Suplimentele şi multivitaminele pentru copii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Suplimentele şi multivitaminele pentru copii

Dacă uleiurile esenţiale pure de la doTERRA din pachetul doTERRA Kids Collection despre care poți citi aici sunt o soluţie sigură şi eficientă pentru o mulţime de provocări din viața copilașilor, suplimentele şi multivitaminele pentru copii naturale (IQ Mega, A2Z Chewable, PB Assist Jr) vin să aducă un plus de beneficii pentru sănătatea micuţilor noștri.

IQ Mega

Acest produs conţine ambii acizi: eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA) care reprezintă o combinaţie echilibrată de aciz graşi esenţiali Omega-3, sub formă de ulei de peşte. Conţine şi ulei esenţial pur de Wild Orange (Portocală Sălbatică), pentru a diminua mirosul de peşte şi a-l face mai atractiv pentru copii.

Beneficii în caz de:

– lipsa clarităţii mentale;
– ADD/ADHD;
– boli cardiovasculare;
– piele uscată;
– dureri şi inflamaţii;
– sistem imunitar compromis;
– musculatură flască.

Cum se foloseşte: se consumă o linguriţă zilnic; după deschidere se refrigerează şi se consumă în următoarele 100 de zile.

Suplimentele şi multivitaminele pentru copii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Dacă iți dorești să comanzi uleiuri esențiale și / sau suplimente pentru intreaga familie, iți recomandăm să le achiziționezi la cel mai bun preț, prin crearea unui cont personal pe site-ul doTERRA, cu ajutorul nostru.
În acest sens, pachetele doTERRA Kids Collection și Home essentials kit reprezintă variante foarte avantajoase de achiziție.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Vitaminele A2Z Chewable

Sunt multivitamine şi minerale în formă masticabilă, uşor de mestecat de către copiii sau adulţii care au dificultăţi la înghiţire. Au în compoziţie antioxidanţi şi compuşi din plante ce susţin dezvoltarea celulară sănătoasă, bunăstarea şi sănătatea organismului.

doTERRA A2Z Chewable au fost concepute pentru a fi administrate împreună cu uleiul de peşte IQ Mega, ce are gust de portocale, ca şi supliment alimentar complex ce susţine o imunitate optimă, ajutând de asemenea şi funcţia cognitivă.

Beneficii:

– conţin vitaminele A, C, D3 şi tot complexul de vitamine B;
– conţin un amestec de minerale bio precum calciu, cupru, fier, iod, magneziu, mangan, potasiu şi zinc, ce pun bazele sănătăţii sistemului osos şi nervos;
nu conţin coloranţi artificiali, îndulcitori sau arome;
– au gust delicios de pepene;
– conţin extracte din tămâie, turmeric, roşii, seminţe de grapefruit şi gălbenele, pentru sănătatea celulară;
– nu conţin gluten, soia, făină, lactate sau produse derivate din nuci;

Cum se folosesc: copii de 4+ ani pot consuma două tablete pe zi, în timpul meselor iar adulţii pot consuma până la trei tablete zilnic.

Suplimentele şi multivitaminele pentru copii » Uleiuri Esentiale doTERRA

PB Assist Jr.

PB Assist Jr. este un supliment probiotic sub formă de pulbere destinat copiilor sau adulţilor care au probleme cu înghiţirea pastilelor. Acesta include 5 miliarde de celule vii într-un amestec unic de şase tulpini probiotice diferite, selectate în mod special pentru beneficiile lor în rândul copiilor. Aceste probiotice au fost amestecate într-o pulbere delicioasă care poate fi administrată direct, reprezentând o modalitate amuzantă şi gustoasă de a integra probioticele în rutina zilnică a oricui.

Beneficii:

– oferă 5 miliarde de celule vii din 6 tulpini de floră prietenoasă, selectate atât pentru stabilitatea lor unică la temperatura camerei, cât şi pentru capacitatea lor remarcabilă de a supravieţui acidităţii extreme, alcalinităţii şi enzimelor digestive din sistemul digestiv;
– include prebioticul FOS (oligofructoză) pentru a ajuta la menţinerea unui echilibru sănătos al florei benefice;
– menţine echilibrul microflorei intestinale sănătoase;
– susţine funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv şi imunitar;
– sprijină sănătatea tractului gastrointestinal, în special intestinele şi colonul;
– ajută la optimizarea metabolismului şi absorbţia nutrienţilor;
– administrarea probiotică în timpul copilăriei ajută la echilibrarea microflorei sănătoase şi susţinerea favorabilă a funcţiei sistemului imunitar şi gastrointestinal;
– consumul de probiotice în copilărie aduce beneficii pentru sănătate şi poate susţine bunăstarea pe termen lung;
– menţinerea unui tract gastrointestinal sănătos este, de asemenea, importantă pentru funcţionarea creierului şi a sistemului nervos;
– sprijină sănătatea tractului pulmonar şi respirator;
– contribuie la un echilibru intern şi sprijin pentru sănătatea rinichilor, a vezicii urinare şi a tractului urinar, precum şi a sistemului reproducător feminin.

Cum se folosesc: consumaţi un pliculeţ zilnic; se poate înghiţi ca atare sau în apă, ceai, iaurt, smoothie sau mâncăruri reci (nu cu băuturi fierbinţi!).

Suplimentele şi multivitaminele pentru copii » Uleiuri Esentiale doTERRA

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro