Seria calatoriilor noastre esențiale continuă

Seria călătoriilor noastre esențiale continuă .. la PODIȘ, pentru a cincea oara

Există un loc unde regăsim, de fiecare dată, oameni care vorbesc despre sănătate holistică și o și aplică, intr-un mod foarte asemanător cu ceea ce regăsim și in piramida sănătății de la doTERRA .. Centru de sănătate Podiș este un spațiu și un timp pentru fiecare dintre noi, cei care vrem să simțim, la modul cel mai concret, cât de importante sunt pentru starea de bine: alimentatia, miscarea, natura, odihna … Programul este completat la modul fericit cu seminarii susținute de medici care aduc viziune și înțelegere astfel incât să poți continua acasă munca incepută aici. Suntem pentru a cincea oară la Podiș și tot ce trăim și simțim aici ne aduce și mai aproape de noi înșine și de voi, cei pe care vă călăuzim către sănătate, prin soluțiile naturale de la doTERRA.

Cât e de important binele tău?

Am trăit momente superbe la Centrul de Sanatate Podis, care ne-au ajutat enorm în călătoria noastră spre un corp primenit, o inimă ușoară și un suflet cântând de bucurie. Nădăjduim ca, punând în practică cele învățate la Podiș, atât în familie cât și prin munca noastră de educație pentru sănătate, să reușim să dăm Binele primit aici, mai departe, cât mai multora dintre voi.

Pe lângă toate darurile prețioase pentru sănătate pe care le-am primit la Podiș, reținem în suflet și ne lăsăm ghidați și de cuvintele domnișoarei dr. Loredana Catrinescu : ‘Binele tău este încă un zâmbet al lui Dumnezeu’.

Cu ocazia fiecărui sejur, pătrundem cu sufletul și mai adânc în tainele acestui loc și înțelegem că tot ce se intâmplă aici motivează oamenii să revină la Podiș. Însă pentru noi, dincolo de beneficiile programului de sănătate care ne-au primenit corpul și mintea, Podișul este acel Acasă de unde ne luăm resursele ca să ne reafirmăm legământul față de sănătatea noastră, față de sănătatea oamenilor cărora le vorbim despre vitalitate și stare de bine cu soluții naturale și să ne continuăm misiunea de oameni in slujba oamenilor.

Aici la Podiș programul este foarte incărcat, pentru că Sănătatea presupune mult efort in vremurile noastre moderne. Aici am ințeles cât de des incălcăm legile sănătății, datorită stilului actual de viață .. prea rapid câteodată, prea comod alteori .. Din nou, Sănătatea se infățișează ca și un ‘puzzle’ pentru care e nevoie de multă răbdare, atenție și perseverență ca să te poți bucura de el.
In fiecare zi avem seminarii in care ascultăm medici care ne vorbesc despre diabet tip II, arteroscleroză, probleme vasculare, colesterol mărit și nu putem să nu conștientizăm ( incă o dată) deficiențele din stilul modern de viață și pericolul bolilor civilizației.
Aici la Podiș este vorba despre Schimbare in stilul de viață. O Schimbare trăită, nu citită in cărți sau ascultată la alții .. aici chiar facem mișcare, mâncăm sănătos, ne bucurăm de aer curat, bem apă multă, suntem inconjurați de oameni cu suflete curate, avem parte de cunoaștere, conștientizăm obiceiurile nocive și nevoia de schimbare.

Aici sădim semințe de Schimbare pentru Acasă, in lumea reală, astfel incât Noul să vină cu susținere și ușurință.

Fă câteva schimbări, pentru sănătatea ta

Fiind prezenti aici, ne-am dat seama că, atât la Podiș cât și in piramida sănătății de la doTERRA, regăsim aceleași legi pentru o stare de Bine.
La fel ca în cazul folosirii uleiurilor esențiale pure, puțini oaspeți merg la Centrul de Sănătate Podiș din dorința de a-și păstra starea de sănătate sau de a învăța obiceiuri noi pentru sănătate. Marea majoritate ajung aici căutând alinare pentru boli cronice sau foarte grave (diabet, boli cardiovasculare, cancer etc.) ignorând importanța prevenției. În prima categorie intrăm și noi, familia Babos, veniți aici (doar) ca să ne bucurăm de natură, de alimentația sănătoasă, mișcarea de dimineață, terapii relaxante pentru corp ( masaj, hidromasaj, impachetări, vibromasaj ), seminarii medicale de specialitate, meloterapie, ateliere de gătit, post intermitent și întâlniri cu oameni speciali. Am primit de mai multe ori întrebarea ‘ Sunteți aici a n-oară? De ce boală suferiți ?’ și ne-am întristat la gândul că, de cele mai multe ori, trebuie să doară foarte tare ca să fim dispuși să facem schimbări .. și câteodată nici atunci.

La Podiș se găteste strict vegetarian, fără carne, lapte de origine animală sau ouă, mâncarea este insă deosebit de gustoasă datorită condimentelor proaspete și bineînțeles, talentatei echipe de la bucătărie. Noi mai adăugăm ocazional in budinca de cereale de la micul dejun și aromele esențiale preferate precum On guard, Clove, Cinnamon, Cardamom și chiar iți recomandăm să incluzi in meniul tău zilnic, amestecul de uleiuri esențiale pentru imunitate On guard de la doTERRA. Păstrează întotdeauna în minte faptul că meniul echilibrat trebuie să conțină mâncare sănătoasă, savuroasă, gândită să hrănească organismul cu toți nutrienții necesari, să fie ‘medicament’ zilnic și să respecte regula ‘diversitate, diversitate, diversitate’ adică: diversitatea grupelor alimentare, diversitate în cadrul grupei alimentare si diversitate prin folosirea de alimente neprocesate.

Pe langă un meniu echilibrat, îți adresăm și invitația la postul intermitent (repaos alimentar de 14-16 ore pe zi ) care poate fi considerat o provocare .. însă dacă bei cantitatea de apă recomandată zilnic și ‘sari’ cina sau o inlocuiești cu un ceai, asa cum ești invitat să faci la Podiș, acest post devine tot mai ușor de practicat și are beneficii multiple pentru organism.

Organismul nostru este înzestrat din naștere cu toate mecanismele de menținere și refacere a sănătății, însă aceste mecanisme sunt pe deplin funcționale doar dacă organismul primește toate substanțele nutritive de care are nevoie (vitamine, minerale, oligoelemente, fitonutrienți etc.).
În mod normal, noi ar trebui să asigurăm necesarul de nutrienți organismului, printr-o alimentație adecvată, așa cum se intâmplă la Podiș. Dacă insă nu acordăm atenție acestui aspect și mai avem in vedere și faptul că, în ultimii zeci de ani s-a constatat că hrana pe care o consumăm, chiar dacă este bio, NU conține decât într-o mică măsură nutrienții de care organismul nostru are nevoie, fiind devalorizată nutritiv, atunci utilizarea suplimentelor nu mai este un moft, ci devine o necesitate.

Din 2019, am inceput să folosim in familie, zilnic, alături de alimente sănătoase și mișcare regulată, programul complet de nutriție – Lifelong Vitality Pack (LLV) pentru a fi siguri că oferim organismului nostru toată gama de nutrienți de care are nevoie pentru o sănătate optimă. Știai că LLV este produsul numărul 1 cel mai vândut de la doTERRA tocmai pentru că e dezvoltat știintific să livreze optim nutrienții necesari organismului nostru și pentru că vine cu o garanție de returnare a banilor, dacă nu obții efectele promovate, în conditiile utilizării lui, conform recomandarilor de pe cutie?!

Urmează piramida stilului de viață sănătos dōTERRA

Piramida stilului de viață sănătos dōTERRA subliniază foarte clar faptul că starea de bine este o combinație între stilul nostru de viață și grija pentru sănătate. Când urmezi un stil de viață sănătoasă ca o prioritate, atingi și menții un nivel de sănătate în mod natural. Obiceiurile tale zilnice fac diferența iar pe măsură ce pui în practică principiile pentru o stare de bine, poți experimenta un nou nivel de împlinire.

Scopul doTERRA este să ofere, prin uleiurile esențiale si produsele create pe baza acestora, remedii naturale eficiente și usor de folosit. Principiul de sănătate doTERRA nu se reduce pur și simplu la încurajarea utilizării produselor sale, ci promovează următoarele concepte de sănătate care stau și la baza tuturor produselor doTERRA:

Fiecare om este responsabil pentru propria sănătate si de aceea trebuie să ia decizii informate cu privire la aceasta – deciziile informate presupun mai întâi de toate cunoaștere, auto-cunoaștere și educație pentru sănătate.
Alimentația și nutriția este baza și cheia unei stări de sănătate de invidiat – asta spunea și Hipocrate înca acum 2000 de ani „fă din mâncarea ta un medicament”.
Mișcarea, sportul, soarele, aerul curat – toate ne ajută să ne menținem într-o formă fizică plină de tonus.
Menținerea echilibrului emoțional, stresul au nevoie de atenție din partea noastră – pentru că acolo e sursa a 99% din bolile noastre.
Odihna – alt factor extrem de important care contribuie la sănătatea noastră.
Evitarea toxinelor, „curațenia” periodică a organismului și informarea continuă legată de sănătate – Socrate spunea acum mai bine de 2000 de ani „Ignoranța este cauza nefericirii noastre”.

Ca o concluzie: fă Sport cu Bucurie, mănâncă Hrană Vie, ieși în Natură, fă baie de Soare, ingrijește-ți sănătatea cu Uleiuri esențiale .. pe scurt trăiește o Viață Vie, Aici și Acum! Noi asta facem și intenționăm să continuăm pe acest drum, câtă vreme beneficiile pentru sănătatea noastră sunt evidente și ne simțim plini de vitalitate.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro