Tea Tree - ulei esential doTERRA

Ulei Esential Tea Tree

Uleiul care nu trebuie să lipsească din “trusa esențială 112” a familiei tale!

Tea Tree doTERRA

Este unul dintre uleiurile de bază pentru sănătatea familiei așadar e de la sine înțeles de ce dōTERRA l-a inclus în pachetele pentru familie Home Essentials și Family Essentials.

Nouă ne-a fost de mare ajutor în multe situații prin acțiunea sa puternica Susținătoare pentru sănătate.

Menționez aici doar câteva din cazurile rezolvate cu succes datorită vestitului Mela ( când ne-am creat noi cont personal dōTERRA in 2017, uleiul se numea Melaleuca iar ulterior a fost redenumit in Tea Tree ):

Probleme de piele: gen tăieturi, julituri și zgârieturi dar merge foarte bine și pentru înțepături de insecte sau acnee Frecvent întâlnite la copii ( mai ales la băieți ) și nu numai .. se poate spăla mai intâi zona cu 5-6 picături de Tea tree adăugate in apă călduță pentru a indepărta murdăria. După ce s-a curățat rana și s-a uscat zona, se poate aplica ulei de Lavanda (chiar și nediluat dacă nu avem posibilitate de diluție). La nevoie și in funcție de gravitate, se poate aplica din nou Tea tree și / sau Tămaie dacă e cazul. Pentru mătreață simplă ( uscată ), in care particule mici de piele uscată se desprind de pe scalp și rămân pe păr, am folosit câte 5 picături de Lavanda și Tea tree in 10ml (aprox 2 lingurițe) de ulei de cocos și am masat pielea capului, de câteva ori pe săptămână. Ulterior am adăugat 4-5 picături de Tea tree in șamponul de la dōTERRA și am spălat părul; se poate folosi orice alt șampon natural, neparfumat, delicat pe care il utilizați deja.

Crema pentru iritațiile de scutec – nu a mai fost cazul nostru insă a fost de mare folos combinația aceasta unui bebe care suferea: in jumătate de ceașcă de ulei de cocos, mami a adăugat câte 6 picături de Lavanda, Arbore de ceai și Tămâie; aceasta este de altfel o combinație foarte eficientă la care se poate apela dacă nu se observă efecte semnificative după utilizarea individuală a celor 3 uleiuri menționate.

Probleme de respirație – se poate folosi in difuzor sau se pot face inhalații cu aburi chiar și de 5 ori pe zi, inclusiv in combinație cu Lavanda, Thyme, Eucalipt; in acest fel, contribuim la curățarea sinusurilor,atenuând astfel congestia și durerea de cap de la nivelul capului și al feței.

Herpes – de obicei când sunt obosită sau nu exprim emoții ( vezi NMG ) mă pricopsesc cu un herpes de toată frumusețea dar am “ceai” de cojocul lui, dacă acționez rapid! La primul semn de apariție, folosesc un amestec de 2 picături de Bergamot și Lavanda, plus câte o picatură de Eucalipt și Tea tree, diluate in 5 ml de ulei vegetal; tamponez frecvent herpesul până dispare.

Imunitate scăzută – Prevenția este mai bună decât intervenția și ori de câte ori apare o stare de moleșeală, cu durere de cap, strănut, nas infundat etc. noi facem o baie fierbinte in care adăugăm 3 picături de Tea Tree și Lavanda iar apoi dăm repaus organismului pentru refacere …

Sân angorjat / canal infundat apărute in alăptare : se folosește ulei de cocos pe sânul dureros și apoi câte 2 picături din Tămâie, Tea Tree, Marjoram, Lavanda; aplicarea se face stratificat, de la baza sânului către mamelon, fără apăsare.

Sănătatea gingiilor : am avut la un moment dat probleme cu o gingie inflamată care s-a ameliorat foarte rapid prin aplicare de Tea tree direct pe zonă .. o picătură mică face diferența! Și când mă gândesc că prețul unei picături de Tea tree este 37 de bani iar o consultație la stoma e de 270 de ori mai mare .. eu zic că merită!

Soluție dezinfectantă pentru curățenia casei – Intr-o sticlă de 450ml, se adaugă 440 ml apă + 3 lingurițe săpun Castilia + 1 linguriță oțet + 40 pic Lemon + 40 pic Lavanda + 45 pic Grapefruit + 20 pic Tea trea; se agită bine și se poate folosi pentru spații care necesită extra curățare sau se poate folosi când există o persoana răcită in casă, pe mânere, uși sau aplicate pe bucăți de hârtie din rolă pe post de șervețele dezinfectante.

Spray impotriva mucegaiului – Intr-un recipient din sticlă, se adaugă o ceașcă de oțet, 15 pic Lemon și 15 pic de Tea tree, se amestecă bine, se pulverizează pe suprafața care are nevoie de curățare după care se șterge cu un prosop. Se stropește din nou și se lasă să se usuce de data aceasta.

Aș putea să vă scriu 3 zile și 3 nopți despre Tea tree, atât de minunat este .. insă vă invit să il descoperiți și voi și să ne scrieți experiențele voastre personale.

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL.

În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Iti recomandăm următoarele pachete de înscriere

Family Essentials Kit

Deși nevoile individuale și experiențele cu uleiuri esențiale variază, există o serie de uleiuri esențiale care pot ajuta

Kids Collection – doTERRA

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

doTERRA On Guard KIT

Dezvoltarea armonioasă a copiilor şi sănătatea lor fizică şi emoţională sunt priorităţile oricărui părinte. Uleiurile esențiale pentru copii

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro