Provocările hormonale feminine

Provocările hormonale feminine se pot echilibra natural!

Desigur știi că aproape toate funcțiile corpului unei femei sunt controlate de hormoni. Liderii, cei care influențează sănătatea corpului feminin și echilibrul său emoțional, pe toată durata vieții, sunt estrogenul și progesteronul. Tu cum stai cu echilibrul acestor doi hormoni? Știai că îi poți echilibra natural?

Provocările hormonale feminine se pot echilibra natural! » Uleiuri Esentiale doTERRA

Provocările hormonale feminine se pot echilibra natural!

Nivelul ridicat de estrogen în corpul femeilor tinere poate avea ca rezultat probleme cu menstruația, iar, la polul opus, producerea de prea puțin estrogen poate cauza probleme precum infertilitatea și, mai târziu, dificultăți la menopauză. Echilibrarea nivelului de estrogen contribuie la temperarea modificărilor bruște în producția lunară de hormoni și a fluctuației de hormoni în timpul menopauzei. Poți face asta foarte ușor cu ajutorul kitului special dedicat sănătății femeii de la doTERRA. Women`s Health Kit® conține trei produse absolut esențiale oricărei femei: Clary Calm (monthly blend for women), Bone Nutrient Essential Complex și Phytoestrogen Essential Complex. Toate se pot folosi împreună cu doTERRA Lifelong Vitality Pack® – pachetul esențial de vitamine, minerale și oligoelemente care aduce imbunătățiri semnificative in calitatea vieții persoanelor care il includ in rutina zilnică.

Clary Calm este un amestec de uleiuri esențiale pe care îl poți folosi exact în zilele delicate ale lunii. Are în compoziție salvie, levănțică, bergamotă, mușețel roman, cedru, ylang ylang, mușcată, chimen dulce, fenicul, semințe de morcov, palmarosa, vitex. Proprietățile acestor plante îți conduc blând corpul spre echilibrarea producției de estrogeni și a celorlalți hormoni asociați atât cu sindromul premenstrual cât și cu menopauza (salvia). În plus, te eliberează de spasme, de stresul și emoțiile negative, aducându-ți înapoi încrederea și bucuria (mușețelul, lavanda, bergamota, ylang-ylang). Primești ajutor și pentru problemele sistemului osos (mușcata). Poți utiliza Clary Calm topic (nediluat), aplicându-l în spatele gâtului, pe tâmple, pe tălpi sau pe abdomen. Dacă ai o menstruație dificilă sau dureroasă masează 3-5 picături pe abdomenul inferior. Pentru echilibrarea hormonală aplică pe talpă sau pe punctele de pulsație. Folosește Clary Calm zilnic pe abdomen în cazul unui ciclu menstrual neregulat sau în cure de 21 de zile cu 7 zile pauză. Dacă te confrunți cu probleme de fertilitate, aplică în fiecare zi pe abdomen. Dacă ești deja la menopauză și dorești să mai alini din neplăcutele simptome specifice acestei perioade, aplică blendul pe piele pentru un efect de răcorire și de alinare.

Bone Nutrient Essential Complex (complex nutritiv pentru oase) conține forme biodisponibile de nutrienți naturali care includ vitaminele C și D, plus calciu, magneziu și alte minerale. De ce ai nevoie de toate acestea, după vârsta de 30 de ani? Pentru că masa osoasă a femeilor ajunge la maximum de densitate încă înainte de 30 de ani, după care începe să scadă. Pentru a susține o densitate osoasă adecvată pe parcursul vieții ai nevoie de o dietă bogată în nutrienți și de niveluri adecvate de calciu și vitamina D, reducând astfel riscul de osteoporoză. Este indicat să completezi dieta cu Bone Nutrient și cu sport! Dacă nu suferi de osteoporoză poți lua 1-3 capsule pe zi, dacă însă osteoporoza s-a instalat deja, poți lua până la 4 capsule pe zi. Bone Nutrient asigură nivelul optim de vitamine și minerale esențial pentru dezvoltarea și menținerea masei și densității osoase (100% din cantitatea zilnică recomandată de calciu și magneziu și vitaminele D2 si D3 pentru a ajuta la asimilarea calciului), fiind un adevărat gardian al sănătății oaselor femeii, pe tot parcursul vieții adulte.

Phytoestrogen Essential Complex conține compuși care se găsesc în plante și care au proprietăți similare cu ale estrogenului produs în corp. Moleculele fitoestrogenilor au o mărime și o formă similare cu ale estrogenului și astfel se pot cupla la receptorii beta de estrogen ai celulelor. Receptorii beta se găsesc predominant în piele, oase și țesut cardiovascular, unde activitatea sporită a estrogenului are efecte pozitive asupra sănătății. Receptorii beta sunt însă în număr mic în țesutul sânilor și al uterului, unde supra-expunerea la estrogen poate cauza probleme. Complexul Phytoestrogen Essential îți furnizeză fitoestrogeni suplimentari care echilibrează și sprijină nivelul normal de hormoni, și mai mult, asigură suport nutrițional pentru ținerea sub control a metaboliților din estrogen și din efectele secundare ale terapiilor de înlocuire a hormonilor. Complexul ajută la metabolizarea estrogenului și conferă un puternic sprijin antioxidant. Bineînțeles, îl poți utiliza împreună cu un program alimentar sănătos, sport și terapie cu hormoni destinată contraacarării simptomelor premenstruale sau ale tranziției spre menopauză. Vei avea astfel grijă și de menținerea sănătății oaselor, a inimii, a țesuturilor sânilor și a altor structuri și funcții ale corpului – aspecte importante în procesul de îmbătrânire. Înainte de menopauză poți lua 1-2 capsule Phytoestrogen Essential pe zi, iar după intrarea în menopauză 2 capsule pe zi.
Dr. Mariza Snyder din San Diego, medic și chiropractician, autor a șase cărți, specialistă în ceea ce privește echilibrul hormonal al femeilor, lucrează de mulți ani cu uleiurile esențiale și suplimentele nutritive doTERRA. Ea îndeamnă toate femeile, indiferent că au 20 de ani sau 60 de ani, să își observe cu atenție corpul și atunci când simt că ceva este în neregulă, să caute soluțiile potrivite. Preocuparea pentru sine și îngrijirea adecvată în diferite etape ale vieții, inclusiv în ceea ce privește echilibrarea hormonală, apelând la soluții naturale este întotdeauna o abordare potrivită. Cum ar spune dr. Snyder: “Are You Ready to Say Yes to You?”

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro