Daily Habits Enrolment Kit – Pachetul „Obiceiuri zilnice”

Starea de bine este o combinație între stilul de viață și îngrijirea sănătății. Obiceiurile zilnice fac toată diferența! Acest pachet include produse recomandate pentru uz zilnic pentru a avea și a menține un stil de viață sănătos.

Balance™ – Aroma proaspătă și lemnoasă a amestecului Balance este ideală atunci când ai nevoie de puțină armonie în viața ta. Uleiurile esențiale de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan și Mușețel german se combină perfect cu Uleiul de cocos fracționat, pentru a oferi o mireasmă ispititoare, care favorizează calmul, relaxarea și starea de bine.

Unguentul Deep Blue – este o cremă ce se aplică la nivel topic formulată cu amestec de ulei esențial doTERRA Deep Blue și extracte naturale din plante ce ajută zonele problematice. Unguentul Deep Blue încapsulează opt uleiuri esențiale cunoscute pentru susținerea și calmarea articulațiilor și a musculaturii. Uleiurile esențiale Wintergreen, Camfor, Mentă, Ylang Ylang, Imortele, Mușețel albastru marocan, Mușețel albastru și Osmanthus acționează împreună pentru a obține un efect de calmare, în special după un antrenament intens. Aceste uleiuri esențiale oferă o senzație de revigorare și susținere pentru zona spatelui, a picioarelor și a tălpilor.

Daily Habits Enrolment Kit » Uleiuri Esentiale doTERRA 257.08 € | 168PV - Transport inclus
Conținut-ul pachetului: Balance™ 5ml, Tămâie 5ml, Levănţică 5ml, Lămâie 5ml, Amestec protector On Guard™ 5ml,Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™, PB Assist™+, ZenGest TerraZyme, Unguentul Deep Blue™

Tămâie – Unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri, datorită aromei sale bogate și nenumăratelor sale beneficii pentru sănătate, uleiul de Tămâie este deseori supranumit „regele” uleiurilor esențiale. Cu secole în urmă, egiptenii antici foloseau rășina de Tămâie în numeroase scopuri, de la parfumuri la unguente pentru piele. Datorită proprietăților sale calmante și de înfrumusețare, este utilizat pentru a conferi pielii un aspect întinerit și a reduce imperfecțiunile prin aplicare locală. Când este inhalat sau difuzat, uleiul de Tămâie conferă sentimente de pace, relaxare, satisfacție și stare de bine generală.

Levănţică – Datorită aromei sale distincte și nenumăratelor aplicații, uleiul de Levănțică a devenit unul dintre cele mai apreciate uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau levănțică în apa de baie. De atunci, mulți au descoperit alte numeroase beneficii date de levănțică. Levănțica este folosită pe scară largă în produse cosmetice și parfumuri, pentru capacitatea sa de a atenua imperfecțiunile pielii și de a calma iritațiile. În plus, proprietățile sale calmante sunt adesea utilizate pentru relaxarea corpului și îmbunătățirea dispoziției. Beneficiile sale versatile fac din Levănțică un ulei pe care trebuie să îl ai la îndemână oriunde te-ai duce.

Lămâie – Unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA, uleiul esențial de Lămâie are multe beneficii și utilizări. Când este adăugat la apa de băut, uleiul esențial de Lămâie răcorește și sprijină starea de sănătate pe parcursul întregii zile. Uleiul esențial de Lămâie este adăugat frecvent în mâncăruri, pentru aromatizarea deserturilor și felurilor principale. Uleiul esențial de Lămâie are o aromă înviorătoare și energizantă care conferă sentimente de lejeritate, veselie și bucurie.

Pachetul dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ – Reprezentând una dintre gamele de produse cele mai apreciate de la doTERRA, produsele din doTERRA Lifelong Vitality Pack oferă beneficii minunate, ce susțin vitalitatea. Programul doTERRA Lifelong Vitality este un prim pas pe calea către o viață caracterizată prin vitalitate și o stare de bine, într-un mod accesibil și avantajos. Personalizează-ți pachetul, alege până la trei dintre următoarele produse și beneficiază de reduceri semnificative (doar LRP): Mito2Max™Complex cu polifenoli Deep Blue™

On Guard™ – Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTERRA, On Guard este un produs indispensabil, datorită beneficiilor incredibile pe care le oferă. Prin uz intern zilnic, doTERRA On Guard sprijină funcțiile naturale ale sistemului imunitar. Cu aroma sa unică, On Guard oferă o alternativă parfumată, naturală și eficace. De asemenea, On Guard poate fi folosit pentru a conferi o aromă delicioasă (și nutritivă) băuturilor calde și deserturilor!

PB Assist™+ – PB Assist+ este o combinație exclusivă de fibre prebiotice și șase tulpini de microorganisme probiotice, într-o capsulă vegetală unică, cu înveliș dublu. Acesta conține culturi probiotice active și FOZ (fructooligozaharide) prebiotice solubile. Sistemul de administrare sub formă de capsule duble, cu eliberare prelungită este conceput să protejeze culturile probiotice sensibile de acidul gastric. PB Assist+ oferă un mod unic, sigur și eficient de a furniza beneficiile probioticelor.

ZenGest TerraZyme – ZenGest TerraZyme este un amestec exclusiv de enzime digestive din alimente integrale și cofactori minerali, care lipsesc deseori din alimentele gătite, procesate și pline de conservanți. Terrazyme susține o digestie sănătoasă, funcția enzimatică și metabolismul celular.

Dacă achiziționați pachetul  Daily Habits Enrolment Kit veți primi:

Pachetul  Daily Habits Enrolment Kit
O înregistrare gratuită în sistem (crearea unui cont pe site-ul doTERRA) în valoare de 23.7 €
Un catalog de produse în limba Română doTERRA
O reducere de prețuri cu 25–55 % mai mici față de prețul de raft (prețuri de depozit + LRP – programul de loialitate)
Ai acces la promoțiile periodice pe care le oferă doTERRA consumatorilor și consultanților
Un birou virtual (My Office), de unde poți să-ți gestionezi activitatea pe contul doTERRA (inclusiv afacerea, dacă optezi pentru această variantă)
Transportul este inclus în pret

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23.7 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de depozit şi taxa de 23.7 Euro este anulată.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro