esenţiale pentru a-ți îmbunătăţi viaţa amoroasă şi pentru a ajunge la împlinirea sexuală.

Parfumează lenjeria intimă: este uşor să îți parfumezi propria lenjerie dacă o speli cu mâna și adaugi două picături de ulei esenţial la clătirea finală sau patru picături dacă speli cu mașina. Uleiurile potrivite sunt: Bergamotă, Geranium, Neroli şi Ylang Ylang. Poţi parfuma lenjeria și în sertar sau în dulap, presărând pe discuri de vată şase picături de uleiuri esenţiale de Bergamotă, Geranium, Jasmine, Sandalwood (lemn de santal), Myrrh, Neroli, Patchouli, Tămâie, Rose sau Ylang Ylang sau orice alt ulei preferi şi le pui în pungi impermeabile, găurite pentru a permite mirosurilor minunate să ajungă la haine.
Parfumează lenjeria de pat

Lenjeria de pat parfumată este senzuală şi uşor de pregătit. Ai la îndemână numeroase metode: pune patru picături de ulei esenţial într-o cantitate mică de apă şi adăugă la clătirea finală a mașinii de spălat; umple un tub de spray cu apă de izvor, adaugă zece picături din uleiurile esenţiale preferate şi apoi pulverizează uşor cearşafurile; pune câteva picături din uleiurile esenţiale preferate pe discuri de vată sau pe o bucată de absorbant şi aşeaz-o între cearşafuri sau în interiorul feţei de pernă.

Aromatizează-ți dormitorul

Un difuzor de uleiuri esentiale reprezintă modalitatea perfectă pentru a crea un mediu romantic şi senzual. Pune în difuzor şase picături de ulei esenţial.
Reţete sugerate:

♥ 2 picături Rose, 2 picături Geranium și 2 picături Sandalwood
♥ 2 picături Jasmine, 2 picături Patchouli și 2 picături Ylang Ylang
♥ 2 picături Clary Sage, 2 picături Frankincense și 2 picături Ylang Ylang.
Pentru o aromă masculină poți încerca:
♥ 3 picături Cedarwood și 3 picături Sandalwood
♥ 2 picături Black Pepper, 2 picături Ylang Ylang și 2 picături Lemon/Tangerine
♥ 2 picături Bergamot, 2 picături Ginger și 2 picături Vetiver.

Încearcă masajul erotic

Masajul este o modalitate excelentă pentru a-ți excita partenerul şi nu este necesar să fi luat lecţii de masaj pentru a dobândi efectul dorit. Urmează-ți instinctul, pune accent pe zona abdominală, în special zona dintre ombilic şi pubis, precum şi pe partea inferioară a spatelui şi şezutul. Există anumite puncte eficiente pentru a creşte energia sexuală şi a intensifica răspunsul sexual. Pentru un cadru perfect, parfumează dormitorul cu una din reţetele deja sugerate şi aprinde câteva lumânări ( ideal din ceară de albine ) în camera, pentru un plus de romantism.
Următoarele uleiuri esenţiale sunt ideale pentru creşterea dorinţei sexuale: Bergamotă, Ghimbir, Iasomie, Lemn de santal, Melissa, Mirt, Neroli, Paciuli, Petitgrain, Piper negru, Salvie, Scorţişoară, Tămâie, Trandafir, Vetiver şi Ylang Ylang.
Amestecuri sugerate pentru masaj.
♥ Pentru femei: 2 picături Jasmine, 2 picături Rose, 3 picături Sandalwood și 2 picături Ylang Ylang diluate în 10 ml de ulei vegetal.
♥ Pentru bărbaţi: 2 picături Clary Sage, 2 picături Ginger sau Black Pepper, 3 picături Sandalwood și 2 picături Ylang Ylang diluate în 10 ml de ulei vegetal.
Îți dorim o luna a Iubirii ESENȚIALĂ!

Surse: Caitlin Fitzpatrick – Sexuality & Essential Oils; Dr. Josh Axe – Essential Oils – Ancient Medicine; Emotions & Essential Oils – A Reference Guide For Emotional Healing; Denise Whichello Brown – Aromaterapie

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro