Mulțumim pentru fotografie mămicii esențiale Iulia Rus care este pasionată atât de uleiuri esențiale cât și de fotografie!

Natura găsește mereu o soluție

Ești dintre părinții care au temeri legate de un diagnostic de copil…special pentru copilul lui?! Poți acționa preventiv sau vindecător, cu răbdare și încredere în tine și în copilul tău dar și în faptul că natura poate fi mereu un sprijin. Cu abordări naturale se pot obține rezultate remarcabile în situații precum cele din spectrul autist dar și a altor tipuri de tulburări. Iar uleiurile esențiale pot face parte, cu succes, din trusa ta de intervenție.

O avalanșă de emoții îl cuprinde pe părintele care află de la un medic că are un copil care este diferit de ceilalți. Adesea, imediat începe o goană furibundă în căutarea de tratamente. Unii părinți fac față mai bine acestei schimbări majore a vieții lor, alții mai puțin bine.

Prin acest articol dorim să îți oferim câteva informații utile despre ajutorul pe care îl poți găsi în abordările naturale ale tulburărilor copiilor dar și în îngrijirea ta, ca părinte de copil special.

Piramida sănătății

Organismul uman, indiferent de vârstă, funcționează optim atunci când avem grijă de el, oferindu-i tot ce are nevoie, pe toate planurile; cu alte cuvinte, abordând conștient un stil de viață sănătos: nutrienți esențiali, mișcare fizică, odihnă, managementul stresului toxic și al emoțiilor. Este, deci, important să ținem cont de “piramida sănătății”, de la mic la mare. Îți împărtășim aici conceptele de sănătate care stau la baza tuturor produselor doTERRA, conform principiului de sănătate îmbrățișat de companie:

• Fiecare om este responsabil pentru propria sănătate și de aceea trebuie să ia decizii informate cu privire la aceasta, bazate pe cunoaștere, auto-cunoaștere și educație pentru sănătate.
• Alimentația echilibrată este baza și cheia unei stări de sănătate de invidiat, conform enunțului lui Hipocrate de acum 2000 de ani „fă din mâncarea ta un medicament”.
• Mișcarea, sportul, plimbarea, aerul curat ne ajută să ne menținem într-o formă fizică plină de tonus.
• Emoțiile, stresul au nevoie de atenție din partea noastră, pentru că acolo se află 99% din cauzele bolilor noastre.
• Odihna este un alt factor extrem de important ce contribuie la sănătatea noastră.
• Evitarea toxinelor și curățarea lor periodică.

Condiții ce pot determina situații speciale. .. Și soluții.

Așadar, având un copil special, fă un pas înapoi și încearcă să vezi ce condiții au putut determina această situație și ce poți învăța tu, ca părinte, din asta. În această fază, provocarea e mai mult a părinților, deci sunt de luat în considerare lecțiile adaptării, înțelegerii și de ce nu, a creativității în abordarea copilului pentru o avea o relație armonioasă și constructivă cu acesta. Te poți folosi, pe parcursul acestor lecții, de uleiurile esențiale emoționale precum Balance, Forgive, Console, Peace.

În ceea ce-l privește pe copil, îi poți susține sănătatea pornind de la suportul nutritiv: hrană pură, evită E-urile, zaharurile și grăsimile procesate. Apoi, poți să îi dai suplimentele pentru copii A2Z + IQMega și PB Assist jr. Impreună cu DDR Prime, pentru sănătatea celulară.
E foarte importantă, mai ales în prezența unor sentimente anxioase, întărirea sănătății emoționale și cognitive, ce se poate realiza cu uleiurile InTune, Balance, Vetiver, Wild Orange, Citrus Bliss, care pot induce sentimente de curaj și bucurie.
Poți reduce expunerea la toxine dacă speli bine fructele și legumele (le ții 20 de minute în apă cu câteva picături de ulei esențial de Lemon), dacă folosești produse naturale pentru curățarea casei și a hainelor precum Cleaner și detergentul pentru haine On guard, dacă difuzezi zilnic uleiuri esențiale precum: Balance, Citrus Bliss, Purify, Air, Wild Orange, Peace, Vetiver.

Detoxifierea o poți face cu ajutorul uleiurilor Purify, Coriander și în cazuri particulare cu protocoalele SOC Basic și Neurologic, realizate conform vârstei. Nu uita că majoritatea bolilor din zilele noastre au la bază stresul toxic, încărcătura de chimicale și elemente sintetice pe care organismul uman nu știe să le metabolizeze.

Uleiuri potrivite pentru Autism, sindromul Down și probleme de vorbire Poate nu știai, dar există recomandări chiar din partea unor medici cu privire la utilizarea uleiurilor esențiale în cazuri de autism și sindromul Down.

Autismul este o tulburare de dezvoltare considerată drept una dintre cele mai severe tulburări neuropsihiatrice ale copilăriei. Deși se consideră că autismul este prezent încă de la naștere și se păstreaza pe durata întregii vieți, se pot înregistra efecte benefice importante (și) cu ajutorul următoarelor uleiuri esențiale: Frankincense, Vetiver, Sandalwood, Cedarwood, Lavender, Peppermint, Ylang-Ylang, Bergamot, Chamomile, suplimentele A2Z și IQ MEGA, gama emoțională doTERRA.

Sindromul Down este o disfuncţionalitate cromozomială, o stare genetică pe parcursul întregii vieţi, care se produce în momentul concepţiei fătului. Fiecare copil cu sindrom Down este unic în felul său, la fel ca toţi ceilalţi copii. Abilităţile, caracteristicile şi interesele copilului cu sindrom Down variază foarte mult de la o persoană la alta. Sindromul Down produce diverse dizabilităţi şi probleme medicale asociate. Chiar dacă toate persoanele cu sindrom Down au un anumit grad de dizabilităţi de învăţare, multe dintre aceste persoane duc o viaţă semi-independentă şi împlinită. Uleiuri esentiale recomandate: Frankincense, DDR, Sandalwood, Cedarwood, Lavender, Peppermint, Elevation, Serenity, suplimentele A2Z și IQ MEGA, gama emoțională doTERRA.

Întârzierea de vorbire la copii, precum şi problemele de limbaj, sunt și ele tot mai frecvent întâlnite. În unele cazuri, o întârziere de vorbire poatt fi absolut normală, însă printre cauzele care pot duce la astfel de situaţii se numără traume sau şocuri (certuri sau scene violente) precum și boli cronice sau infecţioase ori probleme cognitive.

Dacă copilul tău se confruntă cu așa ceva, fie că este vorba despre o problemă gravă sau nu, poți încerca să îi îmbunătăţești capacitatea de a vorbi cu ajutorul blendului DDR Prime. Acesta este un blend de uleiuri esenţiale care sprijină integritatea şi sănătatea celulară. Pentru că are în compoziție antioxidanţi puternici, DDR Prime oferă sprijin atât sistemului imunitar cât şi celui nervos, fiind, astfel, o alegere populară printre părinţii care vor să îşi protejeze copiii. Efectele blendului sunt însă mult mai puternice, datorită faptului că în compoziţie se află uleiuri esenţiale precum cel de Tămâie, utilizat frecvent în cazuri de Alzheimer, boli autoimune sau degenerative.
În final îți spunem doar atât: ai curaj în asumarea responsabilității pentru viața ta și a copilului tău și caută sprijin și în soluțiile naturale cu discernământ, deschidere și perseverență.

Natura găsește mereu o soluție de revenire, chiar și în cazul copiilor speciali!

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Home Essential Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

doTERRA Kids Collection

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro