Lifelong Vitality Pack – Programul complet de nutriție de la doTERRA

Lifelong Vitality Pack (LLV) este cel mai vândut kit de produse la doTERRA, pentru că el oferă organismului nostru tot ceea ce are nevoie, ZILNIC, pentru o sănătate optimă.

Este compus din 3 produse, care ne oferă toată gama de vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienti, acizi grasi polinesturați (Omega 3) etc.

În zilele noastre, pentru a-și aigura necesarul de nutrienți pentru viață sănătoasă, toți adulții ar trebui să consume zilnic suplimente nutritive.

Lifelong Vitality Pack doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Pachetul LLV Contine:
dōTERRA Alpha CRS+®
dōTERRA xEO Mega®
dōTERRA Microplex VMz®

Oferă organismului nostru tot ceea ce are nevoie, ZILNIC, pentru o sănătate optimă.

Descriere Lifelong Vitality Pack doTERRA

Fiind unul dintre produsele cele mai populare ale dōTERRA, dōTERRA Lifelong Vitality Pack este plin de substanțe nutritive esențiale, beneficii pentru metabolism și antioxidanți puternici meniți să contribuie la promovarea energiei, sănătății și vitalității pe tot parcursul vieții.

Programul dōTERRA Lifelong Vitality face ca primul pas pe calea către o viață plină de vitalitate și bunăstare să fie convenabil și accesibil.
Cele trei produse de bază ale programului dōTERRA Lifelong Vitality – Alpha CRS® +, xEO Mega® și Microplex VMz® – sunt create pentru a vă oferi niveluri optime de nutrienți esențiali și factori metabolici puternici pentru sănătate, energie și longevitate optimă.

Sănătatea și vitalitatea noastră pe toată durata vieții depind de mulți factori, printre care dieta, activitatea fizică, managementul greutății, odihna, managementul stresului, expunerea la toxine și predispoziția genetică moștenită pentru boală sau sănătate.

În timp ce unele dintre aceste variabile sunt dincolo de controlul nostru complet, cercetarea științifică a descoperit și dezvăluit multe moduri în care putem influența și chiar controla factorii semnificativi ai procesului de îmbătrânire și de menținere a unei vieți sănătoase.

O viață lungă plină de vitalitate și îmbătrânire sănătoasă începe cu alimentarea celulelor cu substanțe nutritive esențiale și factori metabolici care le ajută să funcționeze în mod optim.

Instrucțiuni de utilizare Lifelong Vitality Pack doTERRA

Pentru adulti sanatosi ajung cate 2 capsule pe zi din fiecare.
Pentru accelerarea vitalitatii si a starii de sanatate se pot administra maxim 4 capsule pe zi din fiecare.
Atentie! Se ia in timpul sau dupa mese, adica cu mancare!

Măsuri de precauție Lifelong Vitality Pack doTERRA

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii primare Lifelong Vitality Pack doTERRA

Îmbunătățirea stărilor de bine și de vitalitate
Protecție antioxidanta și a ADN-ului
Contribuie la Energiei Metabolica
Contribuie la sănătatea osoasă
Contribuie la sistemul imunitar
Contribuie la managementul stresului
Contribuie la sănătatea cardiovasculară
Păr, piele și unghii sănătoase
Ochi, creier, sistemul nervos
Contribuie la funcția hepatică și sănătatea digestivă
Contribuie la sănătate pulmonară și respiratorie
Gentil cu sistemul gastric
Non-OMG, fără gluten, fără lapte

"*" indicates required fields

În cazul în care nu știi ce produse să alegi, completează formularul de contact de mai jos pentru a beneficia de o sesiune de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ cu Laura care este aromaterapeut certificat și consultant specializat doTERRA și care te va ajuta să găsești cea mai bună soluție esențială pentru tine și familia ta.

Nume si Prenume*
Ai cont personal de achiziție pe site-ul doTERRA?*
Termeni și Condiții*

Surse:

doterra.com

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro