Salubelle - doterra - uleiuriesentiale.ro

SALUBELLE, blendul extraordinar de la dōTERRA sau cum să spui WOW, după doar 3 săptămâni de utilizare!!!

Salubelle doTERRA

este un amestec de uleiuri esențiale rare, cu proprietăți puternic regeneratoare, folosite de-a lungul istoriei pentru beneficiile aduse în domeniul frumuseții.

In 2018, tatal meu s-a confruntat cu o situație specială in ceea ce privește pielea.

In doar 14 zile, o excrescență de pe pleoapă a crescut de la dimensiunea unui vârf de chibrit la cea a unui bob de mazăre, exact așa cum apare in imaginea de mai jos.

Salubelle doTERRA

Doream să il ajutăm cu uleiuri esențiale, așadar pe principiul “ hai să te vedem ce poți “, am decis să “dăm o șansă” amestecului de uleiuri esențiale Salubelle care conține:

Rășină de TĂMÂIE : uleiul Frankincense ajută la diminuarea petelor, la întinerirea pielii și luptă cu succes împotriva inflamațiilor
SANTAL HAWAIAN Hawaiian : Sandalwood promovează pielea netedă și poate ajuta pielea să se simtă hrănită și revigorată.
FLORI DE LAVANDĂ : Acest ulei popular are puterea de a calma iritațiile ocazionale ale pielii și diminuează apariția imperfecțiunilor pielii.
RĂSINĂ DE SMIRNĂ : Myrrh este liniștitor pentru piele și are avantajul suplimentar de a oferi un ten neted, tânăr.
FLORI DE HELICHRYSUM : Cercetarea științifică arată că Helichrysum ajută la menținerea aspectului tânăr și sănătos al pielii. Diminuează ridurile și promovează un ten strălucitor.
FLORI DE TRANDAFIR : Rose promovează un ton uniform al pielii și un ten sănătos și reduce apariția imperfecțiunilor pielii. Trandafirul se combină bine cu alte uleiuri hidratante pentru a echilibra nivelul de umiditate din piele.

După aplicarea Salubelle, cu perseverență, de 2 ori pe zi, pe excrescență, după doar 3 săptămâni, .. am spus WOW, WOW, WOW in fața imaginii de mai jos.

Salubelle doTERRA

Iată și motivele pentru care Salubelle s-a dovedit a fi atât de eficient:

această combinație de uleiuri stimulează și producerea de celule sănătoase ale pielii
este de mare ajutor in caz de arsuri, leziuni provocate de soare, răni, vergeturi si cicatrici
poate reduce foarte mult multiplicarea bacteriilor de pe piele și indepartează infecțiile fungice și multe alte probleme legate de piele.
aceste uleiuri promovează eliberarea și îndepărtarea deșeurilor metabolice care blochează oxigenarea și pot controbui la îmbătrânirea pielii.

Să vă fie de folos, pentru chipuri strălucitoare de sănătate!

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL.

În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro