Ulei esential Paciuli – Patchouli doTERRA – (Ulei al Corporalitatii)

Uleiul esențial de Paciuli este extras și prelucrat de la planta cu același nume, care face parte din familiei mentei.

Acest ulei este recunoscut pentru capacitatea de a ameliora stările de oboseală inexplicabilă și este de mare ajutor în procesul de regenerare a țesuturilor, de susținere a echilibrului hormonal și este un susținător în procesul natural de detoxifiere a ficatului și a rinichilor.

Ajută, de asemenea, la reducerea aspectului ridurilor, petelor și micilor imperfecțiuni ale pielii și contribuie la obtinerea unui ten neted și luminos.

Utilizat ca parfum, paciuli reface stabilitatea și echilibrul emoțional.

Descriere aromatică: Bogat, lemnos, moscat, de pământ
Metoda de colectare: Distilare cu abur
Partea de plante: Frunză
Constituenții principali: alcool de paciuli, α-bulnesenă, α-guaienă

Patchouli doTERRA – Ulei esential Paciuli (Ulei al Corporalitatii)

Ulei al Corporalității, Patchouli sprijină persoanele care vor să trăiască într-o stare completă de prezență. Îi invită la echilibru pe cei ce se simt fără energie și care caută să scape de corp prin preocupări spirituale sau alte forme de distragere. Uleiul Esențial de Patchouli este benefic în procesul propriu de temperare a personalității rigide, pentru a reveni la realitate și a învăța moderația.

Descriere Ulei esential Paciuli

Uleiul esențial de Paciuli este extras și prelucrat din planta cu același nume, care face parte din familiei mentei. Acest ulei este recunoscut pentru capacitatea de a amelioara stările de oboseală inexplicabilă și este de mare ajutor în procesul de regenerare a țesuturilor, de susținere a echilibrului hormonal și este un susținător în procesul natural de detoxifiere a ficatului și a rinichilor. Ajută, de asemenea, la reducerea aspectului ridurilor, petelor și micilor imperfecțiuni ale pielii și contribuie la obținerea unui ten neted și luminos. Utilizat ca parfum, paciuli reface stabilitatea și echilibrul emoțional.
Patchouli este recunoscut cu usurință pentru parfumul său dulce, de aceea este utilizat frecvent în industria de parfumuri, detergenți și odorizante.

Utilizări Ulei esential Paciuli

Adaugă în crema hidratantă zilnic pentru a ajuta la reducerea apariției petelor;
Combină cu alte uleiuri esențiale pentru un parfum dulce,asemănător cu cel de mosc;
Combină cu părți egale de ulei esențial de Mentă și aplicați pe frunte, tample sau ceafă pentru detensionare
Combină 1 gram de praf de copt, 25 ml apă, 1 picătură de ulei esențial de Mentă și 1 picătură de ulei esențial de Paciuli pentru a crea apă de gură.

Instrucțiuni de utilizare Ulei esential Paciuli

Difuzare: Pune 3-4 picături în difuzorul preferat;
Uz intern: Diluează o picătură în 125 ml de lichid;
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție Ulei esential Paciuli

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la indemana copiilor;
Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile;
Evită expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare Ulei esential Paciuli

Are o putere de curățare intensă;
Are efect antioxidant;
Eficient pentru un somn odihnitor;
Susține sănătatea sistemului cardiovascular;
Ajută la gestionarea emoțiilor;
Ajută la reducerea imperfecțiunilor pielii, a petelor și aparitiei ridurilor.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro