DDR Prime – amestec de uleiuri esențiale pentru sănătatea celulară

DDR Prime™ conține un amestec exclusiv de uleiuri esențiale combinate pentru a susține starea de sănătate generală la nivel celular ( menținerea celulelor sănătoase, eliminarea celulelor moarte și refacerea celulelor bolnave ) și are la bază studii și documentații clinice care atestă faptul că uleiurile esențiale pot oferi protecție ADN-ului și pot reface ADN-ul deteriorat.

Pe baza acestor studii, oamenii de știință de la doTerra au formulat DDR Prime, luând în considerare cele 3 nevoi ale celulei și creând o secvență de protecție care este specifică ADN-ului.

Pentru cazul în care acesta nu poate fi reparat, uleiurile din componența DDR Prime stimulează apoptoza ( o formă a morții celulare programate, proces prin care celulele declanșează auto-distrugerea proprie ca răspuns la un anumit semnal ) iar pentru a elimina sursele de stres intern și extern au fost adăugate în blend și uleiuri foarte puternic antioxidante.

DDR Prime doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Ingrediente: Tămâie, portocală sălbatică, verbină exotică, cimbru, cuișoare, cimbru de grădină, niaouli, lămâiță, ulei de măsline extravirgin, amidon alimentar nemodificat genetic, caragenan, glicerină, maltitol, apă purificată

DDR Prime Essential Oil Cellular Complex este un amestec brevetat de uleiuri esențiale combinate pentru a susține sănătatea, funcționarea și regenerarea celulelor.

Descriere DDR PRIME

DDR Prime include uleiuri esențialede tămâie, portocală sălbatică, litsea, cimbru, cuișoare, cimbrișor, Niaouli și Lemongrass, prezentate în studii care promovează un răspuns sănătos la radicalii liberi, în timp ce susțin funcția celulară sănătoasă.
Pe lângă combinarea acestor uleiuri, doTerra a creat un Sistem de Asimilare a Lipidelor, cunoscut fiind faptul că în tractul digestiv se absorb greu lipidele. Acest sistem de asimilare a lipidelor, SAL, permite uleiurilor abilitatea de a trece prin membrana apoasă, ele fiind astfel absorbite în limfă sau direct în sânge unde sunt separate de proteinele de care au fost “legate” în acest proces. Acest sistem, SAL, este unic și specific doTerra, fiind folosit în partea de nutriție dezvoltată de companie.

DDR Prime există sub formă de ulei esențial și sub formă de softgels (capsule moi) într-o formă perfect asimilabilă pentru corp; capsulele moi sunt ușor de înghițit și asigură o metodă facilă și convenabilă de utilizare a amestecului de uleiuri esențiale DDR Prime oriunde și oricând.

DDR este benefic pentru transformări și în corp și pe plan emoțional. Lăsând la o parte vechile credințe, persoanele se eliberează de blocaje și trăiesc evenimente noi în viața lor. Cu ajutorul acestui blend, celulele, energiile și emoțiile pot reveni la echilibru, sănătate și stare autentică.

DDR este în particular util în cazurile tiparelor negative moștenite din familie, cele care se “depozitează” în corp sub formă de ADN și invață persoanele să iși regăsească echilibrul și energia vieții și să creadă cu tot sufletul că schimbarea este posibilă. DDR susține procesul de vindecare încurajând schimbarea “vechi pe nou”.

Instrucțiuni de utilizare

Puteți să luați 1-2 capsule moi zilnic, după masă (ideal dimineața și/sau seară), pentru a proteja corpul și celulele de stresul oxidativ.
Blendul DDR prime se poate dilua și aplica pe zonele cu probleme / ceafă / tălpi, se poate difuza sau inhala aroma direct din sticluță.

Măsuri de precauție

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii primare DDR PRIME

Are proprietăți antioxidante.
Susține un răspuns sănătos la stresul oxidativ.
Ajută organismul să răspundă în mod adecvat la stresul oxidativ

"*" indicates required fields

În cazul în care nu știi ce produse să alegi, completează formularul de contact de mai jos pentru a beneficia de o sesiune de CONSULTANȚĂ GRATUITĂ cu Laura care este aromaterapeut certificat și consultant specializat doTERRA și care te va ajuta să găsești cea mai bună soluție esențială pentru tine și familia ta.

Nume si Prenume*
Ai cont personal de achiziție pe site-ul doTERRA?*
Termeni și Condiții*

Surse:

doterra.ro
Cărți: Emotions and Essential Oils, Advanced oil magic,
Seminar: Dr. Hill

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro