fbpx

SEARCH

Kit inscriere doTERRA

Alege ACUM pachetul de înscriere potrivit pentru nevoile și prioritățile de sănătate ale familiei tale! Dacă ai nevoie de consiliere, suntem la un apel distanță. Achiziționând orice pachet, beneficiezi automat de anularea taxei de creare a contului personal, ai un birou virtual în care iți gestionezi comenzile oricând ai nevoie și ai propriul tău consultant specializat doTERRA care te ajută să utilizezi corect și eficient uleiurile!

Nu uita ca ne poti contacta oricand prin pagina de contact sau telefonic la numarul (+40) 0740-215980 pentru a te asista in generarea contului tau doTERRA si pentru utilizarea corecta a uleiurilor esentiale de la doTERRA! Vrei sa aflii ultimele noutati? Urmareste-ne pe Facebook!
Creeaza un cont

doTERRA HOME ESSENTIALS KIT

321.58 € | 247.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 15 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Air, ZenGest, On Guard, o sticlă de 5 ml de Deep Blue, difuzor doTERRA Petal, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Kit inscriere doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Cleanse & Restore Kit

315.08 € | 188.5PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: DDR Prime™ Softgels, GX Assist™, Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (vegan), PB Assist™+, ZenGest TerraZyme, Zendocrine™ Softgels, ZenGest™ Capsule moi, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
AromaTouch Diffused Kit dōTERRA

AromaTouch™ Diffused Kit

189.58 € | 116.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Amestec pentru masaj AromaTouch™, Amestec pentru echilibrare Balance™, Deep Blue™, Ulei de cocos fracţionat, Melaleuca (Arbore de ceai), Amestec protector On Guard™, Mentă, Portocală sălbatică, Levănţică, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Kit inscriere doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

doTERRA Kids Collection

156.83 € | 111.5PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 10 ml de dōTERRA Thinker™, dōTERRA Calmer™, dōTERRA Stronger™, dōTERRA Rescuer™, dōTERRA Steady™, dōTERRA Brave™, dōTERRA Tamer™, șapte toppere din silicon cu cârlige, Fișe de instrucțiuni illustrate și o cutie de transport cu cârlig, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Kit inscriere doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Family Essentials Kit

180.33 € | 137 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 5 ml de Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca, Oregano, Frankincense, Air, ZenGest, On Guard, Deep Blue, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Kit inscriere doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Natural Solutions Kit

829.33 € | 511.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu: - Uleiuri esențiale individuale (15ml)|Tămâie, Levănţică, Lămâie, Melaleuca (Arbore de ceai), Mentă, Portocală sălbatică, - Blend-uri (15ml)|Air™ AromaTouch™, Balance™, On Guard™, Serenity™, ZenGest™, - Blend touch (10ml)|PastTense™ - Colecția dōTERRA On Guard|Biluțe dōTERRA On Guard™,Săpun spumant pentru mâini cu 2 recipiente dozatoare On Guard™, Capsule moi dōTERRA On Guard™+, Pastă de dinţi On Guard™ -Alte produse| dōTERRA Air™ Baton pentru respirație, Correct-x, Unguentul Deep Blue™, Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, PB Assist™+, Şampon protector dōTERRA Salon Essentials™, Balsam pentru netezirea părului dōTERRA Salon Essentials™, ZenGest TerraZyme -Accesorii| Ulei de cocos fracţionat, Difuzor dōTERRA Lumo™, Cutie din lemn gravată cu sigla dōTERRA, Broșura dōTERRA Essentials. Transportul este inclus în pret.
Kit inscriere doTERRA » Uleiuri Esentiale doTERRA

Essential Booklet + Enrollment Fee

32.08 € | 0PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Broșură doTERRA, taxa de inscriere de 23.7 €.

Cum pot achiziționa un Kit inscriere doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro

Call Now ButtonContactează-ne