Călătoria către esența feminină » Uleiuri Esentiale doTERRA

Călătoria către esența feminină

Din vremuri străvechi, când femeile se adunau impreună, țeseau povești, trasmiteau ințelepciune și se crea magie vindecătoare pentru intregul trib intrucât femeile sunt cele care au avut grijă, dintotdeauna, de vindecarea fiecăruia dintre membrii familiei, fiind în conexiune permanentă cu natura, plantele și acum, cu .. uleiurile esențiale.

Cum putem să ne reconectăm noi, femeile moderne, cu energia feminină ancestrală a spus, foarte frumos, și Emily Wright, președintele doTERRA, în mesajul său cu ocazia zilei de 8 Martie: ”Colege, partenere, mame, bunici, prietene, soții, surori, fiice… Ceea ce vă unește este puritatea de a fi voi înșivă, de a rămâne puternic înrădăcinate în misiunea și valorile voastre și, totodată, puterea de a face lucrurile să se întâmple, de a depăși așteptările tuturor. Inclusiv așteptările voastre, personale. Aici, în comunitatea dōTERRA, vă dorim ca toate să fiți mereu înfloritoare, mereu curajoase și să dăruiți mereu speranță și putere în jurul vostru! Nu este nevoie de o zi specială, pentru că, alături de dōTERRA, fiecare zi este o oportunitate de a sărbători femeile!”

Te invităm așadar și pe TINE, dragă femeie, la o celebrare a energiei feminine!
Călătoria spre Esență – un retreat pentru Femei FAINe are loc între 27-29 mai 2022 la Camping Fain, un loc magic din inima naturii, în județul Mureș. Pregătim pentru tine multe resurse vindecătoare:

discuții legate de uleiuri care ne sprijină în Călătoria spre Esență
aromadiagnoză și scanare Zyto
protocol individual Symphony of the cells,
exerciții de respirație,
meditații în Spațiul Sacru al Inimii și Meditația Copilului Interior,
recuperări de Suflet și tăieri de corzi
măsurări energetice și diagnoza Pulsului,
exerciții de atingere a stării de echilibru yin-yang, managementul furiei, depresiei, anxietății, Chirurgie psi
tombolă, dans, exerciții în natură și plimbări ușoare, Integration game
sesiune foto “Descoperă zeița din tine”.

Detaliile despre retreat și formularul de înscriere pot fi găsite aici: https://fb.me/e/1F9ZP6a7H.
3 motive ( minim ) pentru ca să participi la retreat
1. Iți restabilești echilibrul pe toate nivelele ( hormonal, emoțional, energetic )
Noi, femeile, suntem ghidate, pe tot parcursul vieții, atât fizic cât și emoțional, de procese hormonale complexe. Azi, avem de partea noastră știința, care ne ajută să înțelegem cum funcționează acest sistem complicat, iar uleiurile esențiale, nutriția corectă și alte mijloace ne ajută să susținem sănătatea hormonală, în mod natural, în fiecare etapă a vieții noastre de femeie. Despre pachetul pentru sănătatea hormonală feminină am mai scris aici: https://uleiuriesentiale.ro/provocarile-hormonale-feminine/
Am pregătit pentru tine protocoale de aplicare in straturi ale uleiurilor esențiale, cunoscute sub denumirea de Symphony of the cells, pentru a-ți regăsi starea de bine, impreună cu noi.

2. Simți și inveți despre uleiuri esențiale care te conectează cu feminitatea ta
Vei avea ocazia să experimentezi pe pielea ta uleiuri esențiale prețioase pentru sănătate, precum Frankincense (îmbunătățește funcționarea organismului în general), Clary Sage (are capacitatea de a echilibra hormonii), Lavanda (antioxidanții susțin organismul în lupta cu toxinele si procesul oxidativ), Grapefruit (suport al procesului natural de detoxifiere al procesului limfatic), Pink pepper (ajută la menținerea funcției celulare sănătoase) dar și alte uleiuri esențiale de la doTERRA, cunoscute pentru proprietățile lor benefice pentru femei: Whisper ( blendul special pentru femei, marca doTERRA ), Helichrysum, Roman Chamomile, Blue Tansy, Geranium, Ylang Ylang. Ultimele sunt toate uleiuri esențiale florale, utilizate de mii de ani, de către femei, pentru beneficiile lor extraordinare de menținere a frumuseții dar și pentru efectele lor emoționale.

3. Recomandări esențiale personalizate
Participantele la retreat vor primi o scanare Zyto in care vor fi indicate uleiurile esențiale care le pot aduce cele mai multe și rapide beneficii pentru sănătate.
Pe lângă aspectele menționate anterior, adaugăm frumusețea și conexiunea cu Natura, energia specială a locurilor și tot ce vom crea impreună, in grupul nostru de femei FAINe ????

Vor facilita, pentru VOI, Călătoria spre Esență, cu blândețe și multă iubire:
• Laura Babos, femeie, mamă, soție, antreprenor, aromaterapeut și tehnician nutriționist certificat, fondator Uleiuri esențiale pentru familie și, în primul rând, OM aflat pe calea desăvârșirii de sine.
• Renata Patricia Bukkos, ființă spirituală aflată într-o experiență fizică, terapeut în Bioenergoterapie și Reiki (Gendai), Cristaloterapie, Fitoterapie, consilier psihologic și profesor învățământ primar-preșcolar, soție și mamă.

Profită de ultimele locuri, inscrie-te aici https://fb.me/e/1F9ZP6a7H și incepe Călătoria către Esența TA!

Autor:

Babos Laura
Mobil: (+40) 0740-215980
E-mail: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro