Cleanse & Restore Kit dōTERRA – Pachetul de înscriere Detoxifiere și Reînnoire

Natura trece prin cicluri de eliberare și reînnoire. Corpurile noastre experimentează, de asemenea, sezoane de regenerare. Produsele esențiale CPTG™ dōTERRA™ sprijină procesele naturale de reînnoire ale corpului pentru a promova o stare de bine.

EXPERIMENTEAZĂ Produsele dōTERRA timp de 30 de zile pentru o stare de bine generală din pachetul Cleanse & Restore Kit dōTERRA.

Pentru cei care doresc detoxifiere colon, ficat, rinichi aveti mai jos aveti un protocol creat de doTERRA.

DDR Prime include uleiuri esențiale de Tămâie, Portocală sălbatică, Verbină exotică, Cimbru, Cuișoare, Cimbru de grădină, Niaouli și Lămâiță. Capsulele moi DDR Prime sunt ușor de înghițit și asigură o metodă facilă și practică de utilizare a amestecului de uleiuri esențiale DDR Prime oriunde și oricând

GX Assist este o combinație de uleiuri esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ și acid caprilic. GX Assist este formulat pentru a fi folosit timp de 10 zile, fiind apoi urmat de 20 de zile de PB Assist™+.

303,33 € | 192.5PV
Conținut-ul pachetului: DDR Prime™ Softgels, GX Assist™, Lămâie,Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (vegan), PB Assist™+, ZenGest TerraZyme, Zendocrine™ Softgels, ZenGest™ Capsule moi, Broșura dōTERRA Essentials

Lămâie unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, uleiul esențial de Lămâie are multe beneficii și utilizări. Când este adăugat la apa de băut, uleiul esențial de Lămâie răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile. Uleiul esențial de Lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ (vegan) reprezentând una dintre gamele de produse cele mai apreciate de la doTERRA, produsele din doTERRA Vegan Lifelong Vitality Pack oferă beneficii minunate, ce susțin vitalitatea. Programul doTERRA Vegan Lifelong Vitality este un prim pas pe calea către o viață caracterizată prin vitalitate și o stare de bine, într-un mod accesibil și în totalitate vegan!Personalizează-ți pachetul, alege până la trei dintre următoarele produse și beneficiază de reduceri semnificative (doar LRP): Mito2Max™Complex cu polifenoli Deep Blue™

PB Assist+ este o combinație exclusivă de fibre prebiotice și șase tulpini de microorganisme probiotice, într-o capsulă vegetală unică, cu înveliș dublu. Acesta conține culturi probiotice active și FOZ (fructooligozaharide) prebiotice solubile. Sistemul de administrare sub formă de capsule duble, cu eliberare prelungită este conceput să protejeze culturile probiotice sensibile de acidul gastric. PB Assist+ oferă un mod unic, sigur și eficient de a furniza beneficiile probioticelor.

ZenGest TerraZyme este un amestec exclusiv de enzime digestive din alimente integrale și cofactori minerali, care lipsesc deseori din alimentele gătite, procesate și pline de conservanți. Terrazyme susține o digestie sănătoasă, funcția enzimatică și metabolismul celular.

Capsulele moi Zendocrine conțin Amestecul pentru repornire doTERRA Zendocrine, un amestec exclusiv de uleiuri esențiale de Mandarină, Rozmarin, Mușcată, Ienupăr și Coriandru. Acest amestec puternic te poate ajuta să scapi de substanțele nedorite. Capsulele moi Zendocrine asigură o modalitate rapidă și ușoară în care poți consuma Amestecul pentru repornire doTERRA Zendocrine, fie că te afli într-o călătorie, te grăbești sau pur și simplu îți place să folosești capsulele moi pentru că sunt foarte ușor de utilizat!

Capsulele moi doTERRA ZenGest reprezintă modul simplu și practic de a obține beneficiile amestecului de susținere doTERRA ZenGest. Fiecare capsulă moale vegetală conține 120 mg de ZenGest, amestecul de uleiuri pe care îl cunoști și în care ai încredere. Amestecul exclusiv ZenGest conține o combinație unică de Ghimbir, Mentă, Chimen, Anason, Coriandru, Tarhon și Fenicul pentru a oferi o senzație de calmare. Capsulele moi ZenGest sunt indispensabile pentru persoanele și familiile cu un stil de viață activ!

Dacă achiziționați pachetul  Cleanse & Restore Kit dōTERRA veți primi:

Pachetul Cleanse & Restore Kit dōTERRA
O înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) în valoare de 23.7 €
Un catalog de produse în limba Română doTERRA
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
Ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în pret

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA și ești interesat de Cleanse & Restore Kit dōTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 25 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta pe Facebook , Telefon  (+40) 0740-215980 sau pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro