doTERRA Align – Amestec de uleiuri esentiale pentru echilibru emotional

doTERRA Align este al treilea blend din setul Yoga de la doTERRA și vine în ajutorul celor care se pierd adeseori în propriile gânduri și nu mai reușesc să vadă clar situațiile și experiențele prin care trec.

De asemenea, alături de celelalte amestecuri de uleiuri esențiale Arise și Anchor, este perfect pentru a-ți îmbunătăți performanța în timp ce faci Yoga sau meditezi.

Descriere aromatică: Floral, mentolat, dulce

Ingrediente: Uleiuri esențiale de Bergamotă, Coriandru, Marjoram, Mentă, Iasomie și Trandafir într-o bază de ulei de cocos fracționat

Align doTERRA este blendul esențial pentru momentele în care te simți confuză. Difuzarea acestuia în mod regulat deschide și sporește capacitatea de a descoperi cauza problemelor. Perfect pentru a fi folosit în timpul sesiunilor de Yoga și meditație, pentru o concentrare și eficiență mult mai bună.

Descriere doTERRA Align

Simți că trăiești în propria bulă și nu mai reușești să faci diferența dintre realitate și propriile gânduri?

Amestecul de uleiuri esențiale unice doTERRA vine în ajutorul tău, oferindu-ți sprijinul, pacea și încurajarea de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte, bazându-te pe propria intuiție.

Acesta face parte din trio-ul exclusiv din Colecția dōTERRA Yoga. De asemenea, Align este conceput pentru a te ajuta la îmbunătățirea performanței din timpul sesiunilor de yoga prin promovarea sentimentelor de acceptare de sine și încredere.

În afara practicii de yoga și meditație, Align este un amestec frumos pentru a încuraja armonia pe tot parcursul zilei.

Utilizări doTERRA Align

Aplică pe zona inimii, pe încheieturi și în zona cefei pentru senzații de acceptare de sine și relaxare;
Difuzează 3 – 4 picături și bucură-te de beneficiile amestecului de restabilire a echilibrului ori de câte ori te simți apatic și confuz;
Utilizează-l în timpul exercițiilor yoga, meditației sau oricând în timpul zilei;

Instrucțiuni de utilizare doTERRA Align

Utilizare externă: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei de cocos fracționat. Pentru o baie relaxantă, amestecă 5 picături cu aproximativ 5 ml de ulei cărăuș. Pentru a-l utiliza ca parfum personal, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Măsuri de precauție doTERRA Align

Poate cauza sensibilizare cutanată;
Nu lăsa la îndemâna copiilor;
Dacă ești însărcinată, alăptezi sau te afli sub supraveghere medicală, consultă medicul;
Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și alte zone sensibile.

Beneficii primare doTERRA Align

Susține eficiența exercițiilor de yoga;
Încurajează sentimentele de acceptare de sine, stima de sine și optimism;
Susține armonia și starea de calm;
Binedispune;

Surse:

doterra.ro

Cum pot achiziționa produse doTERRA

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că eşti interesat(ă) să cumperi uleiuri esenţiale pure cu grad terapeutic sau produse doTERRA. Pentru că există mai multe variante să intri în posesia lor, vrem să ne asigurăm că faci cea mai avantajoasă alegere pentru tine.

Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de WHOLESALE (depozit), cu 25% reducere faţă de preţul de RETAIL. În plus, vei beneficia de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou şi chiar recompense în bani.

Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

plăteşti o taxă de 23,75 Euro pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse)

achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire

*Noi considerăm că cea mai avantajoasă variantă este achiziţia unui pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ chiar mai mic decât cel de WHOLESALE şi taxa de 25 Euro este anulată.

Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de RETAIL (de raft). După ce selectezi limba şi ţara de destinaţie (Europe), poţi căuta şi adăuga în coş orice produs doreşti. Plata se face cu cardul. Produsele vor ajunge la tine în 5 zile lucrătoare prin firma de curierat rapid DPD.

Dacă ai nevoie de ajutor pe durata procesului de înscriere sau achiziţie a produselor ne poţi contacta prin pagina de contact, pe Facebook sau la Telefon  (+40) 0740-215980 si pe e-mail la adresa: laura.babos@uleiuriesentiale.ro