Ziua internațională a familiei » Uleiuri Esentiale doTERRA

Ziua internațională a familiei

Suntem Laura și Andras Babos şi împreună cu copiii noștri, ne place să credem că suntem o adevărată familie “esenţială”, în care uleiurile doTERRA fac parte din rutina zilnică. Dar cum am ajuns aici, care e povestea din spate și mai ales, care sunt beneficiile obținute pentru noi înșine și pentru persoanele care ni se adresează, de la aliații noștri, uleiurile esențiale?!

Suntem recunoscători faptului că există o Zi internațională a familiei, instituită de ONU încă din 1995 pentru a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor și problemelor acestora la nivel mondial. În această perioadă în care traversăm una dintre cele mai provocatoare crize de sănătate şi sociale la nivel mondial, observăm că se pune accentul pe importanţa investiţiilor în politicile sociale care protejează persoanele şi familiile cele mai vulnerabile. Familiile sunt cele care suportă criza provocată de pandemie, punându-și la adăpost membrii în fața pericolului infectării, îngrijindu-și copiii înafara şcolii şi, în acelaşi timp, continuându-și activităţile la locul de muncă.

Conform site-ului Organizaţiei Naţiunilor Unite, www.un.org , familiile au devenit hub-ul interacţiunilor dintre generaţii, care ne susţin în această criză în care sărăcia se adânceşte, stresul crește și o dată cu el violenţa etc. De aceea, sprijinul acordat de societate familiilor vulnerabile (cei care şi-au pierdut slujbele, cei care trăiesc în locuinţe inadecvate, cei cu copii mici, persoanele în vârstă şi persoanele cu dizabilităţi) este imperativ acum mai mult ca oricând.
Dar familiile pot beneficia de sprijin și dintr-o altă sursă: chiar din interiorul lor! Este și cazul familiei noastre, pentru care pandemia a coincis cu dezvoltarea accelerată a pasiunii noastre pentru uleiurile esențiale, până într-acolo încât am transformat-o într-un mod de viață – modul nostru de a proteja, zilnic, sănătatea propriei familii – dar și într-o modalitate eficientă și rapidă pentru a-i ajuta pe alți oameni.

Povestea din spate se leagă de momentul apariției pe lume a primului nostru copil, moment care ne-a adus un plus de conștientizare asupra conceptului de viață sănătoasă și un plus de dorință de a fi noi cât mai bine, pentru a ne putea crește copiii. Înțelegerea faptului că este bine să privim sănătatea dintr-o perspectivă holistică, ne-a apropiat pe amândoi de uleiurile esențiale încă din 2017 și …nu ne-am mai lăsat duși. Pentru că beneficiile uleiurilor esențiale pure se reflectă atât asupra emoționalului cât și asupra corpului fizic, soluțiile oferite de acestea au fost și sunt deseori cele câștigătoare, cele care readuc starea de sănătate și de echilibru tuturor membrilor familiei Babos, indiferent de vârstă. Astfel că, de la folosiri ocazionale ale uleiurilor esențiale, acestea au ajuns treptat, picătură cu picătură, parte a rutinei zilnice în casa noastră.

Ce înseamnă acum protecția sănătății familiei pentru noi și băieții noștri, Robert și Victor, cu ajutorul uleiurilor esențiale?! Înseamnă prevenție împotriva îmbolnăvirilor, menținerea unui aer purificat în locuință, folosirea uleiurilor esențiale în locul produselor toxice de igiena personală și a casei, hrană sănătoasă pentru trup și suflet s.a. Un exemplu ar fi protocolul de îngrijire a ficatului cu un blend pe baza de #Grapefruit, #Cypress, #Geranium, #WildOrange, #JuniperBerry, #Spermint picăturile adăugându-se în 10 ml de ulei vegetal și aplicate topic, în zona ficatului, de 2-3 ori pe zi. Procesul de detoxifiere poate fi sprijinit și cu uleiurile de citrice Lemon, Lime, Wild orange, Tangerine, Red Mandarin, Green Mandarin, Grapefruit sau cu minunatul Zendocrine.

Un alt exemplu este rutina prin care susținem imunitatea celor doi băieți, astfel încât să poată merge în colectivitate, la școală, cu mai puține griji legate de posibilitatea îmbolnăvirii: uleiul On Guard difuzat acasă și aplicat topic pe tălpi, seara + suplimentele IQMega și A2Z + spray On Guard la purtător + dropsuri Air și On Guard (dacă e cazul) + 1 picătură de ulei esențial Lemon sau Breathe vapor stick aplicată pe mască. Și totul decurge cum nu se poate mai bine!

În încheiere, îți spunem și ție că dorim să oferim mai departe beneficiile sticluțelor cu Viață Vie de la doTERRA, din dragoste și grjă față de semenii noștri. Te putem ajuta și pe tine să descoperi care sunt soluţiile naturale cele mai eficiente pentru tine şi familia ta şi cum să le foloseşti, iar pentru asta ne găsești aici http://v7o.538.myftpupload.com/

Te așteptăm cu drag.
Laura și Andras Babos

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23,75 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro