AromaTouch

Top 5 Curiozități despre AromaTouch și Simphony of the Cells

Știai că atât tehnica AromaTouch cât și protocoalele Simphnoy of the Cells pot aduce un avantaj competitiv terapeutului care le folosește? Dacă faci masaj și integrezi acest răsfăț cu uleiuri esențiale, poți crea ancore olfactive atât de puternice pentru clienții tăi, încât aceștia se vor reîntoarce fără să bănuiască de ce le “miroase așa de bine” in salonul tău.

Pachetul AromaTouch este unul cât se poate de interesant din perspectiva unui terapeut, maseur, sau orice altă persoană care se ocupă cu terapii manuale. Acest pachet a fost special conceput pentru a servi tehnicii AromaTouch. Pachetul AromaTouch este disponibil pentru achiziție sub forma de kit de înscriere în componența acestuia intrând 8 uleiuri, plus uleiul fracționat de cocos (necesar diluării) și un Petal diffuser. Includerea uleiurilor esențiale în serviciile tale, fie că ești terapeut sau maseur, te poate ajuta să îți creezi o “amprentă” de neuitat în mintea, sufletul și corpul clienților tăi, iar în timp, te poate ajuta la dezvoltarea afacerii tale, pe lângă satisfacțiile profesionale imediate. AromaTouch poate fi combinată cu succes cu protocoalele Simphony of the Cells (SOC). Și nu uita că educarea continuă în domeniul uleiurilor esențiale este foarte importantă!

Curiozități despre tehnica de masaj AromaTouch

Tehnica reprezintă o abordare clinică pentru aplicarea uleiurilor esențiale de-a lungul meridianelor energetice și a punctelor de contact viscerale ale spatelui și tălpilor, susținând echilibrarea sistemului nervos simpatic și parasimpatic din corp și îmbunătățind sănătatea emoțională, mentală și fizică.
Efecte remarcabile se simt chiar și după primul masaj, persoanele care au beneficiat de această tehnică declarând că au experimentat o stare de relaxare profundă. Efectele AromaTouch sunt documentate și în studiul despre beneficiile acestei tehnici, publicat în 2018 de către doTERRA.
Masajul AromaTouch poate bucura orice persoană, fie ea adult sau copil, însă nu este recomandat gravidelor.
AromaTouch combină beneficiile terapeutice ale următoarelor 8 uleiuri esențiale pure: Balance, Lavender, Melaleuca (Tea Tree), On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange și Peppermint; tehnica a fost dezvoltată de către Dr. David Hill, un expert în medicina integrativă și în aplicațiile terapeutice ale uleiurilor esențiale.
Uleiurile se aplică în ordinea menționată mai sus iar descrierea mișcărilor se poate vedea în detaliu aici https://www.doterra.com/US/en/aromatouch-technique-movements-page?

Cum să introduci masajul AromaTouch clienților tăi?

Introdu treptat uleiurile esențiale în atmosfera salonului de masaj, în primul rând cu ajutorul difuserului; aromele cu șanse mari să fie reținute și plăcute “la prima mirosire” sunt în general cele de citrice (Wild orange, Citrus Bliss, Bergamot, Green Mandarin etc.). De asemenea, Lavanda, Peace si Serenity pot crea un cadru perfect pentru un masaj relaxant.
Adaugă între 2-4 picături de ulei esențial în difuzor și limitează-te la amestecul a doar 2-3 arome, la început sau difuzează blenduri deja create de doTERRA.
Abordează fiecare client cu blândețe și respectându-i unicitatea; poți chiar include în masajul obișnuit un ulei a cărui aromă o alege clientul în funcție de preferinte, sensibilități, afecțiuni; printr-o comunicare deschisă puteți agrea apoi cât de mult se diluează uleiul, în ce zone să fie aplicat, cu ce alte uleiuri să fie combinat etc.
Diluează întodeauna uleiurile esențiale în uleiuri vegetale, în proporție de 1:1 sau chiar mai mare pentru a testa sensibilitatea clientului (în general, se pot face diluții între 1% și 3%, spre exemplu în 25 ml ulei purtător se pun 10-15 picături de uleiuri esențiale, iar în 50 de ml ulei purtător, 20-30 picături de uleiuri esențiale. Dar diluția poate fi mai mare dacă există o sensibilitate a clientului).
Propune clienților care nu au mai folosit uleiuri esențiale aplicarea topică a 1-2 picături de ulei esențial în zone precum antebrațul, scalpul, gâtul, umerii, brațele, spatele, abdomenul, picioarele, tălpile, apoi la următoarele ședințe se poate trece la un masaj general.
În timpul masajului poți difuza un ulei preferat sau, la finalul masajului, poți oferi spre inhalare, din palmele proprii sau ale clienului, un ulei relaxant / energizant sau poți aplica pe tălpi un ulei a cărui aromă o preferă clientul.
Completează un masaj aromaterapeutic de 45 minute cu încă 15 minute de relaxare succesivă, acoperind corpul clientului cu un prosop/ cearceaf cald.
Experiențele personale ale maseurului sunt importante, așadar te îndemn să folosești uleiurile în primul rând pe corpul tău pentru a le simți acțiunile binefăcătoare și pentru a te lăsa inspirat de ele pentru a încerca combinații noi.

Symphony of The Cells TM (SOC) este o aplicare în straturi a uleiurilor esențiale

SOC nu este o tehnică de masaj propriu-zis ci este o aplicare în straturi a uleiurilor esențiale pure și terapeutice. Colecția SOC a fost creată de Boyd Truman (Presidential Diamond doTERRA) și are la bază peste 25 de ani de studii și practică în utilizarea uleiurilor esențiale pure CPTG, fiind aprobată de către Consiliul Național de Certificare pentru Masaj Terapeutic din SUA.
Cele 19 protocoale din colecție au ca și scop restabilirea stării de sănătate a organismului, prin reechilibrarea sistemelor corpului (Digestiv, Imunitar, Respirator, Cardiovascular, Urinar, Endocrin, Nervos, Musculo-scheletal, Tegumentar, Emoțional & Limbic). Poți participa la conferințele susținute de Boyd Truman sau poți cumpăra cartea “Symphony of the cells“ ediția 2020 de aici www.aromatools.ro

Curiozități ale protocoalelor SOC

Persoana care primește SOC trebuie să bea multă apă.
Uleiurile esențiale se aplică de la baza coloanei către gât.
Majoritatea protocoalelor încep cu tămâie și se termină cu Peppermint.
În cazul unui organism neobișnuit cu uleiurile esențiale se recomandă parcurgerea unei etape de detoxifiere de 2-3 săptămâni, cu 1 picătură de ulei de citrice (Lemon, Tangerine, Wild Orange, Grapefruit, Lime etc.) în apă, zilnic, Terrazyme, LLV și abia apoi SOC.
După SOC, este posibil să apară efecte de detoxifiere precum tensiune în jurul capului, disconfort abdominal etc. (dacă apar iritații, se oprește aplicarea topică).

Ce presupune aplicarea tehnicii SOC

Alegerea protocolului prin comunicarea deschisă cu persoana care va beneficia de SOC și în funcțție de simptomele observate; e necesară adaptarea protocolului utilizat în funcție de gravitatea problemei de sănătate abordate, de sensibilitatea persoanei, de vârstă etc.; câteodată poate fi necesară folosirea a 2-3 protocoale și observăm la care din ele au apărut rezultate rapide și semnificative, urmând să îl folosim ulterior pe acesta.
Frecvența aplicării protocoalelor SOC depinde de gravitate: în cazuri acute protocolul se aplică după cum este necesar sau de 2-3 ori pe săptămână, timp de 1-2 săptămâni iar pentru menținerea unei stări bune de sănătate de 2-3 ori pe lună.
Se recomandă folosirea unui număr de 4-6 picături din fiecare ulei menționat în protocoale sau chiar mai puțin, respectiv 2-3 picături dacă persoana se află la primele protocoale SOC și 1-2 picături în cazul copiilor, persoanelor cu afecțiuni cronice sau cu vârsta de peste 50 ani, femei însărcinate, la aceastea evitându-se Oregano și Cassia.
La finalul protocoalelor SOC se aplică o sursă de căldură (pătură electrică, prosop cald, duș fierbinte), pentru a permite uleiurilor să acționeze mai bine; fac excepție protocoalele Emobic, Iertare, Hormonal, Neurologic și Solar.

Asemănări și diferențe între AromaTouch și SOC

Asemănări:
Ambele aduc organismului echilibru, în special din punct de vedere neurologic.
Se aplică ambele la nivelul coloanei vertebrale.
Ambele tehnici presupun folosirea uleiurilor esențiale pure CPTG de la doTERRA.
Stimulează circulația sangvină atât AromaTouch cât și SOC.
În cazul aplicării ambelor tehnici se obțin rezultate maxime dacă beneficiarul bea multă apă.
Deosebiri:
AromaTouch utilizează aceleași 8 uleiuri în timp ce la SOC uleiurile diferă în funcție de protocolul folosit.
Tehnica e importantă la AromaTouch și se recomandă respectarea ei cu strictețe; în timp ce la SOC tehnica nu este așa de importantă.
În cazul AromaTouch aroma este minunată în timp ce la unele protocoale SOC combinațiile pot fi mai neobișnuite sau mai intense ca și aromă (ex: protocolul pentru boli infecțioase).
Ca timp, SOC este mai scurtă decât AromaTouch (în medie 10-15 minute, față de 45 minute).
AromaTouch asigură homeostazia organismului (e recomandabil să se folosească o dată pe săptămână) în timp ce SOC poate să aducă beneficii extraordinare în cazul anumitor afecțiuni (inclusiv în stare acută ).
Cele 2 tehnici se completează foarte bine pentru a asigura atât păstrarea cât și restabilirea stării de sănătate.

Câteva exemple de combinații de uleiuri pentru masaje aromaterapeutice

Masaj aromaterapeutic tonifiant: 10 picături ulei esențial de ienupăr + 6 picături ulei esențial de lavandă + 4 picături ulei esențial de rozmarin + 50 ml ulei purtător de sunătoare.
Masaj aromaterapeutic pentru reglarea dispoziției și a emoțiilor: 3 picături lavanda + 3 picături cedru + 2 picături portocală + 1 picături tămâie + 1 picături Ylang Ylang + 2 linguri ulei vegetal pur de cea mai bună calitate (recomandarea mea este uleiul fracționat de cocos de la doTERRA)

În încheiere îți doresc să te bucuri și să oferi răsfăț prin AromaTouch, având în minte cuvintele lui Dr. Hill: “Sănătatea este mai mult decât controlul simptomelor, este un proces dinamic înrădăcinat profund în a preveni. Dezvoltarea și menținerea homeostaziei ar trebui să fie considerată piatra de temelie a modelelor proactive și preventive de sănătate”.

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

doTERRA Kids Collection

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro