Modelul nostru de business

Modelul nostru de business:

Pe primul loc, grija pentru oameni și nevoile lor

Sigur ai auzit și tu despre afacerile de tip network marketing. Vânzarea prin rețele este o formă de vânzare directă în care produsele şi serviciile sunt oferite consumatorilor direct, prin intermediul unei reţele de vânzători specializați. Dar ce înseamnă și cum funcționează afacerea de tip network marketing sau cum mai este cunoscută, multi level marketing (MLM)? Azi doresc să vă împărtășesc mai mult despre modelul nostru de afacere prin care dezvoltăm conceptul Uleiuri esențiale pentru Familie – propriul nostru proiect doTERRA.

Modelul nostru de business – Un business al viitorului

Noi privim MLM-ul ca pe un model de business al viitorului. Deși în jurul acestui tip de afacere circulă și mituri precum: este o afacere piramidală, concentrată doar pe a face bani, cu produse puține, ceva ce nu funcționează cu adevărat sau poate doar pentru câțiva. Dar dacă stai să te gândești, orice om care are o afacere are nevoie de o rețea, dacă vrea să se dezvolte. Orice companie își dorește să ajungă în punctul în care clienții devin ambasadori ai brandului ei și recomandă produsele din convingere. Ori să ajungi în acest punct într-o afacere clasică e dificil, mai ales cu un număr mare de clienți. Noi aducem plus valoare consumatorilor, le oferim recomandări pentru bunăstarea familiei, îi susținem in implementarea unor obiceiuri sănătoase, ii sfătuim cu privire produsele potrivite și îi ținem mereu aproape prin intermediul intâlnirilor de educație continuă. Afacerea noastră de tip network marketing pe aceste lucruri se axează.

Dar oare funcționează acest model de afacere?

Răspunsul este pozitiv, după cum arată cifrele. De zeci de ani unele companii între care și doTERRA dezvoltă acest model foarte profitabil, ajungând să aibă vânzări anuale de câteva miliarde de dolari la nivel global. Raportul CAGR 2017-2019 arată că România ocupa locul 5 în lume în ceea ce privește creșterea afacerilor de tip network marketing, cu o creștere de 10% și o cifră a vânzărilor de aproximativ 430 M dolari.

Care este sistemul?

În general, companiile de tip MLM au un proces foarte bine optimizat pentru a vinde produsele și a crea rețele de consumatori pentru produsele companiei. Aceștia pot fi înscriși de tine sau de alte persoane din rețeaua ta de consumatori. Ulterior vei primi un comision lunar pentru fiecare produs vândut sau consumat de tine sau de oamenii din rețeaua ta de consumatori. După ce rețeaua de consumatori se multiplică, aceasta devine tot mai stabilă și poate deveni un activ profitabil. De obicei alte persoane pe care le-ai mentorat se vor ocupa în mod activ de rețeaua de vânzători. Pentru a construi ceva stabil și profitabil ai nevoie de integritate, răbdare și perseverență. Și, de asemenea, e foarte important să îți cunoști consumatorii cei mai interesați de produse. Apoi mai rămâne să fii atent la statisticile afacerii tale și la atingerea obiectivelor.

Afacerea Uleiuri Esențiale pentru Familie

Noi promovăm un MLM cu focus spre produs, nu unul agresiv, concentrat spre vânzare. Noi lucrăm în familie și adăugăm mult suflet in fiecare relație pe care o dezvoltăm, accentul punându-se pe prioritățile de sănătate ale omului care apelează la noi și cu care discutăm pentru a-i oferi soluții. Cu alte cuvinte, nu ne interesează să vindem un pachet de uleiuri ci să oferim cât mai multe beneficii pentru cumpărătorul respectiv. Am decis de la început că business-ul nostru va arăta diferit. Lucrăm zilnic în familie și împreună cu echipa noastră pentru a perfecționa un model de business de care să fim mândri, pentru că punem pe primul loc grija pentru oameni și nevoile lor și imputernicirea lor cu privire la sănătatea familiei.
Pentru noi, afacerea noastră de tip MLM este cea mai bună școală pentru viață pe care putem să ne-o oferim nouă și copiilor noștri, intrucât ne aduce mai aproape de visul nostru și de misiunea noastră de viață: să transformăm cât mai multe vieți și să aducem cât mai multe familii mai aproape de Sănătate și de Bunăstare! Prin proiectul nostru invățăm mai multe lucruri despre un stil de viață sănătos, ceea ce ne folosește in primul rând nouă și ne dezvoltăm abilități și aptitudini noi de comunicare, interrelaționare, leadership etc .. In plus, timpul nostru este multiplicat cu fiecare om pe care il invățăm să facă la fel ca noi, ceea ce este marele avantaj față de o afacere clasică.
Am întâlnit și noi oameni dezamăgiți de agresivitatea metodelor clasice de vânzare practicate de companii MLM (de la manipularea de a cumpăra nepotrivit cu nevoile lor, până la promisiunea de bani făcuți ușor, asta dacă “vând” și ei) DAR modelul doTERRA se diferențiază prin integritate, responsabilitate, dedicație și prin valorile pe care le promovează; scopul este o lume vindecată și transformată ce are la bază vindecarea și transformarea individuală a milioanelor de consumatori doTERRA. Noi am adăugat in această “ecuație” exact “cărămida de bază” a comunității, punând accent pe FAMILIE, pe vindecarea și transformarea ei cu ajutorul Darurilor Pământului.

Ce facem noi pentru clienții noștri

Întâlnirea cu noi ca și consultanți certificați doTERRA poate fi foarte importantă în viața unei familii, îmbunătățind calitatea vieții acesteia sau aducând speranță pentru probleme de sănătate “grele”. Noi te ajutăm mai întâi să îți definești nevoile de sănătate, să îți clarifici prioritățile și te îndrumăm înspre un concept de sănătate holistică. Tu decizi apoi dacă dorești să integrezi produsele doTERRA în planul tău de sănătate. Apoi, îți oferim gratuit posibilitatea de a testa uleiurile, astfel incât să poți decide dacă ți se potrivesc. Dacă dorești, te ajutăm să îți deschizi un cont de consumator pe site-ul doTERRA, să îți faci comanda de înscriere beneficiind de cele mai bune prețuri (cele de depozit, cu 25% mai mici decât prețurile retail), să îți plasezi comenzile ulterior inscrierii, să beneficiezi de avantajele programului de recompensare a loialității; noi nu suntem vănzători de uleiuri, produsele îți sunt livrate direct de către doTERRA la tine acasă. Noi suntem alături de tine cu informații, suport, studii, grupuri de informare și multă dedicare, astfel încât să trăiești sănătos și armonios.
E important de înțeles că un consultant certificat doTERRA nu este un angajat doTERRA ci o persoană care lucrează în parteneriat cu această companie și care își dezvoltă propriul său proiect doTERRA; compania oferă însă și un program de asistență clienți pentru orice detalii legate de contul personal doTERRA sau de comenzi, call center-ul fiind disponibil zilnic, de Luni pana Vineri, intre orele 10 – 22 la numărul de telefon 031 630 3696 (asistența doTERRA, oferită în limba română, de către agenți români).
În incheiere, îți dorim ceea ce ne dorim și nouă : cât mai multe relații frumoase și vieți transformate, alături de doTERRA!

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro