AromaTouch Diffused Kit – Pachetul AromaTouch™ Technique

Tehnica AromaTouch Technique combină utilizarea uleiurilor esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ și o tehnică de aplicare bine documentată pentru a susține starea de bine generală și a crește numărul de beneficii pe care le poți avea utilizând uleiurile esențiale.

Amestecul pentru masaj AromaTouch – este un amestec de uleiuri esențiale cu efect calmant pe care îl poți utiliza la masaj sau îl poți difuza pentru calmarea stărilor de încordare, fără efect de somnolență. Acțiunea reconfortantă și relaxantă a acestui amestec de uleiuri esențiale îți oferă beneficiile combinate ale tuturor uleiurilor puternice din compoziția sa, contribuind la calmarea simțurilor.

Amestec pentru echilibrare Balance™ – Aroma proaspătă și lemnoasă a amestecului Balance este ideală atunci când ai nevoie de puțină armonie în viața ta. Uleiurile esențiale de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan și Mușețel german se combină perfect cu Uleiul de cocos fracționat, pentru a oferi o mireasmă ispititoare, care favorizează calmul, relaxarea și starea de bine.

AromaTouch Diffused Kit » Uleiuri Esentiale doTERRA 189.58 € | 116.5 PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Amestec pentru masaj AromaTouch™, Amestec pentru echilibrare Balance™, Deep Blue™, Ulei de cocos fracţionat, Melaleuca (Arbore de ceai), Amestec protector On Guard™, Mentă, Portocală sălbatică, Difuzor Petal și o broșură doTERRA.

Amestecul Deep Blue™ – Amestecul pentru calmarea durerii Deep Blue îmbină opt uleiuri esențiale cu proprietăți de calmare și răcorire a articulațiilor și mușchilor. Uleiurile esențiale Wintergreen, Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Helichrysum, Mușețel albastru marocan, Mușețel german și Osmanthus acționează împreună pentru a obține un efect de calmare, în special după un antrenament intens. Aceste uleiuri esențiale au proprietăți de revigorare și un efect reconfortant la nivelul spatelui, gambelor și picioarelor.

Ulei de cocos fracţionat – Uleiul de cocos fracționat doTERRA este un ulei cărăuș natural care se absoarbe rapid în piele, fiind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor. Prin efectul său emolient delicat, creează o barieră care calmează pielea fără să înfunde porii, fiind excelent pentru pielea uscată sau cu probleme. Lasă pielea mătăsoasă fără o senzație de grăsime, spre deosebire de alte uleiuri cărăuș vegetale. Uleiul de cocos fracționat este complet solubil în toate uleiurile esențiale, este incolor, inodor și nu pătează.

Melaleuca (Arbore de ceai) – Cunoscut și cu denumirea din limba engleză „Tea Tree” (Arbore de ceai), uleiul esențial de Melaleuca este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații nelimitate. Frunzele de melaleuca au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și le aplicau direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de Melaleuca este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Melaleuca este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii.

Amestec protector On Guard™ – Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTERRA, On Guard este un produs indispensabil, datorită beneficiilor incredibile pe care le oferă. Prin uz intern zilnic, doTERRA On Guard sprijină funcțiile naturale ale sistemului imunitar. Cu aroma sa unică, On Guard oferă o alternativă parfumată, naturală și eficace. De asemenea, On Guard poate fi folosit pentru a conferi o aromă delicioasă (și nutritivă) băuturilor calde și deserturilor!

Mentă – Fiind unul dintre cele mai bine vândute produse de la doTERRA în mod constant, uleiul de Mentă este întotdeauna util de avut la îndemână. Menta conferă o aromă răcoritoare mentolată deserturilor, băuturilor, smoothie-urilor și chiar mâncărurilor condimentate. Un conținut ridicat de mentol – ca cel care se regăsește în uleiul esențial de Mentă doTERRA – diferențiază uleiul de mentă de cea mai bună calitate de celelalte produse. Menta este, de asemenea, utilizată frecvent la fabricarea pastei de dinți și a gumei de mestecat pentru igiena orală.

Portocală sălbatică – Presat la rece din coaja fructului, uleiul esențial de Portocală sălbatică este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, datorită aromei sale energizante și beneficiilor multiple. Bogat în monoterpene, uleiul esențial de Portocală sălbatică are proprietăți stimulante și purificatoare. Uleiul de Portocală sălbatică conferă o aromă proaspătă, dulce și răcoritoare oricărui amestec de uleiuri esențiale, stimulând buna dispoziție și nivelul de energie!

Dacă achiziționați pachetul  AromaTouch Diffused Kit veți primi:

Pachetul  AromaTouch Diffused Kit
O înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) în valoare de 23.7 €
Un catalog de produse în limba Română doTERRA
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
Ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în pret

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro