Natural Solutions Kit dōTERRA – Pachetul Soluții Naturale

Natural Solutions Kit dōTERRA – Aici găsești tot ceea ce ai nevoie și poți împărtăși soluții naturale pentru nevoile de zi cu zi.NOTĂ SPECIALĂ: Când te înscrii cu acest pachet și ai o comandă de Recompensare a Loialității de minim 100 PV luna următoare, vei primi 100 PUNCTE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE, plus îți vei începe LRP la 15%. Dacă te-ai înscris în ultimele 30 de zile și dorești să treci la acest pachet, contactează serviciile pentru membri pentru detalii.

684.33 € | 447PV
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu: - Uleiuri esențiale individuale (15ml)|Tămâie, Levănţică, Lămâie, Melaleuca (Arbore de ceai), Mentă, Portocală sălbatică, - Blend-uri (15ml)|Air™ AromaTouch™, Balance™, On Guard™, Serenity™, ZenGest™, - Blend touch (10ml)|PastTense™ - Colecția dōTERRA On Guard|Biluțe dōTERRA On Guard™,Săpun spumant pentru mâini cu 2 recipiente dozatoare On Guard™, Capsule moi dōTERRA On Guard™+, Pastă de dinţi On Guard™ -Alte produse| dōTERRA Air™ Baton pentru respirație, Correct-x, Unguentul Deep Blue™, Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, PB Assist™+, Şampon protector dōTERRA Salon Essentials™, Balsam pentru netezirea părului dōTERRA Salon Essentials™, ZenGest TerraZyme -Accesorii| Ulei de cocos fracţionat, Difuzor dōTERRA Lumo™, Cutie din lemn gravată cu sigla dōTERRA, Broșura dōTERRA Essentials

Dacă achiziționați pachetul  Natural Solutions Kit veți primi:

Pachetul  Natural Solutions Kit
O înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) în valoare de 23.7 €
Un catalog de produse în limba Română doTERRA
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
Ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în pret
NOTĂ SPECIALĂ: Când te înscrii cu acest pachet și ai o comandă de Recompensare a Loialității de minim 100 PV luna următoare, vei primi 100 PUNCTE PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE, plus îți vei începe LRP la 15%. Dacă te-ai înscris în ultimele 30 de zile și dorești să treci la acest pachet, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 25 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro