Pachet de Înscriere Together Kit doTERRA

Together Kit doTERRA este conceput pentru a aduce oamenii împreună prin puterea naturii. Împărtățește darul prețios al Naturii-Mamă cu ajutorul uleiurilor esențiale, care contribuie la crearea unui mediu ambient mai plăcut.

Acest pachet conține tot ceea ce îți trebuie pentru a transforma orice spațiu de lucru, public sau comun într-un paradis al aromaterapiei: uleiurile clasice doTERRA, potrivite pentru orice ocazie, Difuzorul dōTERRA Laluz™, precum și o cutie practică din lemn, ideală pentru depozitarea uleiurilor.

Creează și împărtășește cu ceilalți atmosfera preferată, folosind doTERRA together Kit. Completează procesul de înscriere cu acest pachet, care include și taxa de înscriere .

Together Kit doTERRA 344.33 € | 264PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Acest kit este livrat cu sticle de 15 ml de Lavender, Peppermint, Lemon, On Guard, Eucalipt, Lemongrass, Wild Orange, Green Mandarine, Citrus Bliss, Adaptive, Balance, o sticlă de 5 ml de Motivate, difuzor doTERRA Laluz, cutie pentru uleiuri esentiale si o broșură doTERRA.

Dacă îți creezi un cont de membru doTERRA cu doTERRA together Kit cu ajutorul nostru, vei primi:

Pachetul doTERRA Together Kit

Un cont personal de cumpărături pe site-ul doTERRA.
Taxa de creare a contului (în valoare de 23.75 €) este anulată.
Un catalog de produse doTERRA în limba Română.
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft prin programul de recompensare a loialității (LRP).
Ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților.
O reducere de 67.25 € față de situația in care ați cumpăra pe rând cele 11 produse din pachet.
Un discount de 181.68 € față de prețul total de raft al celor 11 produse din pachet.
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în pret

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro